8 yıl, 4 ay ve 25 günün sonunda bilgisayar mühendisliğini bitirmiş bulunmaktayım, bu kadar geç bittiği için artık bir değeri de kalmadı gözümde, diplomanın bir işe yarayacağını da sanmıyorum, başladığım işi yarım bırakmayı sevmediğim için bitirdim. devam eder miyim derseniz yüksek lisans yapmayı düşünüyordum ama o da bir yarım onyılımı alır o yüzden bulaşmak istemiyorum şimdilik kafa dinleyeceğim |
3069 Günün Ardından Mezuniyetin Tadını Çıkarın
Uzun ve yorucu bir yolculuğun sonuna geldiniz. 3069 gün boyunca süren sıkı çalışma, özveri ve aziminizin meyvelerini nihayet toplayacaksınız. Okul hayatınızın sonuna yaklaşıyor ve mezuniyet ufukta beliriyor.
Okul hayatınızın bu önemli dönüm noktasını kutlarken, bu olağanüstü başarıyı elde etmek için yaptığınız çalışmaları anımsayın. Her gün, okula gitmek, ders çalışmak ve sınavlara hazırlanmak için harcadığınız sayısız saat, bugün kutlama nedeninizdir.
Mezuniyet, sadece eğitim hayatınızın bir sonu değil, aynı zamanda yeni bir başlangıçtır. Bu dönüm noktası, hayallerinizi gerçekleştirmek ve hedeflerinize ulaşmak için bir fırsattır. Kazandığınız bilgi ve beceriler, sizi gelecekteki zorluklarla yüzleşmeye hazırlayacaktır.
3069 günün ardından, okul hayatınızın sonuna geldiniz. Bu özel günü, başarınızı kutlayarak ve başardıklarınızla gurur duyarak geçirin. Geleceğin neler getireceğini bilinmez, ancak gösterdiğiniz kararlılık ve özveri ile her engelin üstesinden geleceğinizden emin olabilirsiniz. Mezuniyetiniz kutlu olsun!