Şimdi Ara

OKULDA KLAVYE ANLATACAM HİÇBİYERDE DORU DÜZGÜN BİLGİ YOK Bİ YARDIM EDİN ABİLER NERDEN BULABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya işte böle abiler başlığa yazdım okulda bilgisayar dersinde klavyeyi anlatmam lasım eğer bildiğiniz doğru düzgün bi link falan varsa klavye anlatan ya da siz anlatırsanız çok memnun olucamo

Saolun

• klavyenin neyini anlatacaksın.çalışma prensibini falnmı tuşların sayısımı nesini yani
  • herşeyini
  • hocam bu lise 1 meslek lisesi bilgisayar giriş kitaplarında var
  • Extra birşey anlatmana gerek yok. Ne görüyorsan onu anlat. Klavye çeşitlerinde bahset. On parmak nasıl kullanılır onu anlat falan flan. Biraz doğaçlama yap yani:-)
  • ödevsitesi.com var oraya bi bak istersen ne ararsan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 25 Eylül 2005, 20:18:26 >
  • ben Türkçe bir emule sitesinde "20 günde onparmak f klavye öğrenimi" diye e-book gördüm bugun,

emule kullanıyorsan ve ilgilenirsen bulayım... 1 mb bile değildi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya konuya o kadar farklı yaklaşımlar yapılabilir ki! ne diyeceğimi şaşırdım.
    Şimdi klavyeler tuşların dizilimine göre F ve Q diye ikiye ayrılır.
    Her dile göre üzerlerindeki tuşlara yazılan harfler değiştirilir.
    Klavyeler üzerlerinde ki tuşların işlev miktarına göre basit ve multimedya diye ikiye ayrılır.
    Daha bunların kullanıma göre özel halleride vardır.
    Klavyeler bilgisayarla iletişim yöntemine göre kablolu ve kablosuz diye ikiye ayrılır.
    Klavye deki özel tuşlar ayarlanabilir ve her işletim sisteminde farklı görevler üstlenebilmektedirler.
    Klavyeler tuşların basım şiddetine göre göre yumuşak ve sert basımlı diye ikiye ayrılır(sertler daktilodan klavyeye yeni geçenlere tavsiyemdir).
    Klavyeler renklerine göre siyah ve beyaz olmak üzere ikiye ayrılırlar.
    Klavyeler bilek sağlığına etkileri bakımından sağlık bozucu ve anti rsi diye ikiye ayrılırlar.
    Klavyeler mikroçip taşımalarına göre akıllı ve akılsız diye ikiye ayrılırlar.
    Klavyeler boyutlarına göre büyük ve küçük diye ikiye ayrılırlar.
    Klavyeler kalitelerine göre kaliteli ve kalitesiz diye ikiye ayrılırlar.
    Klavyeler ücretlerine göre tuzlu ve kelepir diye ikiye ayrılırlar.
    vs.......
    bilmem anlatabiliyormuyum

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

ya konuya o kadar farklı yaklaşımlar yapılabilir ki! ne diyeceğimi şaşırdım.
    Klavyeler üzerlerinde ki tuşların işlev miktarına göre basit ve multimedya diye ikiye ayrılır.
    Klavyeler bilgisayarla iletişim yöntemine göre kablolu ve kablosuz diye ikiye ayrılır.
    Klavye deki özel tuşlar ayarlanabilir ve her işletim sisteminde farklı görevler üstlenebilmektedirler.
    Klavyeler tuşların basım şiddetine göre göre yumuşak ve sert basımlı diye ikiye ayrılır(sertler daktilodan klavyeye yeni geçenlere tavsiyemdir).
    Klavyeler bilek sağlığına etkileri bakımından sağlık bozucu ve anti rsi diye ikiye ayrılırlar.
    vs.......

ilhami tam geyik yapmıssın walla

• geyik meyik sağlam yerleri var
    herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugurcan

quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

ya konuya o kadar farklı yaklaşımlar yapılabilir ki! ne diyeceğimi şaşırdım.
    vs.......

ilhami tam geyik yapmıssın walla

Harbi geyik yapmışsın ilhami. Ama çok güzel olmuş, ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 25 Eylül 2005, 23:06:29 >

• Arkadaşlar bilmen gerekenleri söylemiş.Kolay gelsin
  • Hemen aklıma gelen linki veriyorum:

http://enformatik.balikesir.edu.tr/enf2003/index.html

adresinden konular kısmından 2. haftadan bakabilirsin ..
  • üzerinde tuşları olan vs yazıyazmaya yarıyan alete klavye denir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.