Bildirim
Okyanus Denemeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aşırı basit -
tamamı mı? örneğin matematik, fen kolaydır türkçe iyidir vs. -
10 lusu normal zor arasi genel olarak -
İlk üçünü çözdüm sonrasını köşeye attım geçen yıl aynı şeyi karekökün denemesine yapmıştım.Tamamı çok kolay ve vakit kaybı.Tabi kişiden kişiye değişebilir.quote:
Orijinalden alıntı: elcyumm
10 lusu normal zor arasi genel olarak -
Bende karekökün sb lerin kalitesine aldanıp denemesini almıştım ve dediğin gibi aşırı basitti ama okyanusu bilmiyorum -
10'lusunun ilkini çözdüm orta falan sanırım. Burda çok basit diyenler muhtemelen 5'liyi çözmüştür, ya da seviyesi yüksektir. 5'linin de üstünde koskoca başlangıç için yazıyo zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Mormegil7
10'lusunun ilkini çözdüm orta falan sanırım. Burda çok basit diyenler muhtemelen 5'liyi çözmüştür, ya da seviyesi yüksektir. 5'linin de üstünde koskoca başlangıç için yazıyo zaten
Aynen katılıyorum. Okyanusun şuan da piyasada bir tane 5 li bir tanede 10 lu denemesi var. 5 li olan başlangıç icin. Ama 10 lu deneme ösym ayarında. Geçen seneki YGS sınavı kadar basit değil. Türkçe paragraflar genelde biraz uzun. Fazla dil bilgisi yok. Matematik orta duzey diyebiliriz. Çok zor sorular yok. Fene gelicek olursak oda cok zor sayılmaz. O da tam da söylendiği gibi ösym ayarında bence. -
Yani 10'lular için ideal diyebilir miyiz? Ösym ayarında yazıyo gerçekten de öyle mi?quote:
Orijinalden alıntı: kirsovyakquote:
10'lusunun ilkini çözdüm orta falan sanırım. Burda çok basit diyenler muhtemelen 5'liyi çözmüştür, ya da seviyesi yüksektir. 5'linin de üstünde koskoca başlangıç için yazıyo zaten
Aynen katılıyorum. Okyanusun şuan da piyasada bir tane 5 li bir tanede 10 lu denemesi var. 5 li olan başlangıç icin. Ama 10 lu deneme ösym ayarında. Geçen seneki YGS sınavı kadar basit değil. Türkçe paragraflar genelde biraz uzun. Fazla dil bilgisi yok. Matematik orta duzey diyebiliriz. Çok zor sorular yok. Fene gelicek olursak oda cok zor sayılmaz. O da tam da söylendiği gibi ösym ayarında bence.
Alıntıları Göster
-
10'lusu ideal bence 2016'ya yakın gibi bir şey diyebilirim ama sosu biraz kolay zaten 2016 kolay bi sınavdı karekök denemesinden 5-6 mat yaparken 14 net yapmıştım millet 345'i filan boşuna çözmüştü zaten ha hedefi yüksektir çözer ama geçen sene şunu söylemiştim ygsden önce dershaneler kapandığı için artık tüm sınavlar 2010 ayarında olur demiştim ki nitekim öyle oldu.Yine söylüyorum artık sınavlar 2016 ayarında olacak diyorum ben meb'in denemeleri çıkınca ona göre yeni yorumlar yaparızquote:
Orijinalden alıntı: furkanist
Yani 10'lular için ideal diyebilir miyiz? Ösym ayarında yazıyo gerçekten de öyle mi?
Alıntıları Göster
-
Gecen sene mebin denemelerinide okyanus yapmisti. O yuzden osym ayarinda olan 10 lu denemesine yakin sinavlar yapicaklardir. Ikinci olarak ben gecen seneki kadae kolay olacagini dusunmuyorum. Bu sene cok fazla konu cikardilar. Bu nedenle biraz daha fazla ayirt edici soru gelecektir diye dusunuyorum. -
5li aşırı kolay
10lu kolay-orta arasında örneğin matematikte 4-5 tane eleyici soru var fende biraz daha fazla -
5lisi kolay zaten üzerinde başlangıç için olduğunu yazıyor ancak 10lusu daha zor. Orta zor arası diyebiliriz bence. -
abi 5-6 net yapıp bir denemenin zorluğunu kolaylığını nasıl yorumluyorsunuz hayranım.Gayem küçümsemek değil de çözmediğin soruların zorluğunu nasıl bilebiliyorsunuz? -
farkındaysan bu sene yaptığım neti söylemedim bu sıralar 16 net civarı yapıyorum problemler ve geo hariç geçen sene burda mebin denemelerine hep kolay derlerdi ölçüt olarak almayın derlerdi ama ben burda demiştim bundan sonraki sınavlar böyle olacak diye bu sene meb ilk denemesini yayınlasın onun ayarında olacağından %100 eminim -
kardeşim allah aşkına 16 net yapıp deneme yorumlamayın gerçekten almak isteyenlere yanlış bilgi vermeyin yazıktır. -
38 39 net yapıyorum. Eger 40 yapiyosan ben de cekiliyim buyur sen yorum yap. -
Yanlış kişiyi alıntılamışım dostum pardon -
10 lu denemeler orta zorlukta.burada 120 net yapınca sevinçten eli ayağı titreyen adamlar çok aşırı basit diyor birde hedeflerinize göre değişir diyor bu nasıl bir kibirdir.haydi kibire kapılacak bir vasfın olsa dediğini görmezden geleceğim de o da mümkün değil.quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Lokman
Yanlış kişiyi alıntılamışım dostum pardon -
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek599
quote:
Aynen katılıyorum. Okyanusun şuan da piyasada bir tane 5 li bir tanede 10 lu denemesi var. 5 li olan başlangıç icin. Ama 10 lu deneme ösym ayarında. Geçen seneki YGS sınavı kadar basit değil. Türkçe paragraflar genelde biraz uzun. Fazla dil bilgisi yok. Matematik orta duzey diyebiliriz. Çok zor sorular yok. Fene gelicek olursak oda cok zor sayılmaz. O da tam da söylendiği gibi ösym ayarında bence.
Bu kaliteli olan hangisi linki falan varsa atabilir misiniz
Benzer içerikler
- tanecik çapı nedir
- limit kronometre paragraf cevap anahtarı
- solunum hidroliz midir
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- sorumluluk sınavı olan üniversiteye gidebilir mi 2024
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X