Şimdi Ara

ÖKÜZLÜÜN DUAYENİ TAURENLER:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ya şu taopic nasıl açılıo belli bi rütbemim mi olması lazm
  • ya bunlar hep WOW hakkında adam gibi bi rehber olmamasından kaynaklanıyo
  • firendog,arkadaşım...sayfanın sol üst köşesinde bir yerde yeni mesaj diye bir icon olacak oraya tıklayıver...
  • bak sen tum topiclerin bulundugu sayfada iken yeni msj die bişi yazıo yukarıda dikkatlı bak... sonra baslıkgını yazıp altta anlat derdini
    not : anlamsız topicler yazma arkadaslar biras yuklenebilir üstüne
    quote:

Orjinalden alıntı: firendog

arkadaslar ya şu taopic nasıl açılıo belli bi rütbemim mi olması lazm
  • yok sadece yardım wow için bi topic açtım o kadar (başka bi derdim de yok zaten )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exelansları

istiyen istedigin topiki acabilir size ne , bu forumun dayısımısınız siz, eger o arkadaşın actıgı topikler sakıncalı ise adminler halleder. Bu ülkede istedigini söyleme yazma vb haklara sahip insanlar.. bazı arkadaşlar cok seviyesisz konusuyo kendilkerine cekidüzen versinler biran önce..

demi abi niye böyle yapıyosunuz kendinize çeki düzen werin

• quote:

Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL

quote:

Orjinalden alıntı: Exelansları

istiyen istedigin topiki acabilir size ne , bu forumun dayısımısınız siz, eger o arkadaşın actıgı topikler sakıncalı ise adminler halleder. Bu ülkede istedigini söyleme yazma vb haklara sahip insanlar.. bazı arkadaşlar cok seviyesisz konusuyo kendilkerine cekidüzen versinler biran önce..

demi abi niye böyle yapıyosunuz kendinize çeki düzen werin

abı sen tam bombasın ya

• deemi canım olmuyo böyle ayıp cık cık...

abi bakalım adam bi de hayvanlarınız büyüyomu diye topic açmış bi de ona bakak
  • hiç bakma bence adam rezillik olsun die açmış onu hatta dalga geçiolar dalga geçmesi çok komik ama ha...
  • quote:

deemi canım olmuyo böyle ayıp cık cık...

abi bakalım adam bi de hayvanlarınız büyüyomu diye topic açmış bi de ona bakak

ya baba sende uçma ya yeter düş çocuğun ğeşinden olan sana olcak bak her kez üzülecek sonra

• yok la kötüye bişi olmaz
  • Işık gölgeyi yırtarrr delip geçer....
  • okudun dımı hayvanlar olayını bu sefer sen haklısın ama ben koptu yanı
  • tmm ama çok saçma deil mi ''hayvanlar büyüyo mu'' büyüyo çok büyüdüğünde seni yiyebilio
  • okudum kum saati gözlü arkadaşım
    yatsı namazı arkadaşım yine geceli ışığlı bişey saçmalamış ama pek anlamadım çözen warmı??
  • İdiotlar anlayamaz
  • idiot?
  • quote:

okudum kum saati gözlü arkadaşım
    yatsı namazı arkadaşım yine geceli ışığlı bişey saçmalamış ama pek anlamadım çözen warmı??

hanı adam kendi adını mı ne veriyor ya orda çok güldüm dedim işte bu an muhahahaha
  • ya bak ben sana kızmıorum gece yarısı ama bazı kişilere saçma gelio ve sonrada zaten onun konusu deişio
    mesela insanlar daha çok basit deil de daha sağlam topicleri sevio anladin mi ... herkezin keyfine göre deişir...
  • AMAAAANN...SANKİ SİZ ANANIZIN KARNINDA ÖĞRENDİNİZ WOWU!!!!!!!! ADAMLAR BİLİYORDUR DİYE BİRŞEY SORUNCADA HEE ŞUNA BAK SALAK SALAK TOPİCLER AÇMIŞ OLUYOR.ÜSTÜN ZEKALILAR O ÜSTÜN ZEKALARINI KENDİLERİNE SAKLASINLAR LÜTFEN.BUNDAN SONRADA EĞER SORUM HAKKINDA BİŞEY BİLMİYORSANIZ BOŞ BOŞ ŞEYLER YAZMAKTANSA HİİÇ YAZMAYIN.SONUÇTA BİR İNSAN ÇIKIP YANITLAR.........

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.