Şimdi Ara

Okul Dışı Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün okulda bir çocuk benim arkadaşıma birini sordu , arkadaşımda bilmiyorum yürü git dedi ( sınıfımıza geldi başka sınıftan , okula geleli 1 hafta oldu çocuk ) neyse çocuk gitti diğer teneffüs gelmiş 6-7 11,12. Sınıf toplamış atarlanıyor bana öyle diyemezsin vb. Sonra okuldan sonra şurada ol filan dedi bizde tabi hep 4-5 arkadaş aynı yoldan gideriz ( evimiz yakın ) ve o dediği yer yolumuzun üzerinde. Neyse biraz geç çıktık sınıf hocamız kavga etmeyin filan dedi konuştu diye. Çıktık gidiyoruz beni bi arkadaş aradı biraz uzaktan gidiyormuş arkamızdan. Çocuğun annesi ( kavga çıkaran ) bizim yolda 4-5 kere arabadan fotoğrafımızı çekiyor. Video filanda olabilir. Neyse başka arkadaşım şüphelendi diye en müsait ve yakın olduğu için dayısını aradı böyle böyle bir durum var gelip yardım et filan diye. Bizde arkadaşın dayısı ile birlikte parka vardık. Kadın arabadan fotoğrafımızı çekiyordu ( bu arada çocuklar gelmedi ) arkadaşın dayısı niye fotoğrafı çekiyorsun diye kadının yanına gitti. Kadın oğlumu dövecektiniz ha , sizi polise verecem , okula söyliyeceğim , bu fotoğraflar kanıt filan dedi polisi aradı geldi filan bizde o sırada ailelerimiz merak ediyor diye eve gittik. Şuan o günün akşamı ve polisin geldiğimi dayısı gelen arkadaştan öğrendim. Yarın okula gideceğim ne olacak merak ediyorum. ( Üstümüzde okul forması vardı , zarar verebilecek hiçbir şey yoktu. 9. Sınıfım biraz yardım eder misiniz ? Zaten telefondan disiplinde tutanak yedim yakalattım diye )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hiçbirşey olmaz ayrıca tüm liselilerin aklında bulunsun en az 2 kere adam dövme hakkınız var okulda bazı liselerde 3'e çıkabiliyor anca ondan sonra atılıyorsunuz.
    Lisenin içinde dövmek dışarda dövmekden daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Mayıs 2022; 23:54:44 >
  • Şu tip olaylar yüzünden liseden nefret ettim ben. Ayrıca sevenleri de anlayamıyorum. Hayatımın en berbat dönemlerinden biriydi.

• themann41 T kullanıcısına yanıt
    Benimde pek sevdiğim bir mevzu değildi paketlenmediğim için şanslıyım.

• ben de bu tarz çok olay yaşadım okul cehennem

• Polis, oğlum yaşınız başınız kaç diye azarlar, öpüşün barışın der
    Sizinle mi uğraşacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 11 Mayıs 2022; 15:32:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.