Şimdi Ara

Okumayan adam daha zengin oluyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

hocam yazdıklarını okumadım.çok uzun zaten.zengin olacak mıyım şimdi?

• Aynen hiç gideri hesap etmemişsin. He doğru yemek su üst baş evdekiler karşılayacak.
  • Okuyan okumayandan ziyade kafasını kullananlar daha çok para alır.500 liraya nerede çalıştığında önemli değil mi?
    Birde hiçbirşey kolay değil herkes okuduktan sonra şak diye güzel bi yerde dolgun maaşla işe başlamak ister ama şans yoktu olmadı der.Her insan kendi şansını yaratır bu dünyada okuyup okuyup evde kös kös oturunca iş teklifi gelmesini beklemek ne kadar mantıklı?
    Ve hani biz müslümanız ya hani Allah'a inanıyoruz ya işte biz ne kadar içten dua edip zengin olmayı istesekte bunun için bir buğday tanesi kadar yol almadıysak kendimizi kandırmaya devam ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O yaşta çalışmaya başlayınca ziyan olan gençliğin ne olacak peki?

hayatı genç yaşta öğrenmeye başlamak inanki ilerleyen zamanlarda daha çok işine yarıyor insanın ..Çalışan bir genç okuyan bir gence göre daha çok şeyler yaşamış ve hayatın gerçek yüzünü görmüş demektir evet ziyan oluyor ama kimisi gençliğinde ziyan olup akıllanır kimiside hayatı boyunca...

Deymez ne olursa olsun her şeye para olarak bakmamalıyız.Hiç bir şeyi geçliğime değişmem.Böyle diyoruz yine gençliğimiz sınav yollarında harap oluyor ama çalışmak ayrı.O yaşta biri kolay değil.

• Her şey para değil
  • Anlamadığım nokta, bu arkadaş kazandığı paranın kuruşuna dokunmadan nasıl saklayacak? Madem bu denli ihtiyacı yok, sen etrafında bu durumda 50 liraya çalışacak bir Türk insanı görebiliyor musun?

Her şeyi geçtim, bunun SGK sı var primi var.......
  • çalışırken evdekiler karşılıcak giderleri zaten 15 yaşında giderleri aileniz karşılamıyormuydu ?

Tabi bu benim dediğim 120 milyar zararla başladığınız okul yaşamı başarı lı öğrenciler için pek de önemli değil. Kafa vardır tıp okumak ister ya da düzgün bi yerde mühendislik falan o zaman okuyup mezun olunca zaten 5-10 sene sora çok sağlam kara gecmeye baslarsın. Ama cocuk ılerde ne olcagı bellıdr baktın sıradan bı ogrencısın dedıgım seyı yaparsan babandan önce ev satın alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53 PEKER 53

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

hocam yazdıklarını okumadım.çok uzun zaten.zengin olacak mıyım şimdi?

Bari bunu okuyaydın
  • Yazdıklarına katılıyorum başlığı açan kardeş, iyi tespit etmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O yaşta çalışmaya başlayınca ziyan olan gençliğin ne olacak peki?

Sabah 7de okula gidip 5 de dönüyorum.Nerde yaşayacağım gençliği mi ? İşte en azından özgür olur
  • quote:

Aklı olan dışardan okula gidip çalışan adamdır Kimse üzerine alınması ama okula gitmek bana saçma geliyor vakit kaybından başka birşey değil dışardanda isteyince okunulabiliyor...Arkdaş ortamı için gidiliyorsa o zaman mantıklı olabilir...

Sen asosyal bi kardeşe benziyon.
  • Oyle bir zamanda yasiyoruz ki birinin yaninda calisarak kendi isini yapmadan para kazanamiyorsun
  • Herşey para mı? Kültür denen şey nolacak?
  • yeniden 8.sınıf olsam bende okumam aga.benim masraflar senin yazdığının 2 katı. Neyseki 2.5 sene kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

quote:

Aklı olan dışardan okula gidip çalışan adamdır Kimse üzerine alınması ama okula gitmek bana saçma geliyor vakit kaybından başka birşey değil dışardanda isteyince okunulabiliyor...Arkdaş ortamı için gidiliyorsa o zaman mantıklı olabilir...

Sen asosyal bi kardeşe benziyon.

Yazları sosyal kışları asosyal takılırım

• quote:

+1

liseye 3 ay kadar gittim, terk ettim. Şuan açık dan bitirmeye çalışıyorum. Ayrıca Haftalık 300 tl = Aylık 1200 tl gelirim var. Yaşım daha 17

Edit: ayrica liseyi biraktigim zamandan beri iste suan yaklasik 2 yillik doldurdugum sigortam var. Yani yasitlarimdan erken emekli olucam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 5 Şubat 2012; 22:58:13 >

• en kötüsüde o kadar okuyup masraf yapıp üni mezunu olup iş bulamayıp 700 lira gibi bir ücrete çalışmak olurdu heralde
  • acun gibin
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

Herşey para mı? Kültür denen şey nolacak?

sürekli okulda bi fırsatla karşılaşamaz ki insan senenin 12 ayının 9 ayı okula giden bi çocuk mu daha çok fırsatla kültürle karşılaşır yoksa sürekli dışarda çalışıp para kazanıp hayatını eline alan çocuk mu daha çok hayatın fırsatıyla karşılaşıp kültür sahibi olur. 24 saat çalışmıcak zaten elbet kültürlenebilir. okul kültür kazandırmıyor zaten.Ama sen bana bakma böle atıp tutsam da biz de okuyoruz üniversitede. sadece öle aklıma geleni söylüyorum. bekara karı boşamak kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

Herşey para mı? Kültür denen şey nolacak?

liseli kültürü bir farklı tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.