Şimdi Ara

OKUL BİRİNCİLİĞİ SACMALIGI !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana göre obp de kalkmalı okul birinciliğide kemseye torpil olmadan sadece sınav başarısı kriter olsun. okulu birincilikle bitiren burdada birinci olsunda okul birinciliğinin hakkını verdiğini ispatlasın öyle ddeğil mi?
  • ben destekliyorum bu uygulamayı
  • -Windforce- kullanıcısına yanıt
    95 ortalamayla birinci oluyor adam. Demek ki senden çok çalışmış.
  • Bencede olmalı adam okadar çalışmış okuldaki herkesi geçmiş 1. Olmuş sonuna kadar hakkıdır ve kopya cekıyo bılmem ne dıyıpte başkalarının hakkına girmeyin.Bazı arkadaşlar kendine yedirememiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

ben destekliyorum bu uygulamayı

Abi sen yapma bari ya. Sayısal bölümde okuyorum edebiyat sınavı için küsür eser-yazar ezberledim sınıf arkadaşım 20 puan kopya çekmiş aynı sonucu aldık (79). Bunu yapıp okul 1. olanlar hilekarlıkları yüzünden bizim önümüze geçiyorlar
  • Öyle bir diyorsunuzki sanki kopyayı sadece okul birincileri cekiyo güldürmeyin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahlaki Adam

Öyle bir diyorsunuzki sanki kopyayı sadece okul birincileri cekiyo güldürmeyin ya

Diğer çekenlerde de sorun var tabii ama kopya çekip 1. olanlar için extra hak yiyor
  • Emin ol çoğu kişi kopya çekiyor o adam birinci olmadı diye mı hak yememiş gibi oluyo hem öyle kopyayla okul birincisi pek olunmaz zaten dersleri iyidir kopya bir yere kadar

• Mf4 1.300 oldum ve 2.400 den alan yere (odtü ee) giremiyorum obp yüzünden. Hiç çalışmadan kopya ile 4 sene takdir getiren arkadaşlarım var ve obp adaletsizliktir.

https://store.donanimhaber.com/2a/03/f5/2A03F58B7326CDB73FE309E42929988C.jpg

Okul birincimiz 60bin olmuştu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muaz_35 -- 24 Temmuz 2014; 11:08:29 >
  • Muaz_35 kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum, aynı durumdan ben de muzdaribim. Obp kaldırılmalı.

http://i.imgur.com/5PZq9Gt.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Gayet adil. Adam 4 sene senin iplemedigin sınavlara bile köpek gibi çalışmış. Bir farkı olmalı değil mi?

Sınav zorluğunun aynı olduğunu nerden çıkardın.Ben deli gibi çalıştığım yazılıdan 70 alırken o saçma sapan bir okulda uyduruk bir çalışmayla 90 alabiliyorsa bu sistem baştan çökmüştür, ne zaman toplu yazılı sistemine geçilir işte o zaman bu sistem kullanılabilir. Kısaca adaletsiz ve saçma bir sistem değiştirilmeli.
  • VV ABSTRAKT kullanıcısına yanıt
    O dediğin muhabbet obp'ye geliyor işte. Ama okul birinciliği ayrı bir olay. Okul birinciliği dediğin 4 senelik sistemli çalışma gerektirir. 95 ortalama ne demek? Her sınavdan ortalama 95 almak demek. Tüm sınavları mı uyduruk olur bu adamın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droyts

quote:

Gayet adil. Adam 4 sene senin iplemedigin sınavlara bile köpek gibi çalışmış. Bir farkı olmalı değil mi?

Hiç adil değil yeri geliyor 1. ve 2 cinin puanı 0.05 oynuyor. Ben o okul birincilğinden girenlere dünyada hakkımı helal etmiyorum

ahahaha kıskançlığa bak :D
  • quote:

O dediğin muhabbet obp'ye geliyor işte. Ama okul birinciliği ayrı bir olay. Okul birinciliği dediğin 4 senelik sistemli çalışma gerektirir. 95 ortalama ne demek? Her sınavdan ortalama 95 almak demek. Tüm sınavları mı uyduruk olur bu adamın?

Evet uyduruk. Fen lisesi öğrencisi düzenli sistemli çalışsa bir tarafınıda yırtsa 95 ortalama çıkaramaz. O adam 95 ortalama yaptığı için zaten ödülünü alıyor obp ile 60 üzerinden 57 alıp . Daha fazlası haksızlığa giriyor ve gerçektende adice bir sistem.
  • adam zaten 4 yıl şerefiyle çalışıp ilk bine girmiyorsa kendinde bi problem arasın. şerefiyle çalışmıyorsa o kontenjanı hak etmiyor saçmalığın daniskası
  • Köydeki kuzenlerim her sene taktir alıyolar biz İstanbulda dersten geçmeye çalışıyoruz şimdi köyde zor şartlarda okuyolar diyceksiniz hepsi eskide kaldı şartları bizden iyi şuan. Öyle çalışkanda değiller sırf bol keseden notlarla okul puanlarıda yüksek oluyo hala okul birincilerini savunanlar bi kez daha düşünsün

• Okul puanım 46
    Biz sınavlara çalışmazken onlar çalışıyordu ama biz gezerken onlar odasına kapanmış ders çalışıyordu peki onların gezmeyip eğlenmediği günlerin hesabını kim verecek
    Kimse kusura bakmasın ne kadar ekmek o kadar köfte

Notları şişirmelere bende karşıyım

• bendece adil deil sırf okul birinciliği kazanmak için kötü okula geçenleri gördüm
  • Çok büyük hazmedememe var belli ben sırf birinci olayım diye bu sene ygs-lys çalışmak yerine trafik,mantık yine birkaç saçma derse çalışmak zorunda kaldım.Üstüne üstlük sözlülerime düşük verildi bazılarında onları düzeltmek için 2.dönem daha da çalıştım ygs-lys yi bırakarak.Her sene yaptım bunu alt sınıflarda da performans proje yapmak zorundaydım hatta daha iyi yapmak zorundaydım çünkü bilirsiniz ki kızlar bu konuda hep iyi yapar ne kadar kötü yapsam da ortalamayı yazılıyla kurtarmaya çalıştım.
    1 gram kopya çekmedim.Çekipte 1. olanı da Allah bildiği gibi yapsın.Vebali iyi midir kötü müdür bilmem ama onlarca arkadaşımı sonunda disiplin cezası ve okul 1.liğim alınması olsa da sınıfta kalmaktan kurtardım.
    Birde bazıları yok kötü liseye gidiyor orda 1. olup yerleşiyor demiş bre akıllı herif sen de yapsaydın ya bunu o zaman insan bile bile gider mi kötü liseye hele o yaşta nasıl getirsin aklına?Ben anadolu lisesini kazandım ama merkezdeydi uzaktı bize ve bazı özel nedenlerimden dolayı gidemedim.İlçede düz-meslek liseye kaydoldum.Zaten kazanıp da gidemediğim için içim buruk ve üzgündüm öylece okula gitim üstüne okulda çarpım tablosu öğretiliyor düşünebiliyor musun 6*8 felan noluyo lan diyorum içimden bi zaman sonra bu konuda sınıf zorlanınca bunu da bıraktı kimse takmıyor hocaları(otoriteyi koyanlar hariç seviyorum onları aslansınız) hatta kapı olmadığı için(sonradan takıldı,durum bu kadar vahimdi sonra sonra düzeldi şansıma) ders esnasında millet dersten kaçıyor ama hoca yaşlı ve biraz bunak olduğu için anlamıyor.Allah`a şükür gitti bu herif az da olsa rahatladım.İşin özü iyi lisede olduğunuzda okul 1.si olmak zor tamam amenna ama birinci olmak kadar değerli puan yapıyorsunuz, birincisi arkadaş ortamınız seviyenizde aynı netleri yapıyorsunuz soru soracağınız arkadaşlar var hoca olmayınca kimseye soramıyordum çünkü bana yakın biri yok netlerim çok da iyi olmamasına rağmen 2.si bunları görerek ders çalışıyorsunuz azim geliyor. 3.sü hedefler belli herkesin 4.sü ulan ben hukuk,pdr,iyi iibf kazananlar kaç net yapıyor onu bile bilmiyorum çünkü geçmişe ait bir kanıt yok orayı kazanan olmamış lisede o liselerde ise bizim geçen sene arkadaş şuraya gitti şu netlerle diyebiliyorlar.Ben canlı kanıt bulabilmek için öneri almak için kendimi yırttım internetlerde.Ama Allah`a şükür gelmişim diyorum bunda da vardır bir hayır okulumuz 9.sınıftan ilk senemden sonra çok değişti bu benim yararıma oldu rahatladım sonra bayağı bi.Belki anadolu da olsaydım daha iyi yerdeydim ama olan oldu binlerce kez şükürler olsun

• VV ABSTRAKT kullanıcısına yanıt
    Forumda iki tane örneği var bildiğim. Biri Enes Mahmud diğeri de onun arkadaşıydı yanılmıyorsam. Yani çıkaran çıkarıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.