Şimdi Ara

OKULDA SAÇ UZATMAMA İZİN VERMEYEN MÜDÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgencacat -- 14 Nisan 2018; 13:41:47 >

• Doktorla ne yapacan? Annene söyle okul aile birliğine katılsın ya da oradakilere konuşsun arkadaş olsun rica etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunun için ilçe ve il milli eğitim müdürlükleri var oralara danışın. Yanlış anlamayın burada alacağınız cevaplar doğru olabilir fakat en sağlıklı cevabı gidip oralara danışarak alabilirsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgencacat B kullanıcısına yanıt
    İl me müdür yardımcısı okul muduruyle konuşsun rica etsin. Başka yolu yok o zaman

• Lise kaç? Geçen sene ben de uğraştım bunlarla.

Şimdi kesinlikle saçını kestirmiyorsun. Kapıda, derste hocalar bir şey derse hiç takıp cevap verme bile. İmza vs toplasın, sen saçını kesme. Zorla kestirecek değil. Çok üstüne gelirse annen ya da babandan biri okula gitsin. Hiçbir halt yiyemez, geri vites bile yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bgencacat

Lise 4. Kestirmemekte kararlıyım, fakat okul kurallarına eklediklerinde bunun yasal yetkisi falan olacak sanırım. O durumda B planı olarak herhangi bir rapor alabilir miyim veya başka türlü saçımı uzatabileceğime dair bir belge bulabilir miyim onun yollarını arıyorum.

Uğraşmak istersen psikiyatriden alabilirsin diye düşünüyorum.

Lise son ise idare edersin. Benim de lise sondu geçen sene. Bir iki laf söylediler, alıştılar sonra. Zaten ygs-lys yüzünden ikinci dönem okula gitmeyeceksin. Ayrıca saçın ne kadar uzun? Kaç aydır uzatıyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.