Bildirim
OKUL PUANI KAÇ K GERİ ATIYOR RESİMLİ ÖRNEK (GERİ ATMAZ DİYENLERE)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Maalesef düşük puanlarda okul puanı çok etkiliyor hatta 200bin den sonrasını net bir şekilde okul puanı ayırıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilk tercihini tabiki uste yaz bir suru gercih hakkin var bi zarari yok kullanmanin
Buyrunn geçen senemden bir karequote:
Orijinalden alıntı: STMUS
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 29 Nisan 2013; 14:08:29 > -
200 binden sonra okul puani cok etkiliyse ben 250 bindeyim 261 bin e giremiyorum o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter144
Buyrunn geçen senemden bir kare
Usta 80 puanla seni bu kadar geri atiyosa biz bitmisisz... Benim merak ettigim bu sen sistem degisti ya daha cok mu atar geri daha az mi
quote:
Orijinalden alıntı: paylaş
quote:
Usta 80 puanla seni bu kadar geri atiyosa biz bitmisisz... Benim merak ettigim bu sen sistem degisti ya daha cok mu atar geri daha az mi
Ohaaa ölmüşüz biz ölmüş Diploma puanım 75 Ygs -2 36 bin hadi bakalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: xColdplay
quote:
quote:
Ohaaa ölmüşüz biz ölmüş Diploma puanım 75 Ygs -2 36 bin hadi bakalım
Geçen yıl OBP olmadı AOBP oldu o ve arkadaş 48,1 gelmiş yaklaşık olarak bu yıl yine aynı puan gelecek fakat ileri atacağı kesin o sıralamada
-
haci gecen sene hala aobp vardi. kac kisiyi gordm obsi 300 aobpsi 450 adam gdiyor bgazicine puan farki 18 atmaz diyosak bi tarafimizdan atmyoruz
quote:
quote:
iyi bak resme kardeşim sen:) 80 diploma sadece 1k geri atmış. o 20klık düşüş arkadaşın lys yi batırmasından kaynaklanıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: kasva0X
quote:
quote:
iyi bak resme kardeşim sen:) 80 diploma sadece 1k geri atmış. o 20klık düşüş arkadaşın lys yi batırmasından kaynaklanıyor
aynen öyle çok fazla geri atmamış ki
-
beyler benim diploma notum 62.30 cok mu düsük?quote:
Orijinalden alıntı: Nyx.quote:
Orijinalden alıntı: kasva0X
quote:
quote:
aynen öyle çok fazla geri atmamış ki
Alıntıları Göster
-
mezunum gecen sene tm1 160.000 den 191.000 geri gittim okul 33 puan..quote:
Orijinalden alıntı: %99
beyler benim diploma notum 62.30 cok mu düsük?
Alıntıları Göster -
Evet arkadaşlar ygs kötü gelnce bıraktm ve çalışmadm çok fazla da eksiğim vardı, ygs 2 puanına bakarsanız 46,7 puan anca gelmiş o da okulun kazığı bu sene 15bindeym bakalm ne kadar ileri-geri atacakquote:
Orijinalden alıntı: ygt1905
mezunum gecen sene tm1 160.000 den 191.000 geri gittim okul 33 puan..
Alıntıları Göster -
Bu da bir arkadaşım buyrun örnekquote:
Orijinalden alıntı: Nuroxy
Evet arkadaşlar ygs kötü gelnce bıraktm ve çalışmadm çok fazla da eksiğim vardı, ygs 2 puanına bakarsanız 46,7 puan anca gelmiş o da okulun kazığı bu sene 15bindeym bakalm ne kadar ileri-geri atacak
Alıntıları Göster
-
Beyler siz ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.
Bana okuldan gelen puan 35 Arada 60 a kadar 25 puan var buda 30 40k geri atacağını gösteriyor.
Geri atmaz,atmaz deyip kendinizi kandırmayın ancak diploma notu 85 90 olanları atmaz bu sene -
quote:
Ayrıyetten Bu sene ile geçen sene arasına pek fark yok.Neden mi ?
Bu arkadaşın diploma notu 80 Geçen sene sistem farklı sistem farklı diyosunuz adama okul puanı 48 gelmiş.Şimdi gel gelelim Bu seneye 80 x 0.6 Yapın bakalım Sonuç 48 çıkacaktır
Yani ikiside aynı geçen sene ile bu sene arasında pek fark yok sadece Özel kolejlerde,akşam liselerinde Beleşten diploma notunu 80 90 yapıp,okul puanını 50 yapanlara yaradı bu sistem!
-
quote:
Bu da bir arkadaşım buyrun örnek
Hocam sen yetkili bi abiye benziyon :)
Sorum şu bu sene 16 bindeki bir kişiyi 85 okul puani ne yapar.?
2011 yılında girdiğim sınavda ham sıralamam 42k idi çok iyi hatırlarım.quote:
Orijinalden alıntı: Propranololquote:
Bu da bir arkadaşım buyrun örnek
Hocam sen yetkili bi abiye benziyon :)
Sorum şu bu sene 16 bindeki bir kişiyi 85 okul puani ne yapar.?
Alıntıları Göster
düz lise mezunuyum bizim zamanımızda aobp sistemi vardı. 75 üzerinden 34 okul puanı 42k dan 63k ya attı.
düz lisede hocalara yağ çekmemenin düzgün bir insan olmanın zararlarımilleti ileri atar 42k ise 35k olur millet.. bizde tam tersi
-
quote:
quote:
Ayrıyetten Bu sene ile geçen sene arasına pek fark yok.Neden mi ?
Bu arkadaşın diploma notu 80 Geçen sene sistem farklı sistem farklı diyosunuz adama okul puanı 48 gelmiş.Şimdi gel gelelim Bu seneye 80 x 0.6 Yapın bakalım Sonuç 48 çıkacaktır
Yani ikiside aynı geçen sene ile bu sene arasında pek fark yok sadece Özel kolejlerde,akşam liselerinde Beleşten diploma notunu 80 90 yapıp,okul puanını 50 yapanlara yaradı bu sistem!
Yanlışların var resme dikkatli bak 370,5 - 323,75 = 46,75
Bu sene ise 80,84 x 0,6 = 48,5
Ayrıca bu diploma notumun düşmesinin nedeni bu aptal özel okul adını vermek istemiyorum ama ne sözlü notu ne bir şey 12. sınıftan sözlü notları buyrun kendimin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 1 Mayıs 2013; 13:57:59 >
Benzer içerikler
- kitapseç güvenilir mi
- net iyon denklemi neye göre yazılır
- tersi kendisine eşit olan fonksiyon
- tek dereceli seçim nedir
- konum zaman grafiğinin alanı neyi verir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X