Şimdi Ara

Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 25 yaşındayım ve üniversite okumak istiyorum sizce benim için artık çok mu geç hırs yaptım ve aslında aklımda yeni başıma geldi çok istiyorum okursam da mezun olduktan sonra yani 30 yaşında iş bulabilirmiyim?

• Yaş olarak düşünmeyin, kendinizi akademik yönden değerlendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramor26

Arkadaşlar ben 25 yaşındayım ve üniversite okumak istiyorum sizce benim için artık çok mu geç hırs yaptım ve aslında aklımda yeni başıma geldi çok istiyorum okursam da mezun olduktan sonra yani 30 yaşında iş bulabilirmiyim?

Okuyacağın bölüme göre değişir.Sağlıkla ilgili birşey okuyacaksan gir yaş sınırı yok.Mühendislik okuma 30 yaşına gelenleri işe pek almıyorlar,öğretmenlik okuyabilirsin 40 yaşına kadar öğretmen olunuyor,iibf okuma bankalar falan 28'den sonra almıyor.Bende 25 yaşında girdim ama daha önce aöf bile olsa okudum yapacağım mesleğe zaten aöf yetiyor fark olsun diye girdim seneye bu bölümü bitirip aöf diplomasıyla yüksek lisansa girmeye çalışacam.Üniversitede 40 yaşında adam bile var yaşıtım bir sürü insan vardı takılacak arkadaş sorunu yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 20 Haziran 2010; 7:18:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramor26

Arkadaşlar ben 25 yaşındayım ve üniversite okumak istiyorum sizce benim için artık çok mu geç hırs yaptım ve aslında aklımda yeni başıma geldi çok istiyorum okursam da mezun olduktan sonra yani 30 yaşında iş bulabilirmiyim?

Okuyacağın bölüme göre değişir.Sağlıkla ilgili birşey okuyacaksan gir yaş sınırı yok.Mühendislik okuma 30 yaşına gelenleri işe pek almıyorlar,öğretmenlik okuyabilirsin 40 yaşına kadar öğretmen olunuyor,iibf okuma bankalar falan 28'den sonra almıyor.Bende 25 yaşında girdim ama daha önce aöf bile olsa okudum yapacağım mesleğe zaten aöf yetiyor fark olsun diye girdim seneye bu bölümü bitirip aöf diplomasıyla yüksek lisansa girmeye çalışacam.Üniversitede 40 yaşında adam bile var yaşıtım bir sürü insan vardı takılacak arkadaş sorunu yaşamadım.

ben sizi mesaj atmaya çalışıyorum daha ayrıntılı görüşmek için bu konuda ama yapamıyorum yetkiniz varsa yazarmısınız?

• Bence yaş önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    AÖF Okumak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.