Bildirim
okul servisi için gerekli olan ehliyet sınıfı nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim bildiğim b sınıfı ehliyet yetmiyor yükseltmeniz lazım -
4 lastikse b ehliyetle kullanabilirsin -
B sınıfı maksimumum 15 yada 18 +1 kullanabilir diye hatırlıyorum minibüs . Midibüs otobüs türevi 20 kişi ve üstü yolcu taşıyanlara b sınıfı yetersiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: xrebelliousx
4 lastikse b ehliyetle kullanabilirsin
6 teker b sinifi ile kullaniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
quote:
6 lastik için C ehliyet gerekmiyomu? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
quote:
6 lastik için C ehliyet gerekmiyomu?
Bana hic sormadilar herhangi bir sikintida yasamadim. Ceza da yedim ehliyette sikinti cikmadi bugune kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: guven.kacar
arkadaşlar ankaradaki c plakalı okul servisleri için gerekli ehliyet sınıfı nedir 5 yıllık b sınıfı ehliyet sahibiyim yeterlimidir yoksa e sınıfına yükseltmem mi gerekli?
14 kişiden fazla koltuğu olan araçlar ruhsatta Otobüs olarak geçer... Bu nedenle B sınıfı ehliyet ile kullanamazsınız. -
14 kişiden fazlaysa e sınıfı. -
14+1'e kadar B ehliyetinle kullanabilirsin. E Sınıfı Sürücü Belgesi için 3 yıllık, B Sınıfı Sürücü Belgesi için 5 yıllık sürücü belgesine sahip olman lazım. Bunlara ek olarak SRC belgesi (Yurt içi yolcu nakli) alman lazım. Ha bide piskoteknik belgesi. -
benım tanıdıgım biri markette servis elemanı dediğiniz servis arabasıyla baklava tepsisi vs götürüyor yani
b sınıf ehliyeti var -
Src şart
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X