Şimdi Ara

OKUL VE ÜNİVERSİTELERDEKİ AĞ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BEN OKULUN AGINDAN KABLOYLA BAGLANDIGIM ZAMAN 3-4 MB/S HIZLA DOWNLOAD YAPABİLİYORUM

FAKAT FİLM FALAN İNDİRMEk İÇİN VUZE ARES TARZI PROGRAMLARI KULLANIYORUM BU PROGRAMLAR EVDE GAYET SORUNSUZ İNDİRME YAPIYO AMA OKULDA HİÇ BİRİNİ KULLANAMIYORUM

YANİ BAGLANILIYOR YAZIO AMA HİÇ BİR HAREKET YOK

AYNI ZAMANDA RAPİD SHARE ENGELİ DE VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETMAR -- 18 Nisan 2009; 15:39:01 >

• okulun bilgi işlem daire başkanlığı tarafından rapid ve tarif ettiğin tarzı bir kaç program engellenmiştir büyük ihtimalle. o nedenle herhangi bir hareket göremiyosun. dolayısıyla yapacak bişey yok
  • Bu bir problem degil bir güvenlik önlemidir :)
    Senin gibi herkesin bir$eyler indirmeye cali$tigini dü$ünürsen bu programlar veya kisitlamalar olmasa
    mazallah networkteki kimse internete cikamaz
  • ya dogruda bunu kaldırmanın bir yolu yokmu film falan indirmek için rapid harici sitelerden tek link bulmakla ugraşıorum
  • Yolu yok tabiki.
  • O programlar okuldan internete bağlanamaz, çünkü okulun çıkış portları kapalıdır. Yani Firefox / Explorer ile internette gezersin ama Ares vs. ile bağlanamazsın çünkü başka portları kullanır bu programlar. "Hacker macker" olmadanda o portları açabileceğini zannetmiyorum hocam, dolayısı ile okuldan film indirme hayallerini yıkmış oldum...
  • Bilgi işlemden -bulabilirsen- uygun biri ile kanka olur ve şansını denersin en çok. Onun haricinde yapabileceğin bişey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burslar ve Yaş sorunu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okulunuzun koyduğu kısıtlamaları bir şekilde aşmanız durumunda, bunun tespit edilmesi halinde ceza almanız da sözkonusu olabilir.
    Bence okulunuzun kısıtlamalarını aşmaya uğraşmayın.
  • arkadaslarinda dedigi gibi o tur programlarin kullandigi portlar firewall tarafindan bloke edilmis olabilir...yalnız sn de 4mb demissin hıza =) iyiymis yani =)
  • rapid engellendimi zaten net die bişey kalmıyor nerdeyse. demek bilgi işlem de rapid olaylarını falan iyi biliyor:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.