Şimdi Ara

OKYANUS YAYINLARI NASIL ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
68.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kimya biyoloji tarih nasıl bunlar ????
    çünkü tarihim hiç yok

• Fiziğini kullanıyorum özel ders konseptlinin gayet memnunum,tarih icin zirveyi önerebilirim konu anlatımı gayet güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Fiziğini kullanıyorum özel ders konseptlinin gayet memnunum,tarih icin zirveyi önerebilirim konu anlatımı gayet güzel

Fizik için bir kaç sayfasını çekip yollayabilirmisin
    merak ettimde
    piyasada çok kitap var kafam karışık elimde fizik final konu anlatımı var
  • biyoloji konu anlatımı saglam

• Resimleri 4 kez atmaya calıstım error veriyor :/

• quote:

Resimleri 4 kez atmaya calıstım error veriyor :/

Teşekkür ederim internetten buldum bütün kitapları inceledim
    Sağol :)
  • quote:

Fiziğini kullanıyorum özel ders konseptlinin gayet memnunum,tarih icin zirveyi önerebilirim konu anlatımı gayet güzel

odk fizik tavsiye eder misin peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öneririm

• Okyanusun birkaç kitabı var elimde hakkında konuşacak olursam..

Mat: Temel test- Mikro test-Strateji testi olarak kolaydan zora doğru bir test sistemi var soruları fena değil. Orjinal sorularıda mevcut.

Fizik: Konuya başlangıçta 2-3 sayfalık temel bilgilerin içerdiği bir konu anlatımı var (formüller dikkat edilmesi gerekenler vs.) testler mat ile aynı temel mikro falan. Ve soruları yine fena değil.

Biyoloji: Fizik gibi başında 2-3 sayfalık konuyla ilgili temel bilgiler var her konu başında (Takıldığınız yerde kopya çekmek için gerçekten çok iyi :D) soruları yine fena değil.

Kimya: Güzel ama kimyadan alınabilecek daha iyi kitapların old. düşünüyorum

Geo: Sorularını ben daha çözemedim kolayda var zor'da var pek ağzını açmamıştım alınca ama sanki güzel.

Genel bi kıyaslama yapacak olursam kitabın dizaynı güzel test sayfaları vs. güzel hazırlanmış soruların kolaydan zora doğru olması pekiştirici. ANCAK çok çok memnun kaldığımı söyleyemem.
    Ha birde unuttuğum: Her sorunun internetteki sitelerinde çözümü mevcut. Çözemediğiniz olursa oradan cevabını dinleyebiliyosunuz
    Son bişey ekleyeyim: Fizik kimya ve biyolojisi nin soruları genelde yorumu ölçer nitelikte yani yoruma dayalı sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbitalesercan -- 6 Ağustos 2014; 0:53:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orbitalesercan

Okyanusun birkaç kitabı var elimde hakkında konuşacak olursam..

Mat: Temel test- Mikro test-Strateji testi olarak kolaydan zora doğru bir test sistemi var soruları fena değil. Orjinal sorularıda mevcut.

Fizik: Konuya başlangıçta 2-3 sayfalık temel bilgilerin içerdiği bir konu anlatımı var (formüller dikkat edilmesi gerekenler vs.) testler mat ile aynı temel mikro falan. Ve soruları yine fena değil.

Biyoloji: Fizik gibi başında 2-3 sayfalık konuyla ilgili temel bilgiler var her konu başında (Takıldığınız yerde kopya çekmek için gerçekten çok iyi :D) soruları yine fena değil.

Kimya: Güzel ama kimyadan alınabilecek daha iyi kitapların old. düşünüyorum

Geo: Sorularını ben daha çözemedim kolayda var zor'da var pek ağzını açmamıştım alınca ama sanki güzel.

Genel bi kıyaslama yapacak olursam kitabın dizaynı güzel test sayfaları vs. güzel hazırlanmış soruların kolaydan zora doğru olması pekiştirici. ANCAK çok çok memnun kaldığımı söyleyemem.
    Ha birde unuttuğum: Her sorunun internetteki sitelerinde çözümü mevcut. Çözemediğiniz olursa oradan cevabını dinleyebiliyosunuz
    Son bişey ekleyeyim: Fizik kimya ve biyolojisi nin soruları genelde yorumu ölçer nitelikte yani yoruma dayalı sorular

Ben zaten fizik ve mat düşünüyordum
    Matematik fem simetri alamaya karar verdim eksiklerimi kapatmak için
    Fiziktende 40 seansı düşğnüyorum ama emin değilim.elimde mustafa başer var konu anlatımı çok kalın yordu beni

Soru bankası biraz temel gibi 40 seans nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gecesesi.35 kullanıcısına yanıt
    40 seans fiziği sıfır olanlar için ürettikleri bişey. 40 geo 40 matı falanda var. konuyu hafiften anlatıyo sonra onunla ilgili örnekler falan veriyo
    (Karekökteki köşetaşı formülü gibi)

Kendi fizik s.b si daha iyidir bence. tabi az bişey fiziğin olacak.
  • quote:

40 seans fiziği sıfır olanlar için ürettikleri bişey. 40 geo 40 matı falanda var. konuyu hafiften anlatıyo sonra onunla ilgili örnekler falan veriyo
    (Karekökteki köşetaşı formülü gibi)

Kendi fizik s.b si daha iyidir bence. tabi az bişey fiziğin olacak.

Az birşey fiziğim var bu yaz sıcaktan fizikten çok az çalışabildim
    Sadece denge tork basit makineler ve kütle merkezi çalıştım.

• Arkadaslar konu anlatimi olarak biyoloji ve kimyada palme ile okyanus arasinda kaldim lys kimyaya daha karar vermedim aslinda hangisi iyidir sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokmen39 -- 6 Ağustos 2014; 1:04:35 >
  • gecesesi.35 kullanıcısına yanıt
    40 seansı alma okyanus alcaksan normal fiziğini al kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokmen39

Arkadaslar konu anlatimi olarak biyoloji ve kimyada palme ile okyanus arasinda kaldim kys kimyaya daha karar vermedim aslinda hangisi iyidir sizce

Biyoloji bilmem ama kimya palme kesinlikle tavsiye ederim ben aoru bankası kullanıyorum temelim ygs yani olduğu için direk soru çözümü yanda konu anlatımı oluyor
    Temelin yoksa konu anlatımını al

Palmenin sadece fen dersleri iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

quote:

Orijinalden alıntı: Gokmen39

Arkadaslar konu anlatimi olarak biyoloji ve kimyada palme ile okyanus arasinda kaldim kys kimyaya daha karar vermedim aslinda hangisi iyidir sizce

Biyoloji bilmem ama kimya palme kesinlikle tavsiye ederim ben aoru bankası kullanıyorum temelim ygs yani olduğu için direk soru çözümü yanda konu anlatımı oluyor
    Temelin yoksa konu anlatımını al

Palmenin sadece fen dersleri iyidir

Tavsiyen icin sagol dostum :)

• quote:

40 seansı alma okyanus alcaksan normal fiziğini al kurtul

Başka tavsiye edebileciğin bazıları konu anlatım al diyo fizik palme iyi olur ama sıkıldım konu anlatımdan aoru bankası istiyorum

Senin aklında iyi birşwy varmı soru

• 10. sınıfta kullanmıştım (2 yıl önce) gerçekten rezaletti kitapta o kadar çok hata vardı ki cevap anahtarını kullanmıyordum direk öğretmenlerime kontrol ettiriyordum
    şimdi düzelttiyse bilemem
  • kolejine gittik zorla kitaplarini aldirdilar herkese herkrs aldigi gun atti

• Ben beğendim sitede kurmuşlar bitirmek nasip olmadı ama kapak tasarımdan sayfasına konseptine her şeyi güzel al MAT-1 en temelden alıyor strateji tesleri sonra ygs formatı gidiyor.
    Temel kavramlardan 320 soru vardı galiba hesapladığım

Sözel kitapları da güzel çözmek nasip olmadı ama güzel kaynak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.