Şimdi Ara

OKX BORSASİ 500 DOLARA KADAR ÖDÜL ÇIKAN 2 GİZEMLİ KUTU YATİRİMSİZ 1 KUTU HEDİYE(GÜNCELLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba okx borsasi 500 dolara kadar ödül veren gizemli kutu etkinliği yapiyor size iki kutu hakki veriyor yeni öğrendiğim bilgiye göre ilkini kyc yapip direkt acabiliyorsunuz diğerini ise yatırımla açıyorsunuz yatirim da 50 dolar, aslinda yatirim yapmadan da bir kutu acma hakkimiz var

YATİRİMSİZ az önce bir kutu açtım kendi referansimla bilginiz olsun,su an bedava airdrop

1- ilk olarak bu bir referans programi referanslı linkten kaydolmaniz lazim, referanssiz linki de aşağı ekliyorum

Referansli link:https://www.okx.com/join/17636349 üzerinden OKX Uygulamasını indirin ve kaydolun. 500 $’a kadar kripto para değerinde Sürpriz Kutuları alın

Referanssiz link: https://www.okx.com/account/register

2- kaydolduktan sonra uygulamaya girip kyc yapmalisiniz ortalama 3 dk sürüyor 

3- kyc yapip ana sayfadan kutunuzu acabilirsiniz ardindan bir kutu daha açmak için 50 dolar kripto yuklemelisiniz, bedavaya kutu acabiliyorsunuz, yükleme yaparsaniz da asagida anlattigim gibi cekersiniz

6-son olarak ödülle birlikte borsaniza paranizi geri atarsiniz umarim iyi ödüller çıkar, ve deposit ve geri cekerken aglari kontrol edin, sizler de aile uyelerinizi yapabilirsiniz böylece hem siz hem de refiniz birer kutu acma hakki kazaniyor 50 dolar ile fakat wifi ve farkli borsadan deposit olmasi önemli 

Yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir kendi arastirmanizi kendiniz yapin sadece böyle bir kampanya var, yatirim ve çekimde ağlara dikkat edin, aşağıya kanit fotograflarini birakiyorum kampanya ile ilgili

OKX BORSASİ 500 DOLARA KADAR ÖDÜL ÇIKAN 2 GİZEMLİ KUTU YATİRİMSİZ 1 KUTU HEDİYE(GÜNCELLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akomelo -- 28 Nisan 2022; 18:12:34 >

• Genelde ne çıkıyor hocam. Net kaç TRX fee gidiyor bir de ona göre bilelim de yapalım.

• Hocam 1 trx binanceden 0.8 trx de okx ten cekerken gitti ve iki kutu actim biri boş birinde 2 dolar vardi daha çok yüksek ödülle karsilasmadim, şans işi biraz

• konuyu doğramak gibi olmasın ama bos is gibi bu tür kutu açma etkinlikleri maskimum 1 2 dolar verir genelde

• Yatırım yapmak mantıksız gibi ben yaptım bir kazancım olmadi ama kyc yapılıp denenebilir, tabi farkli kampanyalari da oluyor borsanin onlar da beklenebilir ama yatırım yapmanızı önermiyorum ben yaptim sadece fee ödedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.