Şimdi Ara

Olaf'ı Neden Öldürdüler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzelim vikingi oyuncak ettiler arkadaş. Oynaması en zevkli herolardan biriydi. Yüzde 38 win rate nedir şaka gibi

• Hep Voyboy
  • arada bir Irelia aldığım zaman counter olarak görüyorum karşımda topta ondada eziyorum millet napsın
  • %40 la ne %38 i kim uyduruyo bunları
  • Bence hala düşman takımı arkasından çılgınlar gibi koşturup rezil edebilecek bi karakter gerçek hasarı sayesinde de lanede fazlasıyla üstün...
  • TR'de arkadaşım oynuyor. 2 tane vuruyor 1 levelde düşmanın can yarı. Hala OP. oynamasını bilmek lazım.
  • Aslında çok iyi counterjungle yapar 2 level'de. Jungle Olaf hala yaşıyordur Q sayesinde sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olaf hala iyi durumda aslında oynamaya bilen fazla yok ben de oynamayı beceremiyorum
  • galibiyet oranlarına takmamak lazım çok rengar win oranı son sıradayken onlyrengar stream yaparak rengarın hala iş yaptığını herkese gösterdi herhangi bir buff almamasına rağmen win oranı yeniden %50ye yaklaştı.Yarın birisi çıksa onlyolaf diye oda akacak olaf ile win oranı %50ye sabitlenecek tekrardan
  • buff geliyor olafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

galibiyet oranlarına takmamak lazım çok rengar win oranı son sıradayken onlyrengar stream yaparak rengarın hala iş yaptığını herkese gösterdi herhangi bir buff almamasına rağmen win oranı yeniden %50ye yaklaştı.Yarın birisi çıksa onlyolaf diye oda akacak olaf ile win oranı %50ye sabitlenecek tekrardan

+1 aatrox da buff gerek deniliyordu turnuvalarda falan oynandı gördüler ne kadar iş yaptığını şimdi çoğu kişi alıyor jungle için
  • 2 tane ünlü streamer oynasın,ama harbiden oynasın,sonraki hafta en az %49 win rate diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler olafın yediği nerfi tam olarak açıklıcak var mı ?
  • Çünkü herkesin annesine op demeye başlamıştı

• Ultiden gelen pasif zırh delmeyi aktif olduğu süre boyunca yaptılar aklıma gelen bu
  • Iste bu yuzden.

• bu cilingirler yüzunden boyle olacaksa isimiz var.oynanicak champ birakmadilar

• quote:

Orijinalden alıntı: 707

Aslında çok iyi counterjungle yapar 2 level'de. Jungle Olaf hala yaşıyordur Q sayesinde sanırım.

Slow düşürüldü baya.Onuda gömdük :(
  • tank olaf ölü sadece .s2 de herkes alışmıştı tank kasıp true dmg le iş yapmaya şimdi o olmuyo.ad si early ve mid de çok iş yapıyo ama latede slow u az kalıyo iyi takımla gene adc zonelayabiliyorsun.ad dediğim şu an hdyra-randuin-botrk-spirit benzeri bir build yapıyorum o q ların 6-7 lerde 3 çubuk can almasına bayılıyorum uzaktan
  • win rationun düşük olmasının nedeni oyundan haberdar olan kesimin pek oynamaması, yani olafın şu an bir nebze güçsüz olduğunu bilen insanlar almıyor. alırsa da trollemek için alıyor heroyu.

geriye kalan kesim ise malum, onların kendi win ratioları zaten ucu ucuna 40%
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.