Şimdi Ara

Okul Diploması Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okul diploma fotokopisi aslı diyor bendeki diplomanın fotokopisini çeksem kabul ederler mi ? birde kimlik fotokopisi gerekiyor mu ?

• Kursa gıt bılgılendırırler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkisine aslının fotokopisidir diye damga vurmuşlar imzalamış müdür

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Benimkisine aslının fotokopisidir diye damga vurmuşlar imzalamış müdür

randevu alırken diploma yazmıyordu istediklerine emin misiniz ?
  • Valla emin değilim ama dosyama koymuş kurs. Öğrenci belgesi de olur ben diplomanın fotokopisini vermiştim kursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 24 Ekim 2015; 0:20:48 >
  • quote:

Valla emin değilim ama dosyama koymuş kurs. Öğrenci belgesi de olur ben diplomanın fotokopisini vermiştim kursa

ben öğrenci belgesi verdim dosyaya koymamışlar aradım sürücü kursunu gerek yok dediler randevum sabah olacak gerçek diploma bende gidip bir kırtasiyeden fotokopisi çektirsem olur mu ? yoksa okuldan mı almak gerekiyor ?
  • Ne olur nolmaz fotokopisini çek fotokopiyi ver. Ben kursa kaybolurken diploma fotokopisi vermiştim geçen gün dosyayı aldım kurstan baktım benim verdiğim diplomayı koymuşlar ama üstüne onay mühürü basmışlar aslının fotokopisidir diye olmadı öğrenci belgesi falan ver diploma lazım sonuç olarak bize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    15 yıl önce açıldı
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne olur nolmaz fotokopisini çek fotokopiyi ver. Ben kursa kaybolurken diploma fotokopisi vermiştim geçen gün dosyayı aldım kurstan baktım benim verdiğim diplomayı koymuşlar ama üstüne onay mühürü basmışlar aslının fotokopisidir diye olmadı öğrenci belgesi falan ver diploma lazım sonuç olarak bize.

eyvallah kardeş sağol inşallah 10a kadar okuldan alabilirsem alacam birde kimlik fotokopisi falan diyor yarın onlarıda çektireyim bu ehliyet kursunun Allah belasını versin onlara vermiştim öğrenci belgesini aradım diyorlar isterseniz alabilirsiniz ama gerek yok diye hepsi dayaklık ehliyeti almak sınavı geçmekten daha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymenimozum

quote:

Ne olur nolmaz fotokopisini çek fotokopiyi ver. Ben kursa kaybolurken diploma fotokopisi vermiştim geçen gün dosyayı aldım kurstan baktım benim verdiğim diplomayı koymuşlar ama üstüne onay mühürü basmışlar aslının fotokopisidir diye olmadı öğrenci belgesi falan ver diploma lazım sonuç olarak bize.

eyvallah kardeş sağol inşallah 10a kadar okuldan alabilirsem alacam birde kimlik fotokopisi falan diyor yarın onlarıda çektireyim bu ehliyet kursunun Allah belasını versin onlara vermiştim öğrenci belgesini aradım diyorlar isterseniz alabilirsiniz ama gerek yok diye hepsi dayaklık ehliyeti almak sınavı geçmekten daha zor

Valla ben de salı gün gidicem trafik şubeye umarım uğraştırmadan alırım ehliyeti dosyamda da eksik bişey yok çünkü :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oymenimozum

quote:

Valla ben de salı gün gidicem trafik şubeye umarım uğraştırmadan alırım ehliyeti dosyamda da eksik bişey yok çünkü :)

inşallah alırız bende pazartesi gideceğim :) hocam bu arada sınav harcı 380 lirayı trafik şubede vereceğiz değil mi atmlere baktım kalkmış

• Maliyeye 380 TL diye biliyorum ben

• quote:

Maliyeye 380 TL diye biliyorum ben

trafik şubenin içinde değil mi oda ?
  • Öyleymiş sanırım onu tam bilmiyorum ben maliyenin binaya gidicem kurs öyle tarif etti çünkü

• quote:

Öyleymiş sanırım onu tam bilmiyorum ben maliyenin binaya gidicem kurs öyle tarif etti çünkü

diplomayı götürdüm gerek yokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.