Şimdi Ara

Okul Hayatim Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afc34 -- 3 Haziran 2015; 22:03:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açık lise daha mantıklı kardeş

• Hayatının bundan sonrası düzensiz ve bi moka benzemeyecek.

• Hacı nabıyonuz ya bütün sınavlara gözü kapalı gir karala kağıdı yine geçersin hepsinin ortalaması 50 Altında nasıl becerdin
    Öyle böyle öğrenecekler söyle yapacak bir şey yok

• okul hayatın neden bitsin 1 sene kaldın diye? 9.sınıfta kalıp da liseden çok başarılı ayrılan yok mu sanıyorsun? dediğin şeyleri yapman için okulu bırakmana gerek yok

devam et kardeşim okula. seneye de zaten tekrar kalma korkun olur bunları söylediğine göre, çalışır geçersin.
  • 2.senemdi ilk donem ortalama 47 2.donem 43

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Zaten geçen sene de kalmış. Bu sene de kalınca örgün öğretim hakkı bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortaokulda okul 1. siydim
    2 ay önce açıldı
    Erkekligim bitti
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav mudurle konus biseyeler yap birakmasin baska care yok eger okumazsan burgerin da elemana ihtiyaci var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecirmiyor yeni gelen mudur para teklif etmis arkadasin abisi hayir demis 4 5 bin tl

• Şu saç stilini görünce midem bulanıyor artık.
  • Ben sinirlendim kardeş geçmiş olsun elim ayağım titriyor sinirden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Memleketin Amele'yede ihtiyacı var

Ajans mı dedin?:)
    Hayallee hayallee
  • Mankenlik yapabilirsin boy,tip uygun şu an ama çok büyük yerlerde işe almazlar. Ek olarak mankenlikden fazla para gelmez onuda söyleyeyim. Bende yapmıştım zamanında 1.200 civarı bişey vermişlerdi fena para değil ama çevremde ay sonunu getiremeyen bir sürü manken arkadaşım var. Dizilere falan gitmen daha mantıklı gibi para kazanmak açısından. Bunlara olumlu bakmıyorsan salla hepsini açık lise falan yalan. Tekrar et sınıfı ve okula devam.

• Bundan sonra çok olağanüstü bir şey olmazsa hayatının geri kalanını her gün pişman olmakla geçireceksin. Çok sevdiğin arkadaşların farklı üniversitelere dağıldıkça etrafında kimse kalmayacak. Sen de büyük ihtimal sanayide, montajcıda falan asgari ücretle eşek gibi çalışarak yaşamını sürdürmeye uğraşacaksın.
  • Saçına verdiğin emeği derslerine verseydin

Hala spor diyor ya tamam dostum bi adonisi istediğin zaman yaparsın ama okumanın zamanı geçer

• bu dünyada bazi seyler torpil ve parayla
    Yakinlarimizin ajansi var zaten gidip amele gibi 50 tl verip kayit olmiyacagim

• Bildiğin dalga geçmelik bir konu olmuş direk hayallere dalmışsın mankenlik felan öncelikle geç bunları.

Sınıfta kalmak ta ne var ben onu anlamadım benim sınıfta kalmış arkadaşım vardı aynı sınıftaydık çocuk 2 yıllık okudu sonra dgs ile elektrik elektronik mühendisliğine geçti.Bende endüstri meslekten çıkıp istanbul ünv kazandım dgs ile.Bunlar hep avuntu yok kaldım hayatım bitti.Hatta sana şunu söyleyeyim amcam lise'de 2 kere sınıfta kalmış ve bundan bir nane olmaz dedikleri bir adammış ancak gel gör ki bu adam ne oldu.Bir üniversite de rektör ;) Onun için geçiceksin bu işleri
  • kafan uzunmuş güle güle kullan
  • Hürsün sevınsene, okul yok artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlar icin tesekkurler cunku haklisiniz yani eşşeklik ettik ama bundan sonrasina bakacagim icin birazda yapici yorumlar olsa guzel olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.