|
Okulların 12 Ekim tarihindeki açılışına dair detaylar belli oldu
-
-
-
Pazartesi iş başı o zaman , hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köy okullarının full açılması ne alaka korona köyde yayılmıyor mu ?
-
Köyde okuyan, yaşayan çocukların uzaktan eğitime katılımları (şartlardan ötürü) az olduğu veya olmadığı için yapıyorlar. Tabi toplam nüfus şehirlere oranla daha az olacağı için bir şans daha az vaka olur diyede bakıyorlar. Anlamadığım nokta, sanki eğitim sistemi mükemmel, her üniversite okuyan iş bulabiliyor, daha iyi şartlarda yaşıyor da 1 yıllık eğitim öğretim kaybının derdine düştüler...Üniversite mezunlarının çoğu işsiz, verdikleri maddi manevi tavizlere bakıp düştükleri duruma kahrediyorlar. Üniversite sayısını arttırarak iyi bir şeylerin olması hedeflendi ama biriken eğitimli kişilerin sınıflarında yığılmaya sebep olacağı göz ardı edildi. Eğitim, öğretimi açmak yerine üniversitedeki çoğu branşın kontenjanlarını azaltsalar vatana millete daha faydalı olacaklar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 6 Ekim 2020; 14:58:2 > -
Göndermek istemeyenlere seçenek sunuldu mu? Evde 2 yaşlı var öğrencinin eve virüs taşıması ihtimali yüksek gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: lucid dream
Göndermek istemeyenlere seçenek sunuldu mu? Evde 2 yaşlı var öğrencinin eve virüs taşıması ihtimali yüksek gözüküyor.Göndermeyip, uzaktan eğitimle devam edebilirsin. Devamsız sayılmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 6 Ekim 2020; 15:15:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: RimesiaGöndermeyip, uzaktan eğitimle devam edebilirsin. Devamsız sayılmayacak.
Alıntıları GösterBununla ilgili kaynak bulamadım, bildiğin kaynak var mı? Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: lucid dreamBununla ilgili kaynak bulamadım, bildiğin kaynak var mı? Teşekkürler
Alıntıları GösterBakan bizzat kendisi söyledi. Okullarda yoklama alınmayacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: lucid dreamBununla ilgili kaynak bulamadım, bildiğin kaynak var mı? Teşekkürler
Alıntıları GösterYukarıda da arkadaş söylemiş bende tvden izledim, kendisi duyurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her evde internet olmadigi halde EBA sizlere omur. Ya her evde internet olsaydi?
Durum buyken altindan kalkamayacaklarini anlayinca normal egitime geri donme karari aldilar. Köylerde hangi evde internet var? En az %80inde bulamazsin bulsanda video izleyemezsin.
Yine kabak fakirin basina patladi gibi gorunuyor.
itibarimizdan rasarruf olmasinda gerisi sorun degil! Gunluk 10 milyon yutan malikanemiz var koylerde internet olmasada olur.
-
Çok kısa süre içerisinde yeniden kapanacaktır.
Bir çok veli okula göndermeyecektir.
-
arkadaşlar az önce haberde okudum
ilkokul 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıf ile ortaokul 8'inci sınıflarda haftada 2 gün, toplam 12 ders saati (2 gün, 6+6), imam hatip ortaokullarında ise haftada 2 gün, toplam 14 ders saati (2 gün, 7+7 ) uygulanacak.
Lise hazırlık sınıfları ve 12'inci sınıflarda ise haftada 2 gün toplam 16 ders saati (2 gün, 8+8) yapılacak.
Sınıflar, öğrenci mevcudu doğrultusunda sosyal mesafeye göre gruplara ayrılacak, her ders süresi 30 dakika, dersler arası dinlenme süresi de 10 dakika olarak uygulanacak.
şimdi ilk okul 1 e giden çocuk nasıl 6 saat durur okulda ne yer ne içer kendi başına bunlarda nasıl bir mantık var. geçen senelerde 1. sınıf kaç saatti bilen varmı? şuan oğlum okula gidiyor sabah 9 da gidiyor 12,15 de alıyoruz 13,30 da canlı ders başlıyor 2,5 saat sürüyor canlı ders sonrada bir ton ev ödevi veriyor öğretmen küçücük çocuğa bukadar yük fazla değilmi daha 1. sınıf
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Köyde okuyan, yaşayan çocukların uzaktan eğitime katılımları (şartlardan ötürü) az olduğu veya olmadığı için yapıyorlar. Tabi toplam nüfus şehirlere oranla daha az olacağı için bir şans daha az vaka olur diyede bakıyorlar. Anlamadığım nokta, sanki eğitim sistemi mükemmel, her üniversite okuyan iş bulabiliyor, daha iyi şartlarda yaşıyor da 1 yıllık eğitim öğretim kaybının derdine düştüler...Üniversite mezunlarının çoğu işsiz, verdikleri maddi manevi tavizlere bakıp düştükleri duruma kahrediyorlar. Üniversite sayısını arttırarak iyi bir şeylerin olması hedeflendi ama biriken eğitimli kişilerin sınıflarında yığılmaya sebep olacağı göz ardı edildi. Eğitim, öğretimi açmak yerine üniversitedeki çoğu branşın kontenjanlarını azaltsalar vatana millete daha faydalı olacaklar.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X