Şimdi Ara

Okul hayatım çok kötü gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ortaokulda gayet başarılı bir öğrenci olan ben liseye geçtiğimden beri hiçbirşey yapamıyorum

Ortaokul not ortlamam 96 ve denemelerde genelde ilçede ilk 10 da olurdum

Lise 2 yim şuan matematikten 24 aldım moralim çok bozuldu deneme sınavı olduk okul geneli 130 kişi arasında 110.yum durum çok kötü nasıl bu kadar geriledim anlamıyorum matematikten geçmek için yarın geometri quizim var ve moralim o kadar bozuk ki çalışamıyorum

9.sınıf yok 10 yok gibi bişey yksye 2 senem kaldı ve yetişebilecekmiyim diye çok korkuyorum

• hocam seni acayip tefe koyarlar burda. daha 10. sınıfsın önünde 2.5 senen var sakin ol çalış başarırsın. ben de çok aldım sınavlardan 30 40 merak etme

• teşekkür ederim

• hiçbir şey için geç kalmadın. aynı şeyleri yaşadım seninle, ortaokulda çok başarılıyken lgsyi batırdım ortalama bi fen lisesine girdim. 10.sınıfta pandemi öncesi bir deneme olmuştuk okulda 140 kişi arasında 139. olmuştum. şu an ilk 3teyim. 9-10-11 boş geçti 11 sonuna doğru toparlamaya başladım. bu da son girdiğim tg deneme sonucu, 3d tg3

Okul hayatım çok kötü gidiyor

matematiğini sağlam tut yeter.

• bir çalışma öneriniz var mıdır?

• ben de aynı durumdaydım ortaokulda çok başarılıyken lise berbat geçti sana tavsiyem şuandan itibaren deli gibi matematik ve geometri çalışman yaz aylarını buna verebilirsin işi temelden kavra önce matematik geometriyi hallet gerisi gelir. tyt ayt kanallarına bak illa 9. sınıf 10. sınıf diye çalışmak zorunda değilsin tyt/ayt playlistlerinden konuları mantığıyla öğren gerçekten çok eksiksen bu ders boğaziçiliden kanalına bakabilirsin

Okul hayatım çok kötü gidiyorwww.bumatematikozelders.com
    TYT-AYT (�niversite Haz�rl�k) Matematik Ders Videolar�
    http://www.bumatematikozelders.com/altsayfa/tyt_ayt_matematik_ders_videolari.html

bunun yanında eyüp b ve bıyıklı matematik ve hocalara geldik kanallarına da bakabilirsin. dediğim gibi tyt/ayt playlistlerinden çalışmak daha faydalı olur.geometri için zaten kenan karayı öneririm videolarında her zaman benim kafama takılan sorulara formullerin ispatlarına cevap buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 5 Nisan 2022; 15:26:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.