Şimdi Ara

Okuldaki sakal yasağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okullarda olan sakal yasağından haberdarım.Fakat sakalımı kesmek istemiyorum.Lise son sınıf öğrencisiyim 3 günüm staj zaten 2 gün okula gidiyorum. Geçen gün 3 numaraya kestim sakallarımı düzelttirdim vesaire hoca tekrardan laf etti.İlla sinekkaydı olucak.Benim kafama takılan hocanın sakalları up uzun ve biçimsiz.Öğretmenlerin sakal bırakması serberstmidir.Eğer değilse hocaya şantaj yapıp sakallarımı özgür bırakmaya çalışıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okullarda Sakal Yasağı

Okulda sakal neden yasak? Okullarda sakal neden yasak?

Okullarda sakal yasağı, birçok eğitim kurumunda uygulanan yaygın bir uygulamadır. Bu yasağın uygulanmasının çeşitli nedenleri bulunmaktadır:

• Okul üniforması ve imajı: Okullar, öğrenciler için belirli bir üniforma kodu veya imajı belirleyebilir. Sakal, bu kod veya imajla uyumlu olmayabilir ve okulun genel görünümünü bozabilir.
    • Hijyen endişeleri: Sakallar, özellikle uygun şekilde bakılmadığında hijyenik endişelere yol açabilir. Okullar, öğrencilerin sağlığını ve güvenliğini korumak için sakal yasağı uygulayabilir.
    • Güvenlik nedenleri: Bazı okullar, öğrencilerin yüzlerinin net bir şekilde görünmesini sağlamak için sakal yasağı uygulayabilir. Bu, güvenlik kameralarının öğrencileri tanımlamasına yardımcı olabilir ve okul içindeki şüpheli kişilerin tespit edilmesini kolaylaştırabilir.
    • Disiplin ve düzen: Okullar, sakal yasağıyla öğrenciler arasında disiplin ve düzen sağlamayı amaçlayabilir. Öğrencilerin belirli kurallara uymasını ve okul otoritesine saygı duymasını teşvik edebilir.

Öğrenciler sakal bırakabilir mi? Okula sakallı gitmek yasak mı?

Okullardaki sakal yasağı kuralları, eğitim kurumuna göre değişebilir. Bazı okullar sakala tamamen yasak uygularken, bazıları belirli durumlarda sakala izin verebilir, örneğin dini veya tıbbi nedenlerle. Öğrencilerin okula sakallı gidip gidemeyeceklerini öğrenmek için kendi okullarının yönetmeliklerini kontrol etmeleri önerilir.

Okulda sakal yasağı konusunda endişeleriniz varsa, okul yönetimiyle iletişime geçmek ve durumu görüşmek yararlı olabilir. Yönetmeliklerin gerekçelerini anlayabilir ve alternatif çözümler olup olmadığını araştırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bıyık serbest, sakal yasak. Bıyık bırakabilirsin.
  • Özelde okuyorum, bizde bile okul sahibi parasını veriyor berbere yolluyor

• liseli seni sakalmış 2 tüy çıkmış sakal diyo
  • Sen ergenliğine geç giren bi arkadaşımızsın galiba

• İslamcı sakalı bırakmak serbest artık ama top sakal bırakmak yasak.
    Başörtülü öğretmen olmakta sorun yok ama piercing takmak, dövme yaptırmak yasak.
    Bu işe bir sınır getirmeleri lazım, kendilerine oldu mu sorun yok onlardan olmayan herkes için sonuna kadar baskı.
    Öğrenciye sakal olmaması gayet normal. Öğretmene sakal olmaması lazım, öğretmene başörtü olmaması lazım, öğretmene piercing, dövme olmaması lazım. Bu işe bir standart lazım yoksa iş çok büyük çıkmaza girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeaTveN

Sen ergenliğine geç giren bi arkadaşımızsın galiba

Lise 4'üm hala sakallarım çıkmıyor ne yalan söylim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSÜ Mülakatında Saç ve Küpe
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alın size özgürlük. Sakal kesmek neyin nesi. Yok saçın uzunmuş sanki askerlik yaptırıyorlar. Hayır mantığı ne ki bunun. Adam yüzüne jilet vurmak mı zorunda.
  • Çok kaba biçimsiz mağara gibisine laf etseler bana yinede kafi.Fakat 3 numara düzeltilmiş sakala laf yapıyor.Kendisinin sakaldan ağzı görünmüyor.

• Dur şimdi hükümete laf sokayım da havalı olup artıları alayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sendikalı öğretmenler sendikalarının aldığı karar gereği kirli sakal bırakabilirler diye biliyorum yani hocan sakal bırakmışsa böyle bir durum olabilir. Bunun dışında o sakalı sinek kaydı kestirmeden bırakmazlar peşini.
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan öyle olucak.Hoca o kadar özgüvenli bi sakal bırakmışki kesin arkasında sağlam dayanakları vardır savunması hazırdır yani o sakala

• LeaTveN L kullanıcısına yanıt
    hayır tam tersi erken girdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.