Şimdi Ara

Okul projem için ücretsiz hosting arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zapaist -- 7 Mart 2021; 12:39:9 >

• Domaini yaz ustune 2 GB hostu kurayim.Ayrica ne kadar trafik kullanacaksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatpigeon -- 29 Mart 2012; 6:02:39 >
  • Merhabalar

Ucretsiz hosting paketlerimizi dagitmaya devam ediyoruz... oncelikle bizimle mesaj bolumunden iletisime gectiginiz icin tesekkur ederiz...

Ucretsiz hosting islemlerinizn baslamasi icin lutfen kullanacaginiz domain ismini email ile support(at)1host1.com adresimize iletiniz. ayni gun icerisinde reeklamsiz hosting hesabiniz acilacaktir.
  • ücretsiz hostlar sıkıntılı oluyor. bence sağlam bir firmadan host alın.
  • aynen katılıyorum. ücretsiz domain hosting hep sorun çıkartıyor. tk edava domain almıştım site aldı yürüdü, tk registry den mesaj geldi durduruldu diye. ben mesajı aldım, hemen girip satın alacaktım ki, bir başkası almış bile! hosting desen 1 yayınlanıyor 1 duruyor belli değil.
    şimdi .org ücretli domain ve hosting aldım natro hosting firmasından, hiç kısıntım yok huzura erdim :D
  • Mailleriniz icin tesekkur ederiz... hosting talebinde bulunan tum arkadaslarin web sayfalari basvuru tarihi'ni takip eden bir is gunu sonunda acilmistir...Ucretsiz hosting paketi icin lutfen kullanacaginiz domain ismini email ile email adresimiz support(at)1host1.com 'a iletiniz. ayni gun icerisinde reeklamsiz ve profosyonel hosting hesabiniz acilacaktir.

Bu kampanya sadece tanitim amacli olup ekonomik zorluklar ve ogrenciler icin planlamistir... ihtiyaci olmayan kisilerin mesaj kirliligi olusturmamasini rica ediyoruz.

1HOST1
  • Degerli Forum uyeleri;
    1host1.com, kisisel polomiklerden uzak durmaktadir... Mesajlarımızda kisilik haklariniza yapilan bir Saygisizlik veya Hakaret hissediyorsaniz lutfen bunu bize bildiriniz... Tarafimiza ilettiginiz bu bolumler/mesajlar silinecektir...

1HOST1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beklenen Paket, Cazip Fiyat! LİMİTSİZ HOSTİNG 1 YILLIK 5 TL!!!

Evet yaptık!

1 Yıllık Limitsiz Hosting 5 TL!
    Tüm Alt Özellikler Limitsiz
    Dilerseniz Sub Domain Bedava!
    7 Gün Para İade Garantisi
    %100 CPU Kullanımı

Stok: 100 Adettir.

HEMEN TIKLAYIN! -->http://host.sanaldaal.com/?p=shop&s=srv&sID=135

Sponsorluk için satis@sanaldaal.com adresin bir mail atmanız yeterlidir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.