Şimdi Ara

Okul Hayatim Bitti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece derste hocayi dinlesen rahat geçerdin.
    Bu neyin kafasıdır ben merak ediyorum sen hiç bi yerde çalıştın mı ?
    Umarım müdürü ikna edersiniz de geçersin.
    Aksi taktirde mucize olmadıkça ilerki hayatın zor geçebilir.

Bu arada şu saç tipini bırakın artık yeter...
  • burdaki aptalların yorumlarına bakma kardeşim, git açıktan oku istiyorsan. YGS ve LYS'ye hazırlanırsan lise hiç sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Yuan

Sadece derste hocayi dinlesen rahat geçerdin.
    Bu neyin kafasıdır ben merak ediyorum sen hiç bi yerde çalıştın mı ?
    Umarım müdürü ikna edersiniz de geçersin.
    Aksi taktirde mucize olmadıkça ilerki hayatın zor geçebilir.

Bu arada şu saç tipini bırakın artık yeter...

sağolda saçim ne ilgilendirir sizi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss koymuyorum ama ben bile daha yakısıklıyım
  • Kusura bakma ama sınıfı geçmen imkansız gibi bişey,geçmen için iki dönemin ortalaması 50 olmak zorunda,sen 1.dönem 47 getirmişsin yani geçmen için bu dönem 53 getirmen gerekirken sen 43 getirmişsin,10 puan az buz değil hatta toplamak inanılmaz zor,hocalara yalvar,seni seviyolarsa yardımcı olurlar zaten ama 2 sene lise 1 i geçemeyen birini seveceklerini pek sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • safkan CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: afc34

seni ilgilendirmez ki benim tipim saçım justinci felan hele hic demeyin hic sevmem kamili ama şu milleti boyle yargilamaniz beni bitiriyor gözün yandiysa bakma olsun bitsin ben sana diyomuyum şu sifata bak don olsan giyilmezsin?

Sen bütün gün caddelerde gezen saçını joleleyip like peşinde kosan fame diye malca birşey var ondan olmaya çalışan birisin seni like lerin kurtarır .

• kötü olmuş açık öğretim iyidir kardeşim şansını dene derim bu arada tanıyorum ben seni mareşalde okuyorsun sende her sabah aynı otobüsle gidiyorduk :D
  • 4RedSea kullanıcısına yanıt
    sen amelesin heralde...
  • asgari ücretli elemansın koçum,sabah 8 akşam 8 949 tl ücret,şanslıysan yemek dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkneZZ

Sen okadar zayıfı daha şimdiden yaptıysan mf seçme

Zayiflar sozel derslerden cogarafya osm turkcesi dil ve anlatim gibi.

• quote:

bu dünyada bazi seyler torpil ve parayla
    Yakinlarimizin ajansi var zaten gidip amele gibi 50 tl verip kayit olmiyacagim

O zaman niye konu aciyosun lan zibidi

• senin saçının şeklini şemalini ben
  • SANA AJANSA GİT DİYEN KİM MERAK EDİYORUM AĞZI YÜZÜ DÜZGÜN OLAN HERKES AJANSA GİTSİN O ZAMAN
  • Konuyu yetkililer kapatabilir mi o kadar saçma yere gittiki konu yok safkan csb yok like pesinde kosan feymlerden olursun felan egoist ve oyle fame olmaya çalışan biri olsam buraya gelip konu acmadan once buyuk sandigim dedigim olgun dusunen insanlar oldugunuzu sandigim uzere bazilari haric gercekten beyin kapasiteniz 0 dahada donanimhabere ugramiyorum adam akilli yardim istemek bile suc o zaman niye konu aciyosun zibidiymis sanane kardesim ister acarim ister acmam benim seylerim seni ne geriyor her neyse gercekten açtığıma bin pisman oldum ben okul diyorum adam tip diyor sanki ben kendimi konu acarken ovdumde egoistlik yaptimda verdiginiz cevaplara bakin allah askina yemin ediyorum yazik diger duzgun yorum yapanlara tesekkur ediyorum sacma salak on yargili yorum yapanlarada burdan bisey demiyorum allah bildigi gibi yapsin embesilleri iyi geceler.

• quote:

Konuyu yetkililer kapatabilir mi o kadar saçma yere gittiki konu yok safkan csb yok like pesinde kosan feymlerden olursun felan egoist ve oyle fame olmaya çalışan biri olsam buraya gelip konu acmadan once buyuk sandigim dedigim olgun dusunen insanlar oldugunuzu sandigim uzere bazilari haric gercekten beyin kapasiteniz 0 dahada donanimhabere ugramiyorum adam akilli yardim istemek bile suc o zaman niye konu aciyosun zibidiymis sanane kardesim ister acarim ister acmam benim seylerim seni ne geriyor her neyse gercekten açtığıma bin pisman oldum ben okul diyorum adam tip diyor sanki ben kendimi konu acarken ovdumde egoistlik yaptimda verdiginiz cevaplara bakin allah askina yemin ediyorum yazik diger duzgun yorum yapanlara tesekkur ediyorum sacma salak on yargili yorum yapanlarada burdan bisey demiyorum allah bildigi gibi yapsin embesilleri iyi geceler.

Safkan CSB

• Ya bu sistemde sınıfta kalmayı nasıl beceriyor insanlar anlamıyorum. Türk eğitim ve öğretim hayatının en kolay lise yönetmeliğinde okuyorsunuz hala kalıyorsunuz ya hayret ediyorum.
  • Hayatın bir halta benzemeyecek. Dışardan okumaya başla bir an önce bitir. Örgün öğrenimde bu sistemle başarılı olamadıysan açıktan başarılı olursun bilmiyorum ama açıkcası pek mümkün gözükmüyor. Fabrika tarzı yerlerde iş bulmaya bak bırak ajans felan ayaklarını senin gibi bekleyen kaç kişi var tahmin edemezsin. Fotoğraflarda flu tercih etmişsin ajans fotoğrafları ne yazık ki flu olarak kabul edilmiyor. bide bu işin içindeki insanlara ihtiyacın var ben o ajans a foto yollayım bu ajans a foto yollayayım bu işler oyle olmuyor. Ama benden söylemesi git bira önce askerliğini yap. Şimdi onunde o sorun gittikçe büyüyecek yaşın 20 olduğu an askerliğini yap.
  • Gittiği iyi oldu nerede kalmıştık ?
  • Lise 1de 2 kere kalmak ne ya aptal mısın sen
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.