Şimdi Ara

Okul Hayatim Bitti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

ben okula giderken kalem bile goturmezdim cok tembeldim ama hic kalmadim nasil becerebiliyorsunuz cidden anlam veremiyorum en azindan kopya ceker insan yine kalmaz

Senin zamanınla şuanki zaman bir değil duyduğuma göre zorlaşmış sınıf geçmek

Sen de epey atmışsın yok kalem bile götürmezdim vb.

Burada seni kimse tanımıyor kalem bile götürmezdim çatır çutur geçtim diyerek hava da atmadığına göre?

Tek amacın burada konuyu açanı aşağılamak diye düşünüyorum bilmem hatalı mıyım?

Yeni sistemde kimse istemediği sürece kalmaz.Ancak benim gibi isteyerek kalanlar olabilir.Hiç kimse birbirini kandırmasın.Alıntıladığınız kişi de doğru demiş.5 puan geçme notu yükseldi sadece onun dışında öğrenci geçsin diye bir ton avantaj,fırsat var.

Karne ortalaması 50'nin üstündeyse baraj dersler bile zayıf olsa kurtarma sınavlarına girip sınıf geçiyorsun.Aynı üniversite sistemi gibi alttan dersin geliyor.Öğretmenlere saygısızlık etmeyen,haylaz olmayan bir öğrenci sınav günleri arkadaşından kalem isteye isteye sınıfı çok rahat geçebilir.Tabi ben okula iyice deli olmaya başladığım için devamsızlıktan bıraktım gitmedim.

• Açıktan oku, hem daha kolay olur hem de programlı çalışabilirsen gayet başarılı olursun. Ardından da diğer okul mezunları gibi üniversite sınavına girer okursun bir yerlerde. Tamam üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok. Emin ol hedefin olursa diğerlerinden hiçbir farkın kalmaz zaten evde çalışmayla öğreneceğinden ekstra bir şey vermiyor okullar artık.
  • Türkiyede bir ton üniversite mezunu işsiz varken sen okul bitirmeden nasıl bir iş bulmayı umuyorsun. Adam gibi okulunu oku. Hayat dizi veya sinemadaki gibi değil çok şey hayal edersin ama bir çoğu maalesef olmaz.
    Senin model diye gördüğün Tvye çıkan dizilerde oynayan yakışıklı gördüğün insanların çoğu eğitim almış tipler. Yani ajansa yazılsan bile yine eğitim soracaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Yuan

Sadece derste hocayi dinlesen rahat geçerdin.
    Bu neyin kafasıdır ben merak ediyorum sen hiç bi yerde çalıştın mı ?
    Umarım müdürü ikna edersiniz de geçersin.
    Aksi taktirde mucize olmadıkça ilerki hayatın zor geçebilir.

Bu arada şu saç tipini bırakın artık yeter...

bu neyin kafası söyleyim mi bu hangover kafası ney han mı gar ratatata
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Yuan

Sadece derste hocayi dinlesen rahat geçerdin.
    Bu neyin kafasıdır ben merak ediyorum sen hiç bi yerde çalıştın mı ?
    Umarım müdürü ikna edersiniz de geçersin.
    Aksi taktirde mucize olmadıkça ilerki hayatın zor geçebilir.

Bu arada şu saç tipini bırakın artık yeter...

bu neyin kafası söyleyim mi bu hangover kafası ney han mı gar ratatata

Hangi geceden kalmışım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

sen amelesin heralde...

Hahahahhaa senden iyi konumda oldugumu %100 ispat ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4RedSea kullanıcısına yanıt
    نحن أيضا الخاسرين مثلك في المملكة "biz arabistanda senin gibilere ezik deriz..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyu0kazici -- 4 Haziran 2015; 20:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

نحن أيضا الخاسرين مثلك في المملكة "biz arabistanda senin gibilere ezik deriz..."

burası türkiye
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.