Şimdi Ara

Okul Dondurup Össye Girmek Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam uzunca bir süredir bu konuyla meşgul. Önerilerinizi yazmanız bana çok yardımcı olacak.
    Lisede matematiğim berbat bir durumda olduğu halde sayısal bölümü seçtim. 3. senemde de Sivasta jeoloji mühendisliğini kazandım ve ilk yılımı bitirdim.
    Memleketim olan Eskişehir e yatay geçiş yaparım umudu ile çok çalıştım ama matematikten ve bağlantılı iki dersten kalmam nedeniyle olmadı.
    Aslında bölümümü seviyorum ama 4 yıl orada kalmak zoruda olduğum Sivastan ve üniversiteden bir çok yönden soğudum, hatta sene içinde bu nedenle sağlık sorunlarım baş gösterdi. Sözelim kuvvetli olduğundan katsayıların kalkmasıyla beraber okulumu dondurup sözel ağırlıklı bir bölüm için hazırlanmayı düşünüyorum.
    Sizin düşüncelerinizi almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postal. -- 23 Temmuz 2009; 16:53:08 >

• Bende 2006 da Erciyes üniversitesinde astronomi ve uzay bilimlerini ne hayallerle kazanmıştım Ama sonra baktım iş imkanı yok , okunacak bir bölüm de değil. Zaten fen edebiyat fakültesi başlı başına bi fiyasko, ben de 2008 de okulu da dondurmadan dersaneye falan gitmeden yani sadece erciyeste gördüğüm matematik fizik dersleriyle Selçuk veterinerliği kazandım.

Yani diyeceğim olmayacak bişey değil. İnşallah istediğin yeri tutturursun.
  • dostum bende istemeyerekte olsa 2005 yılında kocaeli jeolojiyi kazandım..3 sene dayandım ama olmadı yapamadım dondurmadan bu sene hazırlandım ve istediğim bölüme yerleşicem sanırım...ama bu iş zor iş hele üni okuduktan sonra daha bi ağır gelio insana ama inanırsan başarırsın..
  • İş imkanlarını düşününce bulunduğum bölümü okumak doğru gibi geliyor ama psikolojimin bozulacağı 4-5 yılı düşününcede içim eziliyor açıkçası.
    Aslında mühendislikleride bitirip işsiz kalan binlerce insan var. Sinema Televizyon vb sözel bölümleri kendi şehrimde okumak çok cazip geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postal. -- 23 Temmuz 2009; 17:42:23 >
  • arkadaşım eğer sevmiyorsan kesinlikle değiş. bende 3 yıl sivil havacılık okudum daha sonra dondurup hazırlandım bu yıl 325 aldım yani hazırlanmama göre çok düşük geldi ama napalım şimdi endüstriye gidicem daha mutlu olacağım kesin. insan ilk başlarda zorlanıyor ama sonra yapılıyo bir şekilde. mür boyu sevmediğin işse 1 yıl çile sorun deil bence
  • arkadaşım bu sene katsayılar kalktığı için imamhatip liseleri aşırı çalışkan olduğundan sözel ve eşit ağırlıkta ortalık kan gölü olcak bana kalırsa bölümüne sıkı sıkıya bağlan ygs-lys işi bu sene çok sıkıntılı.
    tabi moralini bozmak istemem 8 ay gerçekten isteyerek,azimle,bıkmadan çalışırsan hayatının akışı değişecek.
    hayırlısı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.