Şimdi Ara

Okul Hayatim Bitti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LordusGavadus

boyun iyi ama başka + bişey göremiyorum yanlış anlama.ne elemanlar var sektörde.bi arkadasım var adam harbi yakışıklı.adama şu uyuz top bi modacı var ya bugun ne giysem mi neydi o programdaki sex teklif falan etmiş arkadaş ayrılmış tabi o firmadan.

Hakan Akkaya'mı?Benim de bir arkadaşımın arkadaşına sektöde yükseltebiliriz ama müdürle yatacaksın demişler kaçmış.Kıvanç Tatlıtuğa da öyle ünlü oldu diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıktan lise ile uğraşıyorum, lüks bi spor salonuna gidiyorum, sosyal hayatım gayet iyi, maddi durumum fena değil
    Ama yine de zamanında liseye açıktan gitmeyi seçtiğim için bin pişmanım.. İnsanlar söylerdi hata edersin diye ama dinlemezdim
    Askerlik mi dersin iş konusu mu dersin okul/sosyallik eksikliğimi dersin..

Ne var ne yok bu okul hayatından geçiyor.. Sana tavsiyem; okuyabildiğin kadar oku, aileni kullan bu konuda
    Ajans/cast işi ne bileyim açıköğretim falan geç bunlar kardeşim, okuluna aynen devam et
    1 sene kal sorun yok 2. sene daha sıkı çalışırsın

• 1 yıl sınıfta kalmak çok abartılacak bir şey değildir bazı sorunlar olmuştur vs herkesin başına gelebilir ertesi sene aynı sınıfta bir daha kalmak demek okulla uzaktan yakından hiçbir alakan olmadığını en ufak bir çaba göstermediğin anlamına gelir okumak istemiyorsan gir bir işe çalış eğer pişman olduysan tek yapabileceğin açık liseye kayıt olup bir yerlerde işe başlaman son sene işi bırakır sadece ygs-lys çalışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Urfalı

quote:

Orijinalden alıntı: LordusGavadus

boyun iyi ama başka + bişey göremiyorum yanlış anlama.ne elemanlar var sektörde.bi arkadasım var adam harbi yakışıklı.adama şu uyuz top bi modacı var ya bugun ne giysem mi neydi o programdaki sex teklif falan etmiş arkadaş ayrılmış tabi o firmadan.

Hakan Akkaya'mı?Benim de bir arkadaşımın arkadaşına sektöde yükseltebiliriz ama müdürle yatacaksın demişler kaçmış.Kıvanç Tatlıtuğa da öyle ünlü oldu diyorlar

aynen mide bulandırıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hayir zorlasti yeni sistemde zaten atip tutuyosunuz hocalar desen yarısı kendini Sultan Suleyman saniyor iki donemin notlarinin ortalamasi bolunuyo zaten gecme notu 50 oldu devamsızlık 10 gun biton şey geldi ha onu geçerimde çoğu hocanin dediği sey su sen iki seneliksin zaten serseri olursunuz disarda felan ya hocan bile bunu diyo insanın okuma isteği hevesi kalmiyor.

• Bu tiple manken olmaz karşim gerekirse dayağını ye kurtul sonra okuluna asıl.

• Acikogretime kaydolup spora basliycam ne abi,mankenlik modellik ne git bi tornacıya 3-4 seneye isi öğrenirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zihniyetle okuma zaten sen

• Kurtarma sınavı yok mu bunun otur çalış sınırdan kaldığin ders hocalarin a git ağla konuş bir daha olmayacak de bişiler yap öyle hikaye olum yok spor is açık öğretim life goes on hikaye başaran görmedim hepsi laf yok is kurcam yok onu yapıcam kalmışsin madem bi sene niye devam ediyorsun zuppeliğe o kapı önünde oturanlar dan ne farkın var artık sende işsiz güçsüz bi adamsın git bi sanayiye adam gibi iş öğren çıraklık dan kafana vura vura saatlerce calistira calistira bi meslek öğretsinler çalış meslek sahibi ol öyle fabrikalar da zaman öldürme meslek öğrenmen lazım bence git bi berabere çalış berberlik sertifikasi al işini sev en rahat meslek yine odur

abi tavsiyesi veriyorum sana adam gibi dinle

• quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

Kurtarma sınavı yok mu bunun otur çalış sınırdan kaldığin ders hocalarin a git ağla konuş bir daha olmayacak de bişiler yap öyle hikaye olum yok spor is açık öğretim life goes on hikaye başaran görmedim hepsi laf yok is kurcam yok onu yapıcam kalmışsin madem bi sene niye devam ediyorsun zuppeliğe o kapı önünde oturanlar dan ne farkın var artık sende işsiz güçsüz bi adamsın git bi sanayiye adam gibi iş öğren çıraklık dan kafana vura vura saatlerce calistira calistira bi meslek öğretsinler çalış meslek sahibi ol öyle fabrikalar da zaman öldürme meslek öğrenmen lazım bence git bi berabere çalış berberlik sertifikasi al işini sev en rahat meslek yine odur

abi tavsiyesi veriyorum sana adam gibi dinle

bunu diyorum iste tesekkur ederim babam dayim gelcek bi mudurle konuscak zaten.

• Kısaca tipim nasıl SS'li deseydın . Bu kadar hikaye yazmaya gerek yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak şimdi kardeşim, bu olayı yakınlarımda 5 kere falan gördüm bayağı gözlemledim her aşamasını. Gerçi beni tanımıyorsun bile ama, hiç itiraz etmeden ne diyorsam harfiyen yap.

Karnelere daha var, bu şu demek kurtarılabilirsin.
    Babana gidiyorsun, baba böyle böyle ben bir eşeklik ettim geç oldu farkındayım ama ben okumak istiyorum diyorsun. Babandan birkaç saat fırça yiyeceksin, anneninki birkaç gün sürebilir. Babanla birlikte okula gidiyorsun, müdüre gidip konuşuyorsun ikna etmek için ne gerekirse yapıyorsun açık çek olarak kendini baban ve müdüre bırak. Biraz huyuna gidin o notlar düzeltilir. Sonra da eşek gibi çalışıyorsun ve o liseyi bitiriyorsun.

Kuzenim senin gibiydi tamamen aynı, ilk 2 yıl sallamadı iyi oldu dedi şimdi köpek gibi pişman akşam işten sonra okula sınavlara gidiyor.
    Bir iki arkadaşın kardeşi akraba vs de yaşadı bunu, daha pişman olmayan bir kişi görmedim kendini yakma.

Buna benzer birşey yaparak birini böyle kurtardık, abisi kafasına vura vura ders çalıştırtıyordu. Şimdi çocuk mühendislik istiyor. Gözünde büyütme 3-4 yıl sonra o dersler sana okuma fişi gibi gelecek çünkü.

Sakın geç kalma, bugün bu işi halletmeye başla ilk adımı at ne kadar erken o kadar şansın yükselir.

Yıllar sonra da bize bi dua edersin inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Kısaca tipim nasıl SS'li deseydın . Bu kadar hikaye yazmaya gerek yoktu

Konudan cikardigin ozet bu hakkatten ne kadar on yargi oldugunuzu belli ediyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraunhiyel

Bak şimdi kardeşim, bu olayı yakınlarımda 5 kere falan gördüm bayağı gözlemledim her aşamasını. Gerçi beni tanımıyorsun bile ama, hiç itiraz etmeden ne diyorsam harfiyen yap.

Karnelere daha var, bu şu demek kurtarılabilirsin.
    Babana gidiyorsun, baba böyle böyle ben bir eşeklik ettim geç oldu farkındayım ama ben okumak istiyorum diyorsun. Babandan birkaç saat fırça yiyeceksin, anneninki birkaç gün sürebilir. Babanla birlikte okula gidiyorsun, müdüre gidip konuşuyorsun ikna etmek için ne gerekirse yapıyorsun açık çek olarak kendini baban ve müdüre bırak. Biraz huyuna gidin o notlar düzeltilir. Sonra da eşek gibi çalışıyorsun ve o liseyi bitiriyorsun.

Kuzenim senin gibiydi tamamen aynı, ilk 2 yıl sallamadı iyi oldu dedi şimdi köpek gibi pişman akşam işten sonra okula sınavlara gidiyor.
    Bir iki arkadaşın kardeşi akraba vs de yaşadı bunu, daha pişman olmayan bir kişi görmedim kendini yakma.

Buna benzer birşey yaparak birini böyle kurtardık, abisi kafasına vura vura ders çalıştırtıyordu. Şimdi çocuk mühendislik istiyor. Gözünde büyütme 3-4 yıl sonra o dersler sana okuma fişi gibi gelecek çünkü.

Sakın geç kalma, bugün bu işi halletmeye başla ilk adımı at ne kadar erken o kadar şansın yükselir.

Yıllar sonra da bize bi dua edersin inş.

Babam ile dayim gelecek zaten bir konuscaklarmis tesekkur ederim yorumun icin

• Ticarete atıl kardesim, git pazara don sat.. Bak ben mezunum 2.senem hocalara muhendis olacağım diyorum bana Türkiye de mühendislik yok diyorlar..tip tutmuyor...gidip dandik bi uniden baba parası ile mezun olup 1.600-2.000 ile ise baslayacagim..git ticarete atıl

• afc34 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, okuma yazmayı öğrendiysen eğer tamamdır. Türkiye'de fazlasını okumanın bir anlamı yok. Zaten sana öğrettikleri şeyler her sene aynı.

Açık öğretimden liseye kayıt ol. Git kendine güzelce işini bul. Yaşıtların 3 yıl lise 4 yıl üniversite okudugunu düşünürsen 7 yıl yani 84 ay daha sıralarda sürünecekler. Bu süreçte sen çalışır ve para biriktirirsen karlı çıkarsın. Her ay kenara 500 TL para koysan 84 ayda 42.000 TL paran olur. Yaşıtların 42.000 TL parayi ya da fazlasını bu 7 yilda ailesine yük etcekler. Sen ise ailene böyle bir masraf oluşturmadığın gibi + olarak eve para getirmiş olcaksın.

Kısaca yurtdışında okumadığın sürece bizim ülkemizde okumak maddi olarak zarardan başka birşey değil.

Not: Yalnız sende bunları yapabilecek tip yok oda ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Kardeşim, okuma yazmayı öğrendiysen eğer tamamdır. Türkiye'de fazlasını okumanın bir anlamı yok. Zaten sana öğrettikleri şeyler her sene aynı.

Açık öğretimden liseye kayıt ol. Git kendine güzelce işini bul. Yaşıtların 3 yıl lise 4 yıl üniversite okudugunu düşünürsen 7 yıl yani 84 ay daha sıralarda sürünecekler. Bu süreçte sen çalışır ve para biriktirirsen karlı çıkarsın. Her ay kenara 500 TL para koysan 84 ayda 42.000 TL paran olur. Yaşıtların 42.000 TL parayi ya da fazlasını bu 7 yilda ailesine yük etcekler. Sen ise ailene böyle bir masraf oluşturmadığın gibi + olarak eve para getirmiş olcaksın.

Kısaca yurtdışında okumadığın sürece bizim ülkemizde okumak maddi olarak zarardan başka birşey değil.

Not: Yalnız sende bunları yapabilecek tip yok oda ayrı.

ya dışardan nasil görünüyorum bilmiyorum ama isten kacma huyum yok ben babamin yaninda trikodada çalıştım yani oyle tipe bakarak konusmayalim

• afc34 A kullanıcısına yanıt
    Ne mankeni kusura bakma sende tipte yok. Sanayiye falan git iş filan öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Ne mankeni kusura bakma sende tipte yok. Sanayiye falan git iş filan öğren

Sanayi felan degil orda calismam zaten ayrica fikrin icin tesekkurler

• Gençliğine güvenme, bende lise yıllarında çok yakışıklıydım ama bir şeye yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.