Bildirim
okula projeksyon alacağız fazla paramız yok marka tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mesela bu nedersiniz okulda iş görür mü?
http://www.hepsiprojeksiyon.com/product_info.php/products_id/635 -
Çoğu okul bu projeksiyonu kullanıyor(Devlet okulları).Eğer özel okulda kullanacaksan daha da gelişmişini alabilirsin.;) -
LCD alma, DLP al
benq ve acer in 1100 ytl lik modelleri var
LCD toz kapar, bakım gerektirir. DLP toz kapmaz, bakım istemez -
teşekkürler -
Merhabalar,
Kıymetli arkadaşım Okula Projeksiyon aleti alacaksanız BENQ 720 yi mutlaka incelemelisiniz. Çünkü kullanmak ve kullanım kolaylığını yaşamak bi avantaj. Ben kandime de almak için piyasayı epey taradım; en avantajlısı BENQ 720 Modeli geldi. Fiyat/Performans iyi. Lamba yönünden de piyasada ortalama olarak gördüm.
Fiyat ve özellik olarak iyi bir ürün bulursanız ya da herhangi bir ürün aldığınızda burada duyurursanız memnun kalırım. Ancak bahsettiğim ürünü mutlaka inceleyin. Fiyat çok cazip ve 2500 AnsıLumen. -
benq dlp olanları incelemekteyim ama okul olarak projeksyon konusunda biraz kararsız kaldık.
Bu projeksyonların lamba garantisi oluyor mu acaba
yani aldığımız projeksyonun lambası 2 ay sonra bozulursa nasıl oluyor lambanın garantısı var mı acaba bilgili arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X