Şimdi Ara

OKULU DONDURUP SINAVA HAZIRLANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler okulu donduracam lysye hazırlanacam bidaha ama bi türlü anlayamadım bu işten dondururken gerekli mazeret istiyor ben o mazereti sağlayamazsam sınıfta kalırsam ne olur? ders kaydı yapmasam atılıyorum mu okuldan ne olacak bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilavadam -- 5 Ağustos 2013; 2:28:51 >

• sınıfta kalsan bir şey olmaz bi dahaki sene tekrar başlarsın aynı sınıftan ben de ilk sene bırakmayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 4 Ağustos 2013; 20:52:56 >
  • Hocam ben de bu olayı arastırdım muhtardan fakirlik belgesi alıp parasızlıktan okuyamıyorum diyip okulu dondurabiliyorMUSsun. Sınıfta kalmak kyk ile ilgili problem yaratabilir arastırdım ama net seyler bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okulu dondurmak için çok geçerli bir mazeret gerekiyor diye biliyorum (hastalık vb. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 4 Ağustos 2013; 21:39:32 >
  • eyvallah beyler aratştırdım bu arada 2.sınıfım okula ders kaydı yapmayınca kayıt siliniyormu tam olarak cevabı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilavadam

beyler okulu donduracam lysye hazırlanacam bidaha ama bi türlü anlayamadım bu işten dondururken gerekli mazeret istiyor ben o mazereti sağlayamazsam sınıfta kalırsam ne olur? ders kaydı yapsazsan atılıyoruz mu okuldan ne olacak bilgilendirirseniz sevinirim

hiçbirşey olmuyor. eğer okula gitmezsen devamsızlıktan kalıyorsun bu kadar. o okula 10 yıl gitme kaydına hiçbirşey olmaz. ben de bir okulu bıraktım dondurma yapsam da direk bırakmakla aynısı olacaktı zaten. yine o seneyi tekrar okicaktım dönseydim. nereyi bırakmak istiyorsun yeni yer nereyi istiyorsun?

edit: bunlar benim okulumda böyleydi. öğrenci işlerini arayıp sorabilirsin sen de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 5 Ağustos 2013; 2:15:37 >
  • rashid52 kullanıcısına yanıt
    elektrik elektronik 2.sınıfım tıp için bırakacam kardeşim. yani şimdi ben ders kaydı yenilemesem okuldaki kaydım silinmiyor yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilavadam -- 17 Ağustos 2013; 2:18:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.