Şimdi Ara

Okulda tutulduğum kız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 aydır okulda bi kıza karşı birşeyler hissetiğimi hissettim
    Sonra ona tutuldum. Mesela okulda merdivenlerden inerken görüyorum. Böyle kalbime bi soğukluk geliyor tarih edemiyorum. Bakıyorum ona, oda bana bakıyor. Bana karşı birşey hissetiğinden emin olsam açılırım.
    Gençler taktik falan da olur kıza acil açılmam gerek. Şuana kadar hiç bir kızla çıkmadım. Nedeni hem çekingenliğim (8. sınıfa kadar kızlarla dialog kurarken yanaklarım falan kızarıyordu -sebebi aile falan-) hem de hoşlandığım kızlardan en geç 1 hafta içinde soğumam. Ama bu kızın bende daha güçlü hisler uyandırdığını düşünüyorum.
    Kızı ilk defa otobüste görmüştüm. Duruşu, bakışları, gülüşü etkilemişti. Aynı otobüse biniyorduk. Ve hergün görmeye başladım. Bazen dayanamayıp bir bakayım diyorum. Tam bakacağım onun bana baktığını görüp kafamı çeviriyorum, etrafı süzüyormuş gibi yapıyorum vs. (Aslında buradaki çekingenliğimi oluşturan etkenlerden birisi reddedilmek!)
    Birgün şansımı deneyip otobüste yanına oturayım dedim, tam yürüyüp koltuğun oraya gidecektim yanımdan bir yaşlı amca geçti ve o oturdu. Kız bizim okuldaydı. Sınıfını ismini facebookunu twitterını bulmak istiyordum. Koridorlarda kızı arıyordum. Sonunda bizim bi altta gördüm. Sınıfına gitmesini bekledim. Ve sınıfını öğrendim. Birgün onların sınıfında sınava girmiştim (kelebek system). Sınıf listelerini çaldım eve geldim. Bütün kız isimlerini tek tek denedim buldum. Şu ana kadar geldiğim son nokta bu. Kızın yakında doğum günü.
    Sizce kızın karşısına onun ismini bilmeyen biri olarak mı çıkmalıyım yoksa onu yakından takip eden ismini ne sevdiğini bilen biri olarak doğum gününde hediyeylemi karşısına çıkayım. Lütfen tecrübelerinizi eksik etmeyin

• Kızı tanımıyorsun elinde bir hediye ile gitmen çok saçma olur.Utangacım demişsin o yüzden sosyal medya veya ortak arkadaşlarını dene ve unutma rededildiğinde hiç bir şey değişmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce tanış, otobüste yada okulda.

• Önce tanışman gerek.
    Ergen kızlar böyle sürprizlerden anlamaz. Hatta seni sapık bile sanabilir. Eğer daha da sinirleri bozuksa bir de tokat yersin.
    Bence öncelikle otobüste bir şekilde tanış. Ama tanıştıktan sonra her gün düzenli olarak selam ver. İyi muhabbet kurmaya çalış. Eğer akıllıysa senin bunca yaptığın şeyi görüp bir adım atar. Eğer atmazsa uzaklaşırsın o kızdan. Sen şuana kadar zaten baya bir şey yapmışsın. Kıza daha sık görün. Bakalım ne yapacak.
  • Araya 15 tatil girecek, önümde bir hafta var sınavlar bitti önümüzdeki hafta varikosel muayene ve ameliyatı için meşgul olabilirim. 15 tatil benim için çok uzun bir zaman. Kızın davranışlarını biraz tanılmayabilirsem ona göre yaklaşmaya çalışacağım. Yani o kadar ergen hareketler sergilemiyor. (Kuul gibi ) Yaşım 17 bana göre hala böyle ilişkiler saçma sınıfımda görüyorum. İki gün sonra ayrılıyorlar. Ama hoşlandım yapacak birşey yok. Gece 1 saat yatakta uyuyamamak sinirimi bozmaya başladı. Kız tek başına gezmiyor genelde. Ben yaklaşmaya arkadaşlarından mı başlasam diyorum ama çok absürt geliyor.

-----------
    Ben çok üşengeç biriyim. Yani şöyle söyleyeyim 3 ay yaz tatilinin %75 ini evde geçirdim. Asosyal sayılmam. Dışarda olmayı seviyorum ama üşengecim. Şimdi kızla bi etkileşim kurup, arkadaşlık kurarsak bu değişik asosyallik halim yüzünden hem kızı hem de kendimi üzmek istemiyorum. Orta halli bir aileye sahibim. Eğer hergün biryerlere gitmek isterse nasıl tepkiler vermeliyim. Nasıl yerlere götürmeliyim. Biliyorum bunları şuan konuşmak çok erken ve çok saçma ama bir plan dahilinde gitmem gerektiğini düşünüyorum. Saçma davranışlar sergilemek istemem.
    ----------

Ve gelelim açılma konusuna otobüs genelde çok kalabalık oluyor. Boş olma ihtimali %1 gibi bir ihtimal. Hadi diyelim oldu. Yanına gidip "merhaba tanışalım mı" mı diyeceğim? Biraz değişik geliyor. Yani küçükte olsa bir bağ kurmam gerek. Ama ilk tanışma görüşme nasıl olmalı?

Okulda olsa yalnız yakalamam lazım yakın bir arkadaşı var hep onla dolaşıyor. Ve okulda ergen ruhlu arkadaşlarım tarafından paparazilik baskınına yakalanıp katil olmak istemem.

Başka bir seçenek bulmam gerek. Yolda konuşmak mantıklı mı?

• Kardes boyle konularda fazla dusunmemek gerekiyo.Eger gercekten hoslaniyosan ama cekiniosan once sosyal ortamdan yazmayi deneyebilirsin.Ayni yastayiz senle aynisi benimde basima geldi yazdim sosyal ortamdan hem daha rahat olabiliyosun

• Up beyler yarın ona göre okula gidicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence acil içinden bir his bos degil sana karsi diyor

• seviyosan git konuş bence ...
  • Konuşmayı ben de istiyorum , sorun yukarıda yazdığım işin ayrıntısında.
  • sosyal ağdan yazmak gibi saçmalık yapma ortak arkdaşın vs. varsa onu kullan
  • Bana da çok saçma geliyor. Sosyal ağ dan istediğin gibi rahat rahat konuşursun güzel cümleler kurarsın, fakat yanıan gidince dilin tutulur kız soğur anında :S
    Ortak arkadaşım olduğunu düşünmüyorum olsa da öyle en fazla merhaba merhaba lığımız vardır.
  • Daha fazla fikir lazım lütfen yardımcı olun
  • git bos bi zamanini bul ve konuş tek dicegim bu eğer zaten severse ilk konuşmadan anlarsin zaten ne düşündüğünü o da adim atar seni tanimaya calismak için tek dicegim bu hicbisoeyden çekinme olucagi varsa olur , zaten anlarsin ne düşündüğünü tavirlarindan

• Eyvallah inşallah o an açılmak için tereddüte girmem
  • Tepkisi kızdan kıza çok fark gösterir ,örnek vereyim benim çok yakın bir (yaşı 23) kız arkadaşım birisinden hoşlanıyor ama asla sinyal vermiyor.Neden diye sorduğumda benim istediğim kişi kendinde o özgüveni görmeleyim bana açık açık söylemesi yeterli diyor(Sadece hoşlandığı kişi değil tanımadığım biriside gelse özgüveninden dolayı şans veririm diyor).Başka bir kızada bu olay çok hızlı gelebilir.Şuanlık işin şans işi , ortak arkadaş olsa huyunu suyunu ögrenip ona göre hareket ederdin.Ama şunu söyleyebilirim kızlar özgüvenden çok etkileniyor.Önce tanış hediye abes kaçar tanımadan ,Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardeş. Çok işime yarayacak gerçekten. Onların sınıfında 2 çocuk var arkadaşım ama 2 sene önce kavgalıydım, dalaşmıştık bayağı. Yardımdan çok zararları olur diye düşünüyorum. Seneye onların sınıfına geçeceğim. Sömestrdan sonraya kaldı zaten ameliyat olacağım sağlık önce gelir. Kızın huyunu öğrenmeye çalışacağım bir kaç arkadaş edinsem iyi olacak kızın sınıfından. İyi akşamlar. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.