Şimdi Ara

Okulu Bırakıp İşe Girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha liseye gidiyorum ve yaşıtlarıma pek uyum sağladığım söylenemez geçen sene sınıfta kaldım (lise 1) bu sene de annem ile babam ayrılınca maddi durumda çökem oldu annem okulu adam akıllı okuyamayacaksan git bi işe gir beni uğraştırma diyo (pek okula gitmemi istediği söylenemez) okulda genelde uyum içinde degilim mutlaka birileri sataşır öğretmenler ile anlaşamam vb okulu bırakıp bilgisayarcıya işe girmeyi düşünüyorum sizin öneriniz düşünceniz nedir

Bu arada forma yeni üye oldum herkese merhaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben liseyi bitirdim hic bir artisini goremedim sorsan o yasta olsan okurmuydun tekrar hayatimda radikal karar veremedigim icin zorunda kalirdim ama hic bir halta yaramadigi gercegi var canim kardesim

• Lise insana hiç bişey latmıyor banada katmadı. Üniversite 3. Sınıftayım 5 kişi liseyi açıktan bitirip kazandı. Yani zor bişey değil ama umarım dağılmazsın. Yaşın küçük ileride sıkıntı çekebilirsin psiklojik olarak hayırlısı olsun...

• Bırak okuluda gör ebenin bi tarafını.
  • Sen okulu bırakınca herşey toz pembe olacak sanıyorsun galiba hayatın karanlık yüzünü görmeye hazır ol erkenden :)

• bilgisayarcı mı kaldı,artık oyun oynayam ufak bi azınlık hariç herkez marka laptop alıyor ve servisine veriyor,bilgisayar toplayan da servise veriyor,3-5 recover bile yapamayan kişilerden format parası hariç nasıl para kazanıyorlar

• Tavsiyelerini için teşekkürler geçen sene çalıştığım için hayatın rezaletligini biliyorum babam bana iş ayarlamıştı bi kaç ay önce arkadaşının yanında o garanti ama benim sıkıntım nereye kadar devam edebilir üniversite te de gitmek istiyorum işbulmam garanti olsun diye ama canımı sıkan konu da pilanladığım gibi olmaması ileride pişman olmak istemiyorum ve lutfen saygısızlık yapmayın sizden daha küçük olabilirim ve yaklaşımlarınız iyi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okulu bırakmak istiyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle git ileride bir kız seversin davul dengi denginedir hem ilkokul mezunu artık işe alınmıyor alınsa asgari ücret sonra ehliyet alman sıkıntı vaktinde oku küçüğüm sonra kafanı taşlara vurursun ileride kafa basmaz öğrenemezsin açık lise sıkıntı olur burada okulu sevmediysen değiştir otel çalışkan değilsen meslek lisesinin raylı sistemlere sonra ygs ye girmeden üniversiteye gidersin isteyince olur bu arada çalışmayı seven biriysen üniversiteye gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurseell -- 5 Ocak 2015; 5:30:04 >
  • Bana tavsiyemi sorarsan tartışmaya açık bi konu değil bu oku derim. Kesinlikle oku. Dünyanın okumuş insana ihtiyacı var. Hangi okulda hangi bölüm olursa olsun okumak insanın karakterini her türlü olumlu etkiler. Bu yaşta para kazanmaya da başlarsan iyice kendini yetişkin görme triplerine girersin (yanlış anlama) ve geleceğin hiç hayırlı olmaz.
    İlle de yok ben bileklerimi keserim yine de okumam diyosan az geleceği parlak ve usta çırak ilişkisi içinde gelişebileceğin bi yerde işe gir bilgisayarcı ne allah aşkına. Git kuaförde berberde çırak ol ondan bin kat daha iyi. Her daim iş yapıcak bi meslek en azından gittiçe de pahalılaşıyo. 5 seneye bilgisayarcı kalmaz piyasada

• Açık Lisede oku bir yandanda çalış derim ben. Hatta üniversiteyide açıktan oku çalışmaya devam et. Ama yükselebileceğin bir yerde çalış. Mesela market yada mağazalar gibi. a101, bim, migros, tansaş, teknosa, mediamarkt gibi bunlara benzer işinde yükselebileceğin bir yerde çalış normal personelken sorumlu-soumlu yardımcısı gibi yükselebileceğin, işinde ünvanının değişebileceği işlerde çalış. Açıktanda okumana devam et 4 senede lise bitene kadar iyi yerlere gelirsin. Tbi iyi çalışırsan. Üniversiteyide okursan açıktan daha daha iyi yerlere gelirsin. Normal örgün eğitimde okuyanlar okuduktan sonra senin işe ilk başladığın yerden başlayacak. Sense onlardan daha iyi konumda olacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.