Şimdi Ara

Okullar Açılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle foruma yeni kayıt oldum fakat bayağıdır takip ediyordum.
    Genelde böyle dalga geçilmek istemeyen kişiler konularını buraya açıyor galiba. Ben de o yüzden buraya açtım.
    Mağlum okullar açılıyor, herkes yeni düzen v.s v.s kurmaya çalışıyor.
    Ben de bu çabalardayım diyebilirim. Şimdi sizlere birkaç şey danışacağım.
    NOT: Dalga geçecekler lütfen cevap vermesin!

Yaşım: 16
    Kilom: 95
    Boy: 1,82

Şimdi arkadaşlar öncelikle çabuk değil fakat yavaş yavaş zayıflamam için ne yapmam gerek?
    Basketbol milli takımda antremanlara gidiyorum ayda 1 kez. Oradaki koçum 5 aya kadar 80 Kiloya düşmemi söyledi.
    Bu aşamada ekmeği azaltacağım belki de hiç yemem, öğle yemeği okulda zaten. Akşam da bol proteinli etli yemekler düşünüyorum.
    Her gün akşam basketbol oynuyorum bizim burada okul var onun bahçesinde.
    + Okul takımındayım basketbolda orada da antremanlara katılıyorum.

Zayıflama konusunda önerilerinizi bekliyorum.

• Ekmeği tamamen kes, gazlı içecek , abur cubur yediğini sanmıyorum ama varsa onları da kes, basketbol'a devam, akşam 8 den sonra meyve dışında bir şey yememeye dikkat et, başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

Ekmeği tamamen kes, gazlı içecek , abur cubur yediğini sanmıyorum ama varsa onları da kes, basketbol'a devam, akşam 8 den sonra meyve dışında bir şey yememeye dikkat et, başarılar.

Abur cuburla aram yok fakat kolayla var kolaya karşı koyamıyorum ne yapabilirim acaba?
  • quote:

Ekmeği tamamen kes, gazlı içecek , abur cubur yediğini sanmıyorum ama varsa onları da kes, basketbol'a devam, akşam 8 den sonra meyve dışında bir şey yememeye dikkat et, başarılar.
    Hareket et hantal olma zaten verirsin, öyle büyük diyet yapmaya gerek yok ye yine ye fakat hareket et yediğini yak
  • quote:

Orijinalden alıntı: reBacker

quote:

Abur cuburla aram yok fakat kolayla var kolaya karşı koyamıyorum ne yapabilirim acaba?

Almamaya dikkat çalış, çünkü gazlı içeceklerde çok fazla şeker var, oda direk olarak kalori olarak geri döner sana, kola yerine gazsız bir içecek falan alabilirsin, burada iraden devreye girer aslında.
  • quote:

quote:

quote:

Almamaya dikkat çalış, çünkü gazlı içeceklerde çok fazla şeker var, oda direk olarak kalori olarak geri döner sana, kola yerine gazsız bir içecek falan alabilirsin, burada iraden devreye girer aslında.

Alıntıları Göster
    @SevimliKedicik ya bende terleme sorunu var aslında o yüzden de pek fazla hareket edemiyorum. Normal bir insandan daha fazla terliyorum. Hastalık galiba. Yine de hareket etmeye dikkat edeceğim teşekkürler.
    @Bleeeed Günde 4-5 bardak kola içerim övünmek değil yanlış anlamayın bundan sonra keseceğim inşallah.

Bir de leblebi yemeyi çok severim bazen 1 öğünde sadece leblebi yerim bunun kilo açısından da çok sorunu olur mu acaba?

• quote:

@SevimliKedicik ya bende terleme sorunu var aslında o yüzden de pek fazla hareket edemiyorum. Normal bir insandan daha fazla terliyorum. Hastalık galiba. Yine de hareket etmeye dikkat edeceğim teşekkürler.
    @Bleeeed Günde 4-5 bardak kola içerim övünmek değil yanlış anlamayın bundan sonra keseceğim inşallah.

Bir de leblebi yemeyi çok severim bazen 1 öğünde sadece leblebi yerim bunun kilo açısından da çok sorunu olur mu acaba?
    Yukarı
  • quote:

Yukarı

Alıntıları Göster
    ekmek falan biryere kadar düşüyor nike + sensor + ayakkabı kardiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Dediğinizi anlamadım az daha açabilir misiniz
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    insanity workout+p90x
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Rei]

insanity workout+p90x

Bu tür programlara pek sıcak bakmıyorum zaten milli takım koçu da yasaklıyor.
  • Sanirim ayin 19unda Nike run+ duzenledigi bir kosu var 7km oraya katilabilirsin mesela sinirlari zorla boksa git bir kac ay aninda kilo verirsin ben boksa basladigimda 92kiloydum suan 82-85 arasi geziyorum ama oyle yemede icmese kesmem ama asiriyada kacmiyorum
  • quote:

quote:

kola.
    İçerdiği şeker çok çok fazla, ayrıca hem insülin direncini arttırır, hemde açlık hissi verir.
  • quote:

quote:

vücut indexlerimiz yakaşık aynı bende o kilo civarlarındayım şuan bu mesajı kola içerek yazıyorum kola yerine içecek tatlı bişey arıyorsan şekersiz enerjisiz uludağ limonata var kalorisi çok düşük 1 bardak koladaki kaloriyi 10 litrede vericek kadar az oturduğun yerden onu içersen pek bişey olacağını zannetmiyorum ama kendini de gaza getirmen lazım
    istersen beraber yarış yapalım en çabuk kilo veren kazansın he ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Six_Strings

quote:

quote:

vücut indexlerimiz yakaşık aynı bende o kilo civarlarındayım şuan bu mesajı kola içerek yazıyorum kola yerine içecek tatlı bişey arıyorsan şekersiz enerjisiz uludağ limonata var kalorisi çok düşük 1 bardak koladaki kaloriyi 10 litrede vericek kadar az oturduğun yerden onu içersen pek bişey olacağını zannetmiyorum ama kendini de gaza getirmen lazım
    istersen beraber yarış yapalım en çabuk kilo veren kazansın he ?

Alıntıları Göster
    zayıflamak için ne yapmalısın biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor

• quote:

Orijinalden alıntı: mario auditore

zayıflamak için ne yapmalısın biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor

Alıntıları Göster
    Benim de kilo almam lazım, milli takıma seçilemedim Fenerbahçe'deyim

(Futbol)
  • kolaya gazlı içeceğe karşı koyamıyorsan en azından diet cola falan iç
    meyve şart
    asansör kullanıyorsan kullanma merdiven kullan
  • quote:

quote:

Nike + ayakkabıları var sersörlü birde ona uygun ipod al kardiyo yap hergün
  • quote:

quote:

quote:

Nike + ayakkabıları var sersörlü birde ona uygun ipod al kardiyo yap hergün

Alıntıları Göster
    @abdurrahman27GS ben Kahramanmaraştayım bu koşu nerede acaba Bizim burada olsa gözümü kırpmadan katılır bitirmek için elimden geleni yapardım.
    @Genjuro kola içmeyi bırakıyorum bundan sonra ben de çok fazla etkisi olacağını düşünüyorum
    @zbortif her türlü dostum pm olarak skype adresini atar mısın
    @CentilmenAdam ben vereyim mi sana kilo
    @zebani adam kolayı tamamen bırakmak için uğraşıyorum merdiven fikri çok güzel hemen başlayacağım buna da.
    @dodoruh öneriniz için çok teşekkürler fakat spor ve egzersiz olarak basketboldan başka şeye bakamam. Günlük koşularım hariç

Tüm önerileri dikkate alacağım.
    Ekmek yenmeyecek, kola içilmeyecek, asansör yerine merdiven kullanılacak

• quote:

@abdurrahman27GS ben Kahramanmaraştayım bu koşu nerede acaba Bizim burada olsa gözümü kırpmadan katılır bitirmek için elimden geleni yapardım.
    @Genjuro kola içmeyi bırakıyorum bundan sonra ben de çok fazla etkisi olacağını düşünüyorum
    @zbortif her türlü dostum pm olarak skype adresini atar mısın
    @CentilmenAdam ben vereyim mi sana kilo
    @zebani adam kolayı tamamen bırakmak için uğraşıyorum merdiven fikri çok güzel hemen başlayacağım buna da.
    @dodoruh öneriniz için çok teşekkürler fakat spor ve egzersiz olarak basketboldan başka şeye bakamam. Günlük koşularım hariç

Tüm önerileri dikkate alacağım.
    Ekmek yenmeyecek, kola içilmeyecek, asansör yerine merdiven kullanılacak

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.