Şimdi Ara

Okul puanı yükseltilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ygs-lysye eklenen okul puanı mezun olduktan sonra yükseltilebilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

• Liseyi baştan okursan neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Liseyi baştan okursan neden olmasın.

• quote:

Öyle bir fırsatım olsaydı okurdum
  • quote:

+1
  • her sene aynı puan mı geliyor yoksa okulun başarısına göre falan yeniden hesaplanma durumu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayah

her sene aynı puan mı geliyor yoksa okulun başarısına göre falan yeniden hesaplanma durumu var mı ?

Mezun olduktan sonra aynı geliyor. Sadece hesaplama sistemleri değişebiliyor. Mesela 2009'da 80 üzerinden 77 alan biri, 2010'da 75 üzerinden 70 civarı aldı. Oran-orantıyla hesaplanmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz hiç duymadınız galiba ortalama yükseltme sınavlarını falan. Sene sonunda oluyor hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Siz hiç duymadınız galiba ortalama yükseltme sınavlarını falan. Sene sonunda oluyor hani.

mezun olduktan sonra o sinavlarin bi anlami yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben astsubay hazirlama okulu mezunuyum. diploma notum 7.35. Mezuniyet yilim 1998 ancak 2003 yilindan sonra bu okul kapatildi ve lise yerine meslek yuksek okulu oldu. askeri lise olmasina ragmeb diplomamda meslek lisesi diplomasi ve bolum yonetim. benim okul ve basari puanim nasil hesaplanabilir? ayrica muhendislik bolumlerini secmeyi dusunuyorum bu bolymu secersem alan disimi tercih oluyor puanim dusuyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Siz hiç duymadınız galiba ortalama yükseltme sınavlarını falan. Sene sonunda oluyor hani.

mezun olduktan sonra o sinavlarin bi anlami yok.

Tamam ben de onu sordum , mezun olduktan sonra bu sınavlara girilebiliyor mu diye demek girilemiyormuş, bazılarının lisedeki bu sınavlardan da haberi yok
  • peki mesela 11. sınıfta okurken 9.sınıfın ortalamasını yükseltmek için sınava grebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkiznotded

peki mesela 11. sınıfta okurken 9.sınıfın ortalamasını yükseltmek için sınava grebiliyor muyuz?

Hayır öyle bir uygulama olmamakta bir sınıfı bütün dersleriyle verirsen artık o sınıfın hiç bir dersine bir daha sınav hakkı verilmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1993

quote:

Orijinalden alıntı: punkiznotded

peki mesela 11. sınıfta okurken 9.sınıfın ortalamasını yükseltmek için sınava grebiliyor muyuz?

Hayır öyle bir uygulama olmamakta bir sınıfı bütün dersleriyle verirsen artık o sınıfın hiç bir dersine bir daha sınav hakkı verilmez...

thmin etmistim aslında :D tesekkrlerr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.