Şimdi Ara

TROY logolu kart sayısı 35 milyona ulaştı: Hedef 50 milyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 25 Ağustos 2024; 18:7:12 >
  • 3 tane kk var 10ar gün arayla ekstre kesiliyor. Büyük harcama yapacaksam hangisinin ekstresi kesilmişse veya puan iadesi varsa onunla harcama yapıyorum. Kartlardan 1i troy.

Hangi kart fayda sağlıyorsa onu kullanın geçin, tartışmanın ne anlamı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 22 Ağustos 2024; 18:54:15 >
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    Halkbank ve Kuveyt TROY kartlarım var. Banka personeliyim ayrıca, bu banka kk ve debit kartlarının arkasında diners club ve discover logosu ve yazısı yok, TROY üyesi olan bankalar isterse müşterilerine yurtdışında da geçerli kart basabiliyor. Discover ve diners club vb komisyonlar bankalar tarafından vatandaş dan alıyor, TROY para ödemiyor sadece bu iki kuruluşla anlaşması bulunmakta isteyen banka bundan yararlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 22 Ağustos 2024; 19:6:3 >
  • erwinsmith06 kullanıcısına yanıt
    İşte eleştirilmesi gereken nokta budur, benim de anlatmak istediğim bu, teşekkür ederim.
    Bu sizin yaptığınız bir yapıcı eleştiridir ki bana göre haklısınızda.

Ancak malesef bazıları bu bilinçle yazmıyor. Bilerek veya bilmeyerek. Yok olsun şöyle kullanmayalım, daha iyisi var, şunuda dışarıdan alalım gibi söylemler benim tahammül edemediğim nokta bu. Bu söylemlerin bu ülkedeki kimseye bir faydası olmayacağı, bizi daha çok dışarıya iteceğide belli. Yani yıkıcı eleştiri.

Bu cevabı yazdım çünkü arkadaş " saçma bir kart ve sistem" yazmış.
    Ben bunu okuyunca zihnimden geçenleri yazıyorum,
    Sisteme dair ne biliyor ki bunu yazıyor?
    Nesi saçmaymış söylesin.

Bu şahıs yapıcı olsaydı, çıkar amazonda neden geçmiyor?, Kullanım alanı yaygınlaşmalı gibi şeyler yazardı, demekki maksadı bu değil. Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

Ve şahıs bana hakaret içerikli alıntı yapıyor konuyu alakasız şekilde siyasete bağlıyor, ithamlarda bulunuyor ve ben hakaret etmediğm halde uyarı puanı alıyorum, tartışmaya taraf olduğum için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Ağustos 2024; 19:19:21 >

• Ben de troya geçtim hiç bir fark hissetmedim hemen her yerde geçiyor taksit yapıyor
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 25 Ağustos 2024; 18:7:31 >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

togg kötü,

tesla süper

togg pls iflas et,

tesla teleflops

bizim babayiğitler çip üretemez

• O kartların çoğu zorla verildi. İnsanların visa/mastercard kartlarının süresi dolunca hiç sormadan troy kart kargoluyorlar evine. Bizzat tanık oldum. Kimse bu berbat kartı istemiyor yoksa.
  • Beyler troy kentkart otobüslerinde geçiyormu ?
  • Genelde otomat tarzında şeylerde geçmiyor.
    Şahsen troy istedim özellikle maaş bankamdan. Yurtdışı alışverişi veya spesifik işler için diğerini kullanıyorum. Akaryakıt kampanyası oluyor gene kampanya hangisindeyse onu kullanıyorum. Onun dışında markettir kampanya yoksa akaryakıt olsa veya mobilya aldım diğerinin faydası yok TROY kullanıyorum.

ekmek olmuş 30 lira (köy ekmeği gibi olan) neden benim Anadolu ilinden aldığım ekmekten MasterCard kazansın ki ne gerek var? Işimi de görüyor. Elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.
  • Banka sormadan Troy yollamış ve Apple uygulama aboneliklerinde, Spotify, steam gibi birçok platformda kullanılamıyor. 1 ay sonra değiştirip Mastercard’a geri döndüm. Alt yapısı anlaşmaları oturmadan böyle bir kart çıkartırsanız insanların aklında kötü bir yer edinirsiniz.
  • expectations E kullanıcısına yanıt
    Geçmiyor, milletin önünde rezil olduğum o anı hiç unutmam.
  • Bence troy'un tek kötü yanı kentkart otobüslerinde geçmemesi umarım entegre ederler.
  • NIGGLING N kullanıcısına yanıt
    alışveriş yapman lazım. yaptığın alışveriş değil.
  • Her harcamada troy kart kullanmaya çalışıyorum, eğer kampanya felan varsa mc, visa kullanırım. Troy kartın yurtiçinde fiziksel alışverişlerde geçmediği bir pos cihazına dahi denk gelmedim(toplu ulaşım araçları hariç). Nadiren temassız çekmediği oluyor onuda kartı pos cihazına takınca sorun kalmıyor. İnternet alışverişinde ise bazı yurtdışı menşeili firmalar troy kartı kabul etmiyor, sorun troyda değil firmalarda, kasıtlı olarak kabul etmiyorlar ki Troy kart geçmiyor, troy kart kötüdür algısı sağlatmak için
  • Kartınızın kullanımı bitsin size sormadan

Eve Troy logolu kart gönderiyor

• erwinsmith06 kullanıcısına yanıt

Sonra en Türkçü en Turancı en milliyetçi benim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.