|
TROY logolu kart sayısı 35 milyona ulaştı: Hedef 50 milyon
-
-
Amazon da geçmeyen kartı ben ne yapayım çoğu yerlerde kısıtlaması olan saçma bir kart ve sistem -
Yine yerli bir ürün yine yersiz bir yorum.
Bu kartın amacı yurtiçi alışverişlerde mastercard, visa gibi firmalara komisyon akışını(%1,2~1,5 arası deniyor) kesmek ve parayı yurt içinde tutmak. Mâlum, teknolojinin ilerlemesiyle ekmeği bile kartla alır olduk.
Burada isimsiz bir topluluk var, memleketinin çıkarına(dolayısı ile kendi çıkarına) faydalı olabilecek herşeyin karşısında.
Dahada yaygınlaşması dileğiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Ağustos 2024; 15:20:39 > -
Amazon'da geçiyor.
-
Biz mastercard, visa dan devam kardeş kalsın -
Amazonda geçtiğini biliyor.Vatandaşın derdi taksitle almak yoksa kart yurtiçi internet alışveriş sistemlerin hepsinde geçerlidir. -
Geçmiyor buradaki herkes bilmiyor bir tek siz biliyorsunuz biz cahiliz siz akıllısınız öyle mi geçen ay prime için ödeme sistemimi kabul etmedi bilip bilmeden cahil cahil yorum yapmayın size ve sizlere yerli kartınızla mutluluklar dilerim yorumumun altına cevap vermezsen sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 22 Ağustos 2024; 15:41:8 > -
-
Ne kullandığın umurumda değil. Bilgisiz görünümlü fakat çamur atma ve diğer maksatlı mesaj atan kendini zeki zannedenlerden çok var forumda(şöyle bir forum geçmişinede baktım evet), benim yaptığım karşımdakini muhattap almak değil(hiçbir şey anlatamayacağımı zaten biliyorum), okuyucuyu bilinçlendirmek, sizin zıttınız yani.
Siyonizm kaynaklarına karşı yerli girişim şöyle destek böyle destek diyecek haliniz yok ya.
Arkadaşın son yorumlarının özeti:
togg kötü,
tesla süper
togg pls iflas et,
tesla teleflops
bizim babayiğitler çip üretemez
falan filan.
Sen zaten benim bulunduğum tarafta değilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Ağustos 2024; 15:53:36 >
-
Siz gibi zihinsel kölelerin yapacağı tek şey bu zaten -
Kartları değiştirdik troy kullanıyoruz. Bana bi zararı yararı yok. Maksat para ülkede kalsın. Enpara inatla troy a geçmiyor ama. Biraz daha geçmezse ben vakıf katılım gibi alternatif bankalara geçeceğim -
Umarım rakiplerini geçip gerçekten de liderliğe oturur.
Sırf Amazon'da geçmiyor diye b*k atmaya çalışan bazı zihinsel engellilere selam olsun, kaldı ki burada sorunun Amazon kaynaklı olduğunun dahi farkında değiller... -
Troya geçtim, bir iki yer hariç gayet geniş bir kullanım alanı da var. Yabancıya para vereceğime para ülkemde kalsın.
-
BankAsya övenler vardı forumda markaları değişmiş şimdi :) -
Yılda milyarlarca liralık kredi kartı komisyonunu yurt dışına yolluyoruz. Bunu önlemek için yerli alternatifleri tercih etmeliyiz. Umarım Troy'un işletmecilerden kestiği komisyonlar diğerleriyle yarışmıyordur.
Yerli bir alternatifse herkesin yararına olmalı. -
Amazon'da Troy geçiyor sadece taksit seçenekleri çıkmıyor şimdilik. Bizzat kendim kullanıyorum. Türkiye içerisinde geçmeyen yer bulmak zor zaten.
-
Dostum anlıyoruz dediğini o zaman tüketiciye yansıtılsin komisyon alınmasın Troy karttan kendini kısıtlayan kartin tüketiciye avantajı ne? Ha Amerika zengin olmuş, ha bu kartın üreticisi. Cepten aynı para çıkıyor. Dersen ki Troy ile alışverişlerde %2 nakit iade o zaman dediğin anlamlı olur. Yoksa toggla tesla aynı fiyat olması gibi bu da gider tesla alırım tabiki.quote:
Orijinalden alıntı: Seto-Kaiba
Bu kartın amacı yurtiçi alışverişlerde mastercard, visa gibi firmalara komisyon akışını(%1,2~1,5 arası deniyor) kesmek ve parayı yurt içinde tutmak. Mâlum, teknolojinin ilerlemesiyle ekmeği bile kartla alır olduk.
Burada isimsiz bir topluluk var, memleketinin çıkarına(dolayısı ile kendi çıkarına) faydalı olabilecek herşeyin karşısında.
Dahada yaygınlaşması dileğiyle.
Bu kartın amacı yurtiçi alışverişlerde mastercard, visa gibi firmalara komisyon akışını(%1,2~1,5 arası deniyor) kesmek ve parayı yurt içinde tutmak. Mâlum, teknolojinin ilerlemesiyle ekmeği bile kartla alır olduk. Burada isimsiz bir topluluk var, memleketinin çıkarına(dolayısı ile kendi çıkarına) faydalı olabilecek herşeyin karşısında. Dahada yaygınlaşması dileğiyle. |
Amazon da geçmeyen kartı ben ne yapayım çoğu yerlerde kısıtlaması olan saçma bir kart ve sistem
|
Biz mastercard, visa dan devam kardeş kalsın
|
O kartların çoğu zorla verildi. İnsanların visa/mastercard kartlarının süresi dolunca hiç sormadan troy kart kargoluyorlar evine. Bizzat tanık oldum. Kimse bu berbat kartı istemiyor yoksa.
|
Amazon'da geçiyor. |
Umarım rakiplerini geçip gerçekten de liderliğe oturur.
Sırf Amazon'da geçmiyor diye b*k atmaya çalışan bazı zihinsel engellilere selam olsun, kaldı ki burada sorunun Amazon kaynaklı olduğunun dahi farkında değiller... |
Troya geçtim, bir iki yer hariç gayet geniş bir kullanım alanı da var. Yabancıya para vereceğime para ülkemde kalsın. |
Banka sormadan Troy yollamış ve Apple uygulama aboneliklerinde, Spotify, steam gibi birçok platformda kullanılamıyor. 1 ay sonra değiştirip Mastercard’a geri döndüm. Alt yapısı anlaşmaları oturmadan böyle bir kart çıkartırsanız insanların aklında kötü bir yer edinirsiniz.
|
Ne kullandığın umurumda değil. Bilgisiz görünümlü fakat çamur atma ve diğer maksatlı mesaj atan kendini zeki zannedenlerden çok var forumda(şöyle bir forum geçmişinede baktım evet), benim yaptığım karşımdakini muhattap almak değil(hiçbir şey anlatamayacağımı zaten biliyorum), okuyucuyu bilinçlendirmek, sizin zıttınız yani. Siyonizm kaynaklarına karşı yerli girişim şöyle destek böyle destek diyecek haliniz yok ya. Arkadaşın son yorumlarının özeti: togg kötü, tesla süper togg pls iflas et, tesla teleflops bizim babayiğitler çip üretemez falan filan. Sen zaten benim bulunduğum tarafta değilsin. |
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- numara sorgulama
- instagram hesabım çalındı
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- twitter mavi tik ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X