Şimdi Ara

Okulu bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hayata 5-0 geriden baslayan bi kardeşinizim ben. daha 20 yasindayim uzerimde 11 tane haciz var. Üstelik bu hacizlerin 1 tanesi bile benimle alakali degil o borclari ben yapmadim yani isteyene e devletten ss alip gonderirim. Bi yere girip calisiyorum 1 ay sonra maasimin 4/1 ine haciz geliyor. dünde hesaplarima bloke geldi 425 lira kredi yatti cekemedim. maaşımda yeni yattı onuda cekemicem cebimde sigara param yok. Aile desen bi acayip anlayamadim. Kimsenin hicbisey umrunda degil. 4 yillik iktisat okuyorum 2 yilli bitti alttan 5 dersim var. Mezun olunca ki olabilirsem birsey olamayacgim aşikar. sıkıntıdan stresden sabaha kadar uyuyamiyorum artik. Okulu birakip bi ise girsem 6 7 yılım borc odemeyle gececek. yaş olcak 27 elde avucta 0. ne meslek ne bi birikim. Napıyım ben simdi birde siz söyleyin. Bu yazdiklarimi en yakin arkadasima bile soyleyemiyorum bari size yaziyim dedim. konuyu yanlis yere mi actim onuda bilmiyorum. Sağlık sorunlarımda var oraya girmiyorum bile. Benden size tavsiye arkadaslar 1 tane hayatiniz var onuda b*k etmeyin olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• toplam borç ne kadar ? Neden 11 kere haciz yedin ?
  • Borçlar seninle ilgili değilse niye ödüyorsun? Babandan kaldıysa reddi miras yapsaydın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.