Bildirim
okumayın tesisatçı olun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
adamın fotoğrafını gizlice çekmen suç teşkil etmekle birlikte olacaksan sen ol kardeş forumda kimsenin işine karışma, gidip ağlayarak matematik testini çözmeye devam edebilirsin
-
sizin kombi ölmüş bu arada
-
Ulmaz. Ben KOD yazcam.
180k kazandığını sanmıyorum. 100k ise gayet iyi.
Bereket versin.
+ Adamın fotoğrafı paylaşma saydın iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sigara içmesi doğru olmamış evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bunu 1 senedir diyorum 100k yapan adamlar bana küfür ediyor.
-
odtü cenge giden okusun zaten ağabey baktık kazanamadık ben tesisata kaçar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adama içme diyebilecek kadar bile erkek değil işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A830029DC -- 31 Ocak 2024; 15:54:9 >
erkeklikle ne alakası var babamdan izin alıp içti zaten bizde babanın üstüne söz söylenmez erkekliği senden mi öğrenecez
o zaman demek ki adamın yine suçu yokmuş gizlice fotosunu çekip paylaşmana başka savunma bul
İzin verdi diye 10 saat işini bitiremeyip bi ton sigara içmesi mi lazım hacı tam senlik meslek araştır
tek sen değil baban da "erkek" değilmiş :d
-
babam zaten adamla sigara içiyordu sohbet ediyordu niye desin😹😹 2 paket sigara bitirdi diye gülüyoruz evde iyi dert edinmişsin beni konuyu yazmamdaki amaç tesisatçılık mesleğinin rahatlığı ve maaşıydı
olm sen numunelik misin :D o zaman adam sigara içti diye niye laf yapıyosun hahahha:D
-
geçen kuafördeyken bi tesisatçı geldi, diyorki covidden önce maliyet 100₺ ise işçilikle 120 alıp çıkıyordum o zaman bile millet vızvızlanıyordu, şu anda maliyet 4 katına çıktı ben 400 yerine 1500 alıyorum kimse bir şey demiyor
ülkenin özeti..
-
Boş polemik yapmayın tartıştığınız konuya bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X