Şimdi Ara

Okul otobüsünü beklemeyen sürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu açılmamış gibi duruyor, ben açayım.

Okul otobüsünü beklemeyen sürücü

"Yalnızca bir budala okul otobüsünü beklemek yerine aracını kaldırıma sürer" yazısını taşımak zorunda.

Türkiye'de düşündüm bir an. Ben taşımak zorunda olsam "kaderim buysa çekerim" yazardım altına.

Siyah kalemle koca puntoyla yazacak imiş. Süper ceza.

Kaynak:
    http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Tehlikeli-surucuye-alisilmadik-ceza-jbLnvlvfQ5Rn.html

Edit: markup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b42.ozturk -- 10 Kasım 2012; 22:20:53 >

• iyi olmuş
  • ne cevap vermişler ben anlamadım. vıdı vıdı konuşuyor adam sesler birbirine karışmış :)
  • Evet anlaşılamıyor. Yazı taşıyacakmış ama nerede detayını ben de anlamadım.

Ehliyetini alacaklarmış 1 ay galiba. 250 dolar da ceza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frukfruk

ne cevap vermişler ben anlamadım. vıdı vıdı konuşuyor adam sesler birbirine karışmış :)

al benden de o akdar 2 defa dinledim anlamak için
  • neymiş sıradışı ceza? ben budalayım mı yazacak mış anlamadım..
  • Mantıklı ceza.
  • Caydirabilitesi var
  • ibreti alem için ehliyeti tamamen elinden alınmalıydı.
  • Ohio'da okul otobüslerini öğrenci olarak kullanmış biri olarak şunu söylemeliyim , hiçbir türk şöför sabredemez Okul otobüslerine. Okul otobüsü durduğu anda yanında stop işaretli levha açılır öğrenciler inene kadar yol 2 şeritlide olsa arabalar durmak zorundadır, ayrıca eğer karşıdan karşıya geçecekse çocuk , otobüs şöförü çocuğun ayağı karşı kaldırıma değmeden hareket etmez. Elbette bu adamın yaptığı manyaklık ama onların okul otobüsleri kurallarıda cidden gereksiz kalıyor bazen.

Ps: ilkokul için mantıklı ama bu lise öğrencisi içinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n_mert -- 12 Kasım 2012; 19:42:10 >
  • Adamlar çocuklarına düşkün.
  • Şurada yazılı açıklama buldum.
    http://myfox8.com/2012/11/05/ohio-woman-to-wear-idiot-sign-for-passing-school-bus-on-sidewalk/
    Anlaşılanlar doğruymuş.
    "Yalnızca bir budala okul otobüsünü beklemek yerine aracını kaldırıma sürer" ifadesini taşıyan bir kıyafet giyecekmiş ve okul otobüsünü atladığı yerde müteakip Salı ve Çarşamba günü bir saat bekleyecekmiş.
    Ehliyet 1 ay yok. 250 dolar ceza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.