Şimdi Ara

Okyanus yayınları fizik soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okyanus ygs fizik soru bankası hakkında görüşleriniz neler vakit kaybımı olur ? Yoksa çözülmeli midir ?
    Fizikte zorlanıyorum ve kaynaklarım palme soru bankası ve simetri mevuct birde ayriyetten okyanus var sizce bu fizik kitabı kalmalı mı çözmelimiyim yoksa başka bir kitap ile değiştirmelimiyim ?

• Sakın alma.Yeni basımını bilemem tabi ama bende geçen yılki basımı vardı ve YGS ile yakından uzaktan alakası yoktu.Ayrıca çoğu insan "Tamamı video çözümlü" yazısına kanıp büyük bir hevesle alıyor fakat soru çözümleri daha da kötü.Adam "cevap B" deyip geçiyor.

Yine de forumda yeni basımını kullanmış veya forumda olmayığta yeni basımını kullanmış birine sormanda fayda var.
  • Okyanusun matematiğini aldim almaz olaydım ama fiziğini bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grandout kullanıcısına yanıt
    Bunları duydum ya hepten soğudum zaten içime sinmeyerek almıştım kitabı değiştirmekte fayda var galiba.
    Sen ne tavsiye edersin fizikte ? Şuan palme ve simetri var konu anlatımı olarak ta umut öncül dinleyeceğim güzel olur mu ?
    Bir soru daha geometri de ne tavsiye edersin geçen sene birey b çözmeye çalıştım üçgende açılara kadar geldim gerisi gelmedi çok zorladı o yüzden birey b den önce çözülebilcek kitap tavsiyen var mı geometrim pek iyi değil
  • Summerss S kullanıcısına yanıt
    Benim de pek iyi değildi.Ama okyanusun geometrisi fena değil.Üstelik soru çözümleri de iyi.Ama şöyle bir sıkıntı var.Strateji testleri zorlasa da çok kolay sorular ve o soruları çözemeyince insanın morali bozuluyor.Ben bu konuda tavsiye veremicem açıkçası geometri için.Ama eğer eğer geoyu sağlama alırsan mutlaka Fen Bilimleri LYS Geometri Soru Bankası'nı al.Soruları çok zor ama ÖSYM tipi.Yani adamlar her konuda neredeyse 1 testi katlama,çizdirme'ye falan ayırmış ve soruları baya zordu.

Fizik için ise Nihat BİLGİN iyidir.
    Geometri için okyanus yayınları kafama yattı gibi ya en azından birey b den önce bir kitap çözmem gerek buda okyanus olsun araştırdım baya zaten bi birey b öneriliyor bide karakök fen bilimleri bilfen felan onlarda üst seviye için sanırsam.

Fizik için bir kitap daha almalı mıyım sence nihat bilginin ygs konu özetli soru bankası çıkmış
    YGS için simetri palme yeter.Zaten çok fazla YGS kasmanın bir faydası yok kitap bazında.Nihat Bilgin alıcaksan LYS al.
    Teşekkür ederim o zaman fiziği değiştiriyorum onun yerine geometri kitabı alıcam ne tavsiye edersin ?
    Karekök iyidir.Eğer geometrin iyi ise hiç YGS kitaplarına bulaşmam ben olsam.Direk LYS kitapları çöz.
  • Palme nihat bilgin karaağaç ve mebten çalışıcam hedef 25+lys full ygs.

Fende lys ygs ayrımı yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.