|
Bildirim
|
Dialog:
Danışan : çok kiloluyum diyetisyen bey. Ne yapmam gerekir? Diyetisyen: Az ye! Danışan: Peki, teşekkürler. |
Sexy bacakli kadin olsan diyetisyen olabilirdin. Is bulurdun. Erkegin degeri yok.
|
İstanbulda büyüdüm, üniversiteye kadar şehir dışına çıkmadım. Kitaplarda falan hep cennet anadolu vs okuduğumdan anadoluyu gerçekten cennet gibi bir yer hayal ediyordum.
Üniversite için ilk defa ankaraya otobüsle gittim. Gece yolculuğuydu, hic uyumadan şelaler ormanlar falan görmeyi bekledim Özellikle iç anadolunun çöl gibi bir yer olduğunu kabul etmem zor oldu. Ankara kırşehir falan gezin. 30 tane yanyana duran ağaca orman diyolar. Yıllar sonra avrupayı dolaşma imkanım oldu. İsveç fransa hollanda ingiltere italya isviçre falan gezdim. Avrupanın çoğu bize göre çok daha fazla yağış alıyor. heryer yeşil. Cayır ot fazla. o yuzden hayvan beslemek ucuz ve cok ucuza et yiyorlar. Bizde cogu bolgede hayvan beslemek icin parayla yem almak gerekir. Heryer yeşil ve sulak olduğundan bol temiz suları var. iri ufaklı bir sürü gölleri dereleri var. Bizdeki gibi içecek suyu parayla almıyolar. musluktan tertemiz su iciyolar. Bizde iyi olan şeyler: istanbul bogazı, tarihi eserler, karadeniz, ege, yemek kültürümüz Yani herkesin gözü üstümüzde falan değil. ortalama bir ülkeyiz |
Ben de başlığı okuymayın zannettim
Aynı durumdayım yalnız değilsin dostum |
keşke zebani çıksaydı
|
Okumadın herhalde 4 yıl okudum diyor lisans olduğunu anlamış olman gerekirdi
|
Para sanayi de dönüyor, her yer araba!
Dünya 40 kulplu kazan var sen de bir kulptan tutun. Garsonluk hariç her iş iyidir. |
Ne kadar cahilce ve sığ bir yorum bir de 28 kişi beğenmiş bunu. Yazık bu yaşlara kadar nasıl geliyorsanız.
|
Okuyarak en fazla orta halli olursunuz.
Zengin olmak istiyorsaniz girisimci olacaksiniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|