Şimdi Ara

Okulda sinema salonu için ses sistemi için yardımınız lazım(bütçe 5-6 bin tl) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

bence gsa dan gelen teklifi de bekleyin. belki daha uygun bir secim olur. sinema konfigurasyonlari konusunda daha fazla bilgi sahibi olmadan benim onerimi degerlendirmeye almayin lutfen beklentilerinizi karsilayacagindan suphem olustu.

üstad burda fikir alışverişi yapıyoruz. benim sizlerin 50 de biri kadar bilgim yok ses sistemleri hususunda.ben dinleyiciyim sadece. sinemaya gitmeyi ve film izlemeyi de severim. seslerin ayntılarına ve kalitesine önem veririm. gsa dan ve birkaç firmadan teklif isteyeceğim. sonra sizlerin seçimini de masanın üzerine koyacağız hepberaber. gsadaki arkadaş sizde seçim oluşturabilirsiniz sonra fiyat veririz,bizde her marka ürün bulunuyor demişti. teklif edilen sistemlere yönelik eleştirileriniz oldukça önemli olacak benim için. burda hepberaber oluşturduğumuz birkaç seçenek ortaya çıkması benim için çok önemli.

tek atımlık kurşunumuz var en iyi şekilde kullanmak istiyoruz.mesele bu. bunda da hepinize çok teşekkür ediyorum katkılarınız için.lütfen aklınıza gelen fikirleri,önerileri yazmaya devam edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 23 Şubat 2014; 18:29:11 >

• ok gelsin teklifler beraberce degerlendirelim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurulumunuz icin bir ornek

• quote:

kurulumunuz icin bir ornek

@HI-DEF-MAN Center ve subwooferın sahnenin ortasına kurulması sahnenin kullanımını engeller ama neticede bu sahne farklı amaçlarda(konferans,seminer,toplantı vb)kullanılacak.:S daha farklı nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 23 Şubat 2014; 18:56:22 >

• sub koseye center ise uygun yer varsa perdenin ustune konulabilir.

• quote:

sub koseye center ise uygun yer varsa perdenin ustune konulabilir.

@HI-DEF-MAN kardeşim şu teklifleri bi toparlayalım,hep beraber bu teklifleri değerlendiririz, ekleme çıkarma değiştirme gerekiyorsa yaparız.seçimden sonra kurulum konusunda kafa yorarız hep beraber dostum .çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.