< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 14 Mart 2022; 22:16:58 > |
Okul için fotokopi makinesi
-
-
bulunduğunuz yerde mutlaka canon servisi vardım bu konuda onlardan direk destek almanızı tavsiye ederim
şu dolumculara hiç bulaşmayın hem sağlığınız hem cebinize zarar verirler valla
-
acıkcası tavsiyem kiralık makine kullanmanız.
cunku ortalama 150.000 cıktıda drum vs degişmesi gerekiyor. bazı mıdeller dolum toner seciyor vs vs.
en guzeli kopya basına anlasmak.
yok illaki almak istiyoruz derseniz kyocera 1128, 1130 gibi eski model olup revizyona girmiş ama bir tonerle 7000 sayfa cıktı veren fotokopi makinesi tercih edebilirsiniz. yeni modellerde genelde çip var.
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Canon da karar kıldık bizde.
-
hayırlı olsun canonlar da guzel cihaz. lakin bazı modellerde cip sorunu olabiliyor. bende canon 411dw modeli vardı. çipsiz calısıyordu. bayagı da ekonomikti cıktı maliyeti. insallah sizdeki cihaz da cip secmez.
-
Valla çip falan hiç o konuları bilmiyoruz. Ayda ortalama 30 bin baskı yapıyoruz.
Makinemiz şu
akakce.comCanon imageRUNNER ADVANCE C5550i | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/siparis/?p=702094623&ref=akakce&v=1.23.2&z=134 -
basit renksiz makine diyince ben de 5 - 10 bin liralık bir cihaz diye dusunmustum. gondefidigniz cihaz renkli ve 72bin lira :)
-
Hocam şöyle ki başta siyah beyaz olsun dedik ama öğretmenlerin kaynak aldırması yasak. Bu yüzden fotokopiyle bu işi çözüyoruz. İlk okul derslerinde özellikle matematik ve fen Bilimleri derslerinde "aşağıdaki kırmızı alan, mavi balonlar, sarı kalemler" gibi sorular çok fazla olduğu için ve siyah beyaz olamayacağı için mecburen renkli aldık. Dediğim gibi sponsorumuz var yoksa devlet okulu bu parayı asla ödeyemez.
-
Bende 3. Sınıf öğretmeniyim hayırlı olsun, sınıfında tanklı Epson var ben de kaynaksız sizin gibi yapıyorum
-
Çok teşekkür ederim Sayın hocam saygılar
-
Kiralık olarak anlaşmanızı tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X