Şimdi Ara

Okul Öncesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce okul öncesi mi sınıf öğretmenliği mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatma*

Arkadaşlar sizce okul öncesi mi sınıf öğretmenliği mi ?

Sınıf öğr. atamalarında çok sıkıntı oluyor diye duydum.. Durum-imkan iyiyse okul öncesi daha iyi tercih etmeyi düşünen bir arkadaşım araştırıyordu. Hem anasınıfı zorunlu eğitim durumlarında, ayrıca yoğundur dinlenme araları azdır. Çok daha fazla sabır gerektirir. Yeni nesil çocukları çok fenalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_diferential

quote:

Sınıf öğr. atamalarında çok sıkıntı oluyor diye duydum.. Durum-imkan iyiyse okul öncesi daha iyi tercih etmeyi düşünen bir arkadaşım araştırıyordu. Hem anasınıfı zorunlu eğitim durumlarında, ayrıca yoğundur dinlenme araları azdır. Çok daha fazla sabır gerektirir. Yeni nesil çocukları çok fenalar..

Sabırlıyımdır çocukları da çok seviyorum ama beceremem gibi geliyor :( öyle bi sıkıntı olur mu acaba :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dh_diferential

quote:

Sabırlıyımdır çocukları da çok seviyorum ama beceremem gibi geliyor :( öyle bi sıkıntı olur mu acaba :(

Önyargıların olabilir, bu herkes için normaldir. Tavsiyem henüz gitmediysen, bir kreşte vakit geçirip bu konuda güzelce bir bilgi almak. Tercihlere daha çok var iyi düşün ama unutma bu alışma meselesi biraz olumlu düşünmek gerek, dilerim mutlu olacağın bir meslek olur

• Umarımm.. Eğer sınıf öğretmenliğine karar verirsem 1 sene daha kalmam gerekecekk..
  • up
  • quote:

up

yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Umarımm.. Eğer sınıf öğretmenliğine karar verirsem 1 sene daha kalmam gerekecekk..

o zaman KESİNLİKLE okul öncesini tercih et.benim arkadaşlarım tercih etti.biri erkek üstelik.o bile alıştı sende alışırsın yapılamayacak bir iş değil.çocukları seviyorsan ve anlaşabiliyorsan sıkıntı olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.