Şimdi Ara

Okulda yaşadığım olay kim haklı yardım et DH :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum bu aralar proje ödevi dönemindeyiz bende gayet normal bir öğrenci gibi ödev almak istedim şu dersleri almayı binbir zorlukla başardım;

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (Her İsteyen Alabiliyor)
    Fen ve Teknoloji(2 kişi alabildi)
    Türkçe(Her İsteyen Alabiliyor)
    İngilizce(Rehber Öğretmenimiz Olduğu İçin Çok Kişiye Verdi)
    T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük(Her İsteyen Alabiliyor)

Evet gelelim konuya neyse Matematikte en fazla 8 kişi alabiliyormuş

İlk önce notlara göre baktı ve gayet mantıklı geldi İlk dönem 1 olanlar el kaldırsın dedi ben kaldırdım en son beni yazdı sonra tekrar çevirdi bunları siliyoruz dedi neden dediğimde böyle haksızlık oluyor dedi ve KURA çektik ben razı olmadım ama başka şansım da yoktu ben hiçbir şekilde 8 kişinin içinde çıkmadım ve birinci dönem 3 alıp ilk yazılısı 60 olan bile aldı ama ben alamadım bu nasıl adalettir benim 1.dönem notum 1 ilk yazılı 24(7 tane soru yaptım 2 tanesi yanlıştı ama buna rağmen bana şöyle dedi"Barış aslında 0 lık adam mesela ben ona not vermesem ne yapacaktı , herkesin notunu 10 puan fazla verdim dedi" Ben ilk dönemim 3.yazılısında boş kağıt verdim çıktım 15 puan verdi şimdi 10 puanı o verdi desek boş kağıdın puanı 15 iken 7 soru yapılmış kağıdın puanı 14 mü oluyor? )

Benim matematik notlarım ilk dönem 1 ikinci dönem ilk yazılı 24

Alabilen en yüksek öğrenci ilk dönem 3 ikinci dönem ilk yazılı 60
    KURA sınıf öğretmeni tarafından yapılmıştır

PROJE ÖDEVİ=Dönem Ödevi

Yarın annem ve babam bir konuşsun eğer yine vermezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E649F4E69 -- 8 Nisan 2009; 14:40:11 >

• Ayrıca kağıdıma bakmak istedim 4 kişi baktı ve notları 10 puan civarında yanlış okunmuş ben sana kağıt göstermem dedi ve bu olaylar esnasında saygımı hiç bozmadım
  • Yasal haklarınızı iyi bilin gençler; Her isteyen öğrencimiz Proje Görevi alabilir. Öğretmen arkadaşlarımız konu dağıtamaz. Verilmek istenilen kazanımlara dayanan proje konuları hazırlanır ve liste yapılarak asılır öğrenci kendi beğenir çalışmak istediği konuyu seçer.

Okul idareniz ile görüşsün veliniz. Olumlu dönüt alınamazsa şayet İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne gidilsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Yasal haklarınızı iyi bilin gençler; Her isteyen öğrencimiz Proje Görevi alabilir. Öğretmen arkadaşlarımız konu dağıtamaz. Verilmek istenilen kazanımlara dayanan proje konuları hazırlanır ve liste yapılarak asılır öğrenci kendi beğenir çalışmak istediği konuyu seçer.

Okul idareniz ile görüşsün veliniz. Olumlu dönüt alınamazsa şayet İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne gidilsin.

Çok sağol arkadaşım delirecektim neden yaptığını anlamış değilim dediğin gibi Türkçe ve genç öğretmenlerimizin girdiği çoğu derste aynen öyle oluyor ama bu adam gibi yaşlı ve eski kafalı hocaların derslerinde hep aynı şey moralimi düzelttin sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Yasal haklarınızı iyi bilin gençler; Her isteyen öğrencimiz Proje Görevi alabilir. Öğretmen arkadaşlarımız konu dağıtamaz. Verilmek istenilen kazanımlara dayanan proje konuları hazırlanır ve liste yapılarak asılır öğrenci kendi beğenir çalışmak istediği konuyu seçer.

Ömer abi keşke bunu daha önce söyleseydin ya
    Dil ve anlatımdan 26 aldım en az 50 alırım diye beklerken dva çok kritik bi durumda

Dönem ödevleri süreside bitti artık ödevde isteyemem..

• yaşın 14 olduğu için yardım etmicem

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarihe bakmadan okuyordum
    orta okula kadar düştümü diyecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.