Şimdi Ara

TROY logolu kart sayısı 35 milyona ulaştı: Hedef 50 milyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TROY logolu kart sayısı 35 milyona ulaştı: Hedef 50 milyon
    2016'da faaliyete geçen yerli kart TROY’un kullanımı ve kart sayısı 2024 yılının ilk yarısında 35 milyona ulaştı. BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, TROY logolu kart sayısının 2023 sonu itibarıyla 25 milyona yükseldiğini, bu yılın ilk yarısında da 10 milyon artışla 35 milyona ulaştığını belirterek, Temmuz sonu itibarıyla 36 milyon TROY logolu kart (9 milyonu kredi kartı, 19 milyonu banka kartı, 8 milyonu ön ödemeli kart) bulunduğunu söyledi.

TROY kartlarla gerçekleştirilen alışverişlerin kartlı ödemeler ciro payının Haziran ayı sonunda yüzde 12'yi aştığı bildirildi. Hedef %20’ye çıkarmak. Bu arada her 8 liralık kartlı ödemenin 1 lirasının yerli kart TROY ile yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Ozan Deniz, "TROY'un milli markamızı kullanıyor olma gururu yaşatması başlı başına kıymet taşıyor. TROY geliştirilirken en önemli hedefimiz yerli ve milli bir markamızın oluşmasıydı. Başlı başına değerli olan bu özelliğinin yanı sıra TROY'un ülkemiz için sağlayacağı çok önemli ekonomik faydalar da bulunuyor. Yurt içinde gerçekleşen kartlı ve dijital ödemelerin tamamını TROY altyapısı ile gerçekleştirebilir durumdayız. Dolayısıyla TROY kullanımıyla bu işlemlerin gerçekleşmesi için ödenen şema ücret ve komisyonlarının yine ülkemizde kalmasını sağlayabiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Deniz’in açıklamasına göre, TROY’un hedefi 3-5 yıl içinde kart sayısında ve ciro hacminde liderliğe ulaşmak. Bu hedefe ulaşıldığında ülke ekonomisine sağlayıcı katkı milyarlarca TL ile ifade edilecek. TROY şu anda kamu bankaları, özel bankalar ve finans kurumlarıyla ortak bir çalışma içerisinde.

Kaynak:https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/ilk-yarida-10-milyon-artan-troy-logolu-kart-sayisinin-yil-sonunda-50-milyona-ulasmasi-hedefleniyor/3309147

• Yine yerli bir ürün yine yersiz bir yorum.

Bu kartın amacı yurtiçi alışverişlerde mastercard, visa gibi firmalara komisyon akışını(%1,2~1,5 arası deniyor) kesmek ve parayı yurt içinde tutmak. Mâlum, teknolojinin ilerlemesiyle ekmeği bile kartla alır olduk.
    Burada isimsiz bir topluluk var, memleketinin çıkarına(dolayısı ile kendi çıkarına) faydalı olabilecek herşeyin karşısında.
    Dahada yaygınlaşması dileğiyle.

Ne kullandığın umurumda değil. Bilgisiz görünümlü fakat çamur atma ve diğer maksatlı mesaj atan kendini zeki zannedenlerden çok var forumda(şöyle bir forum geçmişinede baktım evet), benim yaptığım karşımdakini muhattap almak değil(hiçbir şey anlatamayacağımı zaten biliyorum), okuyucuyu bilinçlendirmek, sizin zıttınız yani. 

Siyonizm kaynaklarına karşı yerli girişim şöyle destek böyle destek diyecek haliniz yok ya. 

Arkadaşın son yorumlarının özeti:

togg kötü,

tesla süper

togg pls iflas et,

tesla teleflops

bizim babayiğitler çip üretemez

falan filan.

Sen zaten benim bulunduğum tarafta değilsin.  

• Amazon da geçmeyen kartı ben ne yapayım çoğu yerlerde kısıtlaması olan saçma bir kart ve sistem
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Yine yerli bir ürün yine yersiz bir yorum.

Bu kartın amacı yurtiçi alışverişlerde mastercard, visa gibi firmalara komisyon akışını(%1,2~1,5 arası deniyor) kesmek ve parayı yurt içinde tutmak. Mâlum, teknolojinin ilerlemesiyle ekmeği bile kartla alır olduk.
    Burada isimsiz bir topluluk var, memleketinin çıkarına(dolayısı ile kendi çıkarına) faydalı olabilecek herşeyin karşısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Ağustos 2024; 15:20:39 >
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Amazon'da geçiyor.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Biz mastercard, visa dan devam kardeş kalsın
  • Amazonda geçtiğini biliyor.Vatandaşın derdi taksitle almak yoksa kart yurtiçi internet alışveriş sistemlerin hepsinde geçerlidir.
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Geçmiyor buradaki herkes bilmiyor bir tek siz biliyorsunuz biz cahiliz siz akıllısınız öyle mi geçen ay prime için ödeme sistemimi kabul etmedi bilip bilmeden cahil cahil yorum yapmayın size ve sizlere yerli kartınızla mutluluklar dilerim yorumumun altına cevap vermezsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 22 Ağustos 2024; 15:41:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuyun bakalım okuyun ne yazıyor okumadan maval atmak kolay troy un esamesi geçiyor mu birada
    TROY logolu kart sayısı 35 milyona ulaştı: Hedef 50 milyon
  • Apsny A kullanıcısına yanıt

Ne kullandığın umurumda değil. Bilgisiz görünümlü fakat çamur atma ve diğer maksatlı mesaj atan kendini zeki zannedenlerden çok var forumda(şöyle bir forum geçmişinede baktım evet), benim yaptığım karşımdakini muhattap almak değil(hiçbir şey anlatamayacağımı zaten biliyorum), okuyucuyu bilinçlendirmek, sizin zıttınız yani. 

Siyonizm kaynaklarına karşı yerli girişim şöyle destek böyle destek diyecek haliniz yok ya. 

Arkadaşın son yorumlarının özeti:

togg kötü,

tesla süper

togg pls iflas et,

tesla teleflops

bizim babayiğitler çip üretemez

falan filan.

Sen zaten benim bulunduğum tarafta değilsin.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Ağustos 2024; 15:53:36 >

• Apsny A kullanıcısına yanıt
    Siz gibi zihinsel kölelerin yapacağı tek şey bu zaten
  • Kartları değiştirdik troy kullanıyoruz. Bana bi zararı yararı yok. Maksat para ülkede kalsın. Enpara inatla troy a geçmiyor ama. Biraz daha geçmezse ben vakıf katılım gibi alternatif bankalara geçeceğim
  • Umarım rakiplerini geçip gerçekten de liderliğe oturur.

Sırf Amazon'da geçmiyor diye b*k atmaya çalışan bazı zihinsel engellilere selam olsun, kaldı ki burada sorunun Amazon kaynaklı olduğunun dahi farkında değiller...
  • Troya geçtim, bir iki yer hariç gayet geniş bir kullanım alanı da var. Yabancıya para vereceğime para ülkemde kalsın.

• BankAsya övenler vardı forumda markaları değişmiş şimdi :)
  • Yılda milyarlarca liralık kredi kartı komisyonunu yurt dışına yolluyoruz. Bunu önlemek için yerli alternatifleri tercih etmeliyiz. Umarım Troy'un işletmecilerden kestiği komisyonlar diğerleriyle yarışmıyordur.

Yerli bir alternatifse herkesin yararına olmalı.
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt

Amazon'da Troy geçiyor sadece taksit seçenekleri çıkmıyor şimdilik. Bizzat kendim kullanıyorum. Türkiye içerisinde geçmeyen yer bulmak zor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seto-Kaiba

Yine yerli bir ürün yine yersiz bir yorum.

Dostum anlıyoruz dediğini o zaman tüketiciye yansıtılsin komisyon alınmasın Troy karttan kendini kısıtlayan kartin tüketiciye avantajı ne? Ha Amerika zengin olmuş, ha bu kartın üreticisi. Cepten aynı para çıkıyor. Dersen ki Troy ile alışverişlerde %2 nakit iade o zaman dediğin anlamlı olur. Yoksa toggla tesla aynı fiyat olması gibi bu da gider tesla alırım tabiki.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.