Şimdi Ara

Okul Hayatim Bitti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocalara resmen su emojideki gibiyim suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkenin çöpçüye de ihtiyacı varama oda zor suan

• her kötülükte bir iyilik, her iyilikte bir kötülük vardır diye bir uzakdoğu felsefesi vardır. Belki bu seni daha fazla okuma isteğini ve azmini arttıracak belki de sınıfta kalman evren tarafından sana verilen bir mesajdır. Başka bir alanda daha çok başarılı olabileceğinin mesajıdır. Buna karar verecek olan sensin. Kendini bilmen bunun en iyi göstergesi olacaktır. Matrix'de hatırlarsan Neo kahine gittiğinde kapıda "Temet Nosce" yani Kendini bil (tanı) yazıyordu.
  • afc34 A kullanıcısına yanıt
    Egitim sisteminin sakiz oldugu su donemde lise birde iki kez ust uste kaldiysan zaten yapcak bisey yok. Anne babana git, ben olmamisim, duzgun yapamamissiniz de. Arkadaslar da belirtmis zaten. Burger king, insaatlar falan, onlara da eleman lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede 2 kere kalan embesil denir mudur falan gecirmesin köpek gibi sürün aklın başına gelsin açıktan bitir liseyi liseyi bitirine kadar çalışıp paranı biriktir yapabilirsen yurtdışında okumaya git

• quote:

Orijinalden alıntı: afc34

Öncelikle hepinize merhaba diyorum... yaşım 16 lise 1 i tekrar ediyorum ve bugun kaldigimi gordum ilk donem ortalama 47 2.donem 43 evet serseri birisi olmadim sigara vs kullanmiyorum okulun onunde bekleyen dizlar kekolar gibi degilim yani okulda serseriligimden kalmadim tamamen tembellikten simdi ben bundan sonra ne yapacagim daha aileme soylemedim aksam gelince annem babam yuz yuze soyleyecegim ama dilim varmiyor ve nasil diyecegimi ne diyecegimi bilmiyorum .. bundan sonraki hayatimda soyle dusundum acik ogretime kayit olsam sonra bir ise girsem ve spora baslasam nasil olur yada ajansa git diyenler oluyo ss koyacagim assagiya manken yada modellik yap diyolar boyum uzun 186 yasima gore yani iyiymis ne bilim turlu turlu yorumlar birde burdaki buyuklerden fikirlerini almak isterim sizce ne yapayim?

Okul Hayatim Bitti Okul Hayatim Bitti

Bende lisede kalmıştım. Sonra açıköğretime kayıt yaptırdım. Sonra düşündüm okul neymiş amele gibi sabah kalk. Okula git. Okulda ödev vermiştir hoca onu unuttum eyvah Harbi harbi açıköğretimde rahat etmiştim. Açıköğretimde diğer okuldaki arkadaşlarımla aynı zamanda mezun olmuştum. Kredi sistemi var ya açıköğretimde daha çabuk bitirebiliyosun.

• herkes okuyup doktor mühendis olsa sanayide çalışacak işçi vs kalmaz zaten
  • Okuldan uzaklaşma.Zorda olsa yolun cok uzun daha.Belki senin için kalmak daha hayırlıdır.Fiziksel olarak değişmene gerek yok.Sen önce zihniyetini değiştirmelisin.Ben senin yerine olsaydım aksam ailemden dayağımı yiyip usulca kenara çekilirdim.Ilkokul 6. siniftan itibaren matematik dersinden ozel ders alir.Liseyi bundan sonra ozveri ve azimle bitirirdim.Universite sinavinda Istanbul,Izmir gibi bir sehire gider hayatimi yasardim,okurdum ve kendimi gelistirirdim.Zaten yapabilecegin en mantikli yol bu.Tek şansinda bu.Okulu birakip mankenlik hayallerine dalma.1000 kisinin icinden 1 kisinin hayati kurtulur.Muhtemelen cafe garsonluk yaparsin.Unutma daha 4 senen var.Herseyi degistirebilirsin.Yolun acik olsun.

• biseyler yapiyorum bakalim sene sonu nolcak?

• sen okuma
  • oturacaksın açık öğretim de ders çalışacaksın zaten geçmesi çok kolay.Sonra üni sınavlarına hazırlanıp biyere gireceksin bu kadar basit.Okumayı sakın bırakma,kendin kaybedersin
  • Yeni sistemde 7 zayıfla sınıf geçen malları gördüm de sen napmışsın abim, insan ilk yıl kaldığından ders çıkarıp bari biraz olsun asılır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rondo07

Bende 1 sene sinifta kaldim.Insana koyar.Simdi artik olmus diceksin seneye iyi bir karne getirceksin.Mesela ben iyiki kaldim diyorum.Eger gecseydim o yil adina 0 birikimle gecmis olcaktim.Simdi kafam daha rahat.Universiteyi 1 sene kazanamamis gibi dusun.

kardesim 2.senem bu 2.

Hee.Allah kolaylik versin kardes

• kimine okumak birşey katmaz kimine okumamak yaramaz. yani milyarlarca psikolojinin olduğu bir yerde çok zor bi soru soruyosun. hayat şartları yönetmek ve değerlendirmek üzerine kurulu olduğundan. istedin şey önemli. okumak Türkiye'de diplomadan başka bir şey etmiyor 2-3 tane üni dışında. ist dışında vergi dairesi gibi okullarda okuyor insanlar. apartman gibi üniversiteler var. o yüzden aanı değerlendir.
  • okumayin lise 1de kalip manken olmak isteyen genc.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

okumayin lise 1de kalip manken olmak isteyen genc.

Ne kadar beyinsiz birisin afedersin ama bunu söylemek zorundayim istiyorum mu dedim öneriler oyle dedim az okuyun ya biraz okuda anla

• quote:

quote:

Ne kadar beyinsiz birisin afedersin ama bunu söylemek zorundayim istiyorum mu dedim öneriler oyle dedim az okuyun ya biraz okuda anla

Ne kadar beyinsiz birisin guldurdun kardes

• manken olamazsın sanayide işe başla
  • quote:

quote:

quote:

Ne kadar beyinsiz birisin guldurdun kardes

gul o zaman gülmek güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

ben okula giderken kalem bile goturmezdim cok tembeldim ama hic kalmadim nasil becerebiliyorsunuz cidden anlam veremiyorum en azindan kopya ceker insan yine kalmaz

Senin zamanınla şuanki zaman bir değil duyduğuma göre zorlaşmış sınıf geçmek

Sen de epey atmışsın yok kalem bile götürmezdim vb.

Burada seni kimse tanımıyor kalem bile götürmezdim çatır çutur geçtim diyerek hava da atmadığına göre?

Tek amacın burada konuyu açanı aşağılamak diye düşünüyorum bilmem hatalı mıyım?

Kardeşim ne zorlaşması 45 den 50 ye çıkardılar alt tarafı geçme notunu kalem bile götürmezdim kısmı tamamen doğru sınava gireceğim zaman arkadaşımdan alırdım kalemi.. yukarıda arkadaşın dediği gibi serseri bir tipte değildim kendi arkadaş çevresiyle takılan biriydim.. en kötü olduğum zaman 7 zayıfım geldi bütünlemelerde hepsini birden verip kapattım. Çok zor bir şey değil bu dersleri vermek

Edit: yeni sistemde kalma diye bir şey yok diye duymuştum alttan dersleri veremeden diploma alamıyorsun sadece ne kadar doğru bilmem benim duyduğum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahiNN1 -- 3 Haziran 2015; 16:48:58 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.