Şimdi Ara

Okul Hayatim Bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Memleketin Amele'yede ihtiyacı var

Lafımı çalmışsınız hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 2 hafta var sen Çoktan pes etmişsin kurtarmalara söyle biri çalıştırsın eğer insanda geçemezsen

Okulda efendi , konuşmayan , hocalarla dalga geçmeyen bir tipsen git yalvar yakar müdirede yalvar seneye çok çalışıcam çalışmazsam o sene bırakırsınız fln de geçirirler insaflı tiplerse

Eğer efendi tip fln değilsen hocalarla dalga geçip milletle kavga ettiysen tüm sene yine git sor ama şansın çok düşük açıktan oku aynı zamanda çalış ama Açıkta Bayağı çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)Açık liseye kayıt ol
    2)Gir bir işe çalış
    3)4. Sınıfa geldiğinde işi bırak sınava çalış
    4)Üniversiteyi uzatmadan bitir
    5)Ailene ve ülkene hayırlı bir evlat ol

Açık lise çok mantıklı(iyi bir lise olmazsa) ben bunları ilk başta bilseydim yukarıda yazdığım maddeleri yapardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyle yapcam artik aksam olsun bi konuşacağım sagol

• Yazın yapılacak olan bütünleme sınavlarına gir ve ailene öğretmenlere baskı yapması için uyar en azından hocalar sana 2 senelik olduğun için yardımcı olurlar.
  • ben okula giderken kalem bile goturmezdim cok tembeldim ama hic kalmadim nasil becerebiliyorsunuz cidden anlam veremiyorum en azindan kopya ceker insan yine kalmaz

• boyun iyi ama başka + bişey göremiyorum yanlış anlama.ne elemanlar var sektörde.bi arkadasım var adam harbi yakışıklı.adama şu uyuz top bi modacı var ya bugun ne giysem mi neydi o programdaki sex teklif falan etmiş arkadaş ayrılmış tabi o firmadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittiğin lise anadolu mu,meslek mi veya sağlık mı? öğrencilik hayatın hep mi başarısızdıda o liseye gittin ?
    çalışmak zor mu geldide yan gelip yattın? bir insan Lise 1'i 3 üncü kez okuyacaksa onun derse değil bir işe sokulup hayatın gerçeğini gösterilmesine ihtiyacı vardır.
    Buraya gelip konu açmışsın yardım istemişsin al sana hayatının en büyük yardımı sen okumayı bırak git para kazan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgiye ihtiyacım var -- 2 Haziran 2015; 14:03:52 >
  • Lan ben de bişey sandım ya. Oku tekrar nolcak. Ben üniyi ikinci sınıfta bıraktım tekrar hazırlandım istediğim bölüme girdim şu an hayatımdan aşırı memnunum.
  • Cık o surat tipiyle ve özellikle o göz yapınla mankenliği unut
  • Allah yardimcin olsun acik liseye gec liseyi bitirmelisin en azindan sinavlari kolay oluyor zaten.

• Yani bitek o mankenlik ve tipimmi kafanızda kaldi yok yasim 16 dan sonra okumadim yok gözün öyleyse bilmem onu unut gerçekten bu kadar on yargıli insan oldugunu bilmiyorum derdim okul suanda o bi secenek sen yaşin 20 mi doğdun sizde bu yaslardan geçtiniz yok yasim 16 dan sonra okumadim yav kusura bakma ama sen olgunlasamamissin daha artik yasin herneyse beni ilgilendirmiyo ama her insan ayni seyi yasamaz biri laylaylom yasar 16 yaşını biri gozunun onunde deger verdiği birisinin oldugunu gorur birisinin kafası kariya kiza çalışır birisinin dertlere daha beni taniyip etmeden sacma salak yorum atmayin.

• afc34 A kullanıcısına yanıt
    Hocam hala herşey bitmiş sayılmaz gidin hocalarla bir konuşun.Elbet biri yardım edip notunu yükseltir.Olmazsa ailenle filan git müdür yardımcısıyla filan konuşun elinden geleni yapın.Oda olmazsa açık liseye filan git bu sefer iyi çalış aileni üzme bence.Hayırlısı olsun senin için.
  • Ders çals simdiden

• Tipini duzeltmeden basla o saclar ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 1'de nasıl iki kere kaldın? Hani birinci tamam aylaklık vs vs ama eğitim hayatının biteceğini bile bile nasıl ikinciye kaldın. Ajansa falan girmek için yapmış olman lazım çünkü eğer geçmeye çalışıpta kaldıysan büyük sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

ben okula giderken kalem bile goturmezdim cok tembeldim ama hic kalmadim nasil becerebiliyorsunuz cidden anlam veremiyorum en azindan kopya ceker insan yine kalmaz

Senin zamanınla şuanki zaman bir değil duyduğuma göre zorlaşmış sınıf geçmek

Sen de epey atmışsın yok kalem bile götürmezdim vb.

Burada seni kimse tanımıyor kalem bile götürmezdim çatır çutur geçtim diyerek hava da atmadığına göre?

Tek amacın burada konuyu açanı aşağılamak diye düşünüyorum bilmem hatalı mıyım?
  • Okula devam et. Ajanslik bir durumun yok hele o burunla asla. Manken ol falan diyenlerede aldirma cogu dalga geciyor. Hayallerle pek yasama manken olucam vb gibi sonra cok uzulursun benden soylemesi derslerine bak derim ben.

• Dızolara benziyorsun

• Yakisikli falan degilsin ki. Hemen mankenlik falan havaya girmissin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.