Şimdi Ara

Olağan Şüpheliler'i Beğenmeyenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu filmi bir tek ben mi beğenmedim acaba? Nereye baksam övgüyle anlatılmış? Benim mi kaçırdığım bir şey var diye şüphelenmeye başladım. Filmi sevenler nedenini söylese çok iyi olur?

• Yarısında kapattım. Belki de türkçe dublaj izlediğimden. Hiç sarmadı.
  • the usual suspects ten mi bahsediyoruz? yuhh!

-konu kilit & üye ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

the usual suspects ten mi bahsediyoruz? yuhh!

-konu kilit & üye ban

Ben bu filmin neyini bu kadar beğendiniz diye soruyorum. Sence yazdığın soruma cevap veriyor mu?
  • Bağlayıcı bir senaryo... oyunculuklar çok iyi...konunun işleyişi... kurgu...

Bazıları sessizlik sever.
    Bazıları etrafta uçan adamlar.
    Bazıları efekt üstüne efekt.
    Bazıları abartılı aksiyon.
    Bazıları artistik karakterleri
    Bazıları sadece bir yüzün hüznünü.
    Bazıları manzaraları gün batımlarını izlemeyi sever.

Sevmeyebilirsin
    Şimdiki zamanda ne türü sevdiğine bağlı ama zamanla zevklerin değişebilir izlediğin zaman yanlıştır.
  • Hiç bir şey olmasa bile sonunda şu alttaki duyguyu yaşatması yeterli...

• pc de yuklu 1 senedir ama izlemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk yarım saat sizi çeken fazla birşey olmuyor filmde,ama sonrasında ana karakterin anlatığı hikaye ile başlayan merak duygusu filmin sonuna kadar artarak ilerliyor en sonunda vurucu, ters köşe yapan ,etkileyici final sahnesiyle favori ilk 10'unuzun kapısını zorlar hale gelebiliyor.

Hala arasıra youtube'dan final sahnesini izlerim

• türk mafyası kayser söze sevilmezmi be kardesim

• Türk karakter içeriyor
    Sonunda çok fena bir ters köse yapıor.
    Sakat eleman çok iyi roll yapıor.
    Senaryo özgün.
    Daha yazakmı
  • İsmini ilk defa burada duydum.İzleyeceğimde yok büyük ihtimalle
  • Ben neden beğenmediğimi anlatayım o zaman:

Öncelikle Kevin Spacey benim en sevdiğim oyunculardan biridir. Filmdeki diğer adamları tanımadığım için ona odaklandım biraz. Gizemli adam olmayı da ona yakıştırdım kendi kendime. İkincisi ben ne zaman böyle gizem filmleri görsem hep bilinmeyen adamın en beklenmedik kişi çıkacağını düşünürüm. Yani filmde diğer kişilerin bilinmeyen adam olma ihtimali eşit ama bizim sakat adam onlara göre dezavantajlı. Senaristin ters köşe yapması bana biraz bariz geldi. Bu açıdan film bence vasat.

Oyunculuklar iyiydi ama bu bir filmi güzel yapmaya yetmez. Mesela Righteous Kill (orijinal Cinayetler) de de niro ve pacino oynamış ama filmin imdb puanı 5.9 ki genel olarak da beğenilmemişti bu film. Bu yüzden iyi oyunculuk filmi kurtaramaz bence.

Ben bu başlığı filmi beğenenleri salak, aptal diye etiketlemek için ya da farklı olduğumu göstermek için açmadım. Ben benim gibi düşünen var mı merak ettiğim için açtım. Ama insanlar kendilerine uymayan bir şey söylendiğinde hemen moduna geçiyorlar. Ki bu benim filmi beğenenleri banlamam gibi bir şey.

Not: Türk kayser olayı benim de hoşuma gitmişti

• Şu filmi bi izleyemedik bu bahaneyle bakalım.
  • Demekki tarzın değil bende amelie yi hiç beğenmedim çünkü romantik film sevmem tarz işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 3 Eylül 2013; 13:11:53 >
  • Yalnız değilsin dostum, ben de beğenmedim.
  • Mantik hatalarıyla dolu bi film tek iyi yönü kevin spacey'nin harika oyunculuğu ve toronun aksani da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratso -- 8 Eylül 2013; 20:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_1994

Bu filmi bir tek ben mi beğenmedim acaba? Nereye baksam övgüyle anlatılmış? Benim mi kaçırdığım bir şey var diye şüphelenmeye başladım. Filmi sevenler nedenini söylese çok iyi olur?

beğenmemeyi bırak merak edip daha izlemedim bile..
  • Bu tarz konu açmak da, marifet oldu artık Beğenen beğenir, Beğenmeyen beğenmez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.