Şimdi Ara

ÖKÜZLÜÜN DUAYENİ TAURENLER:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet beyler alın daş gibi geyik topici sizebi de bu gece yarısı denen adamın açtıı topiclere benzemişmi nasılkendimi seviom yaa hade bakalım malzeme çıktı size wurun geyie (kafiyeli oldu)

• Pardon beyfendi ne tip bir canlısınız acaba?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gece Yarısı

Pardon beyfendi ne tip bir canlısınız acaba?..

valla arkadaşım cankut(ScytheOfAzRaEL) haklı!! saçma sapan topicler açıon açıkçası hiç alınma
    ayrıca taurenler tam bir öküzzZZ ii de shaman oluor onlardan druid oluo ama en ii si warstomp harika bişi yaa warrior da ii oluo taurenlerden yani kısaca hem öküz hem de ii ırktır

• Sizlerde kusura bakmayın ama Fransızlar bile bu forumdaki tüüm insanlardan daha sıcak kanlı ve anlayışlıdır...
  • quote:

Sizlerde kusura bakmayın ama Fransızlar bile bu forumdaki tüüm insanlardan daha sıcak kanlı ve anlayışlıdır...

bak gece yarım canım cierim senin ne m.l olduun nickinden belli!!.. nicke bak "gece yarısı" bende "sabah namazı" flan koyacam artık nickimi bu ne yaw?? bak azımı açtırma yoksa benim de sonum Macros gibi olacak! haa senin yüzünden bu forumun en geyiq adamı gitti (yakında beni de atarlar böle giderse) o yüzden bize böle tripler vs. yapma bişiden anlamıosan da msj flan atma açtıın topicler yazdıın msj lar hepsi çok saçma!! "fransızlar bile bu forumdaki insanlardan daha sıcak kanlı ve anlayışlıdır" yazdıı msj ye bak ya insan yazıdını göndermeden bi okur anaa... saçma saçma yazılar illallah geldi yaa:DD!!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylvanas -- 22 Nisan 2006; 14:54:16 >

• quote:

Sizlerde kusura bakmayın ama Fransızlar bile bu forumdaki tüüm insanlardan daha sıcak kanlı ve anlayışlıdır...

bu saçma sorularını neden fransızlara gidip sormuyorsun?
  • ne demek istediğimi anlamadınız.Anlamanızıda beklememiştim zaten...Ben kimseyi rencide etmeden doğru düzgün bir soru soruyorum.Aynı güzellikte cevap vermek varken neden bu tip bir yola baş vuruyorsunuz anlamıyorum.Hem ben kimsenin nickine de laf söylemedim ancak görülüyorki durduk yere tatsızlık çıkarmayı seviyorsunuz anlaşılan.....
  • heheheh piıjgaj öledir canım bak şimdi şunu aklına ii ce sok doru düzgün msj at adam gibi sorular sor biz de sana bişi demielim bu arada anlıoz biz seni az sora beyaz gömlekli amcalar gelip götürecek seni ehehehjsap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

heheheh piıjgaj öledir canım bak şimdi şunu aklına ii ce sok doru düzgün msj at adam gibi sorular sor biz de sana bişi demielim bu arada anlıoz biz seni az sora beyaz gömlekli amcalar gelip götürecek seni ehehehjsap

çok haklısın Sylvanas

• Benim mesajlarımın neresi tuhaf?
  • quote:

Benim mesajlarımın neresi tuhaf?

Doğru, pardon sana haksızlık ettik "Priest açsam gölge tarafına geçmem için ne yapmam gerekiyor?" böyle bir soru nun neresi tuhaf ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vurbag

quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

heheheh piıjgaj öledir canım bak şimdi şunu aklına ii ce sok doru düzgün msj at adam gibi sorular sor biz de sana bişi demielim bu arada anlıoz biz seni az sora beyaz gömlekli amcalar gelip götürecek seni ehehehjsap

çok haklısın Sylvanas

her zaman haklıydım da işte "sabah namazı" gibi m.l lar gelince insan biraz daha yöntem deiştirio haklı olma konusunda ayrıca eywallah gardaş nese yaw akşama deru döneriz de mi ScytheOfAzRaEL? moralimiz yerine gelir

• e arkadaşım priestler gölge gücünü de kullannamıyormu?Ancak onun izleyeceği iki yoldan birisi diye biliorum.Gölge gücünü kullanmak için ne yapmam gerekiyor diyorum?...
  • quote:

e arkadaşım priestler gölge gücünü de kullannamıyormu?Ancak onun izleyeceği iki yoldan birisi diye biliorum.Gölge gücünü kullanmak için ne yapmam gerekiyor diyorum?...

bu msj ınla bir kez daha "zeki"liini kanıtladın helal olsun!! senin yolun açık kardeş böle devam

• quote:

e arkadaşım priestler gölge gücünü de kullannamıyormu?Ancak onun izleyeceği iki yoldan birisi diye biliorum.Gölge gücünü kullanmak için ne yapmam gerekiyor diyorum?...

ewet iki yol kullanıyo bi kötü yol bi de iyi yol ama sen bu gidişle kötü yola düşecen anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL

quote:

ewet iki yol kullanıyo bi kötü yol bi de iyi yol ama sen bu gidişle kötü yola düşecen anlaşılan

abi zaten kötü yola düşmüş m.l ya o bakımdan

• gece yarısı da bizden oda bi wowcu yuklenmeyelim okadarrr... yani sacma sapan soruyosa cvp verin noolucak klavye elinizemi yapısıcak :) ben mesela sacma olsada olmasada cvp veririm
  • istiyen istedigin topiki acabilir size ne , bu forumun dayısımısınız siz, eger o arkadaşın actıgı topikler sakıncalı ise adminler halleder. Bu ülkede istedigini söyleme yazma vb haklara sahip insanlar.. bazı arkadaşlar cok seviyesisz konusuyo kendilkerine cekidüzen versinler biran önce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exelansları -- 22 Nisan 2006; 20:59:30 >
  • quote:

ne demek istediğimi anlamadınız.Anlamanızıda beklememiştim zaten...Ben kimseyi rencide etmeden doğru düzgün bir soru soruyorum.Aynı güzellikte cevap vermek varken neden bu tip bir yola baş vuruyorsunuz anlamıyorum.Hem ben kimsenin nickine de laf söylemedim ancak görülüyorki durduk yere tatsızlık çıkarmayı seviyorsunuz anlaşılan.....

evt ya çok yükleniyorsunuz adam belki sizin kadar bilmiyor ola nbilir ama cvp versenı ne olacak kı anlatın dalga geçeceğinize
  • ANLAYŞLI ARKADAŞLARDAN MİNNETTARIM...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.