konuyu takipteyim, TurkNet/YAPA müşterisiyim ve şuana kadar memnunum, bir sıkıntı yaşamadım... ama tedirgin oldum gerçekten... yarın bir gün benim portumu da sökerlerse ne yaparım, nasıl yaparım gerçekten bilmiyorum... @TurkNetDestek bu durumu bir an önce çözüme kavuşturmanız gerekiyor... |
Olan İnternetimi Kestiler (6. sayfa)
-
-
Bunlar süzme katıksız ya. Modemin 4 adet ethernet portu bozuldu. Türk telekom fiber modem.
Türknet arıza kaydı oluşturdum, tam 65 gün sonra modemi değişmeye geldi türk telekom ekipleri. Burada vasiretsiz kim? Müşterisini mağdur ettiren türknet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 26 Kasım 2020; 14:17:0 > -
verin lan adamın internetini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıl olmuş 2020 hala port yok deniyor inanılmaz
-
Ya arkadaş üç kuruş az verecem diye beş kuruşluk firmayla iş yapmayın. Bu konuların sayısı kayıp, hiç mi denk gelmiyorsunuz. Türk telekom, superonline ve kablonet dışında bu sorunları yaşamanız gayet doğal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 26 Kasım 2020; 14:21:16 > -
Merhabalar; Bende seneler öncesinde Turkcell Superonline ile sorun yaşamıştım. İnternete başvuru yaptım. Modem olsun Teknik Destek elemanı geldi. Türk Telekomun geleceğini Portun ayarlanacak olduğunu söyledi. 2 Gün kullandım. 2'inci gün sonrasına İnternet kesildi. Arıyorum Turkcell Superonline olsun Türk Telekomu arıyorum otomatik olarak size geri dönüş sağlayacağız. Geri dönüşün sözünü özünde sorunun çözümüne yönelik çalışmalar yapmıyorsanız sırtını dönen oluyorsunuz. Twitter dan kaç defa destek hesabına yazdım. Öyle geri dönüş sağlandı ilgilendiler. Konu mahkemeye vardı ve sonunda kazandım 700 TL alacağım vardı hizmetini almamış olduğum internete karşın paramı almam gerekiyordu ama vermediler. Bende üzerine gitmedim fakat insan akıldan yoksun haktan hukuktan yana eksiği varsa Allah'ın adaleti tartışılmaz. Hayata bakış zeminden olduğunda herkes üzerinden geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FahrettinBatuhan -- 3 Mayıs 2021; 21:32:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: eren5361yıl olmuş 2020 hala port yok deniyor inanılmaz
Yeni üye olmaya çalışsa hadi neyse. Adam mevcut üyeyken port yok demişler.
-
bence araçtırın dava açın buradaki turknet yetkilisinin mesajı falan var peşini bırakmayın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunduğunuz yerde alt yapının sahibi kimse ondan hizmet alın. Böyle çakal çukal firmalar ile sorununuz falan çözülmez. 3 yıldır ttnet fiber kullanıyorum 2-3 ay önce birer hafta arayla 3 defa ping ve hız problemi yaşadım ikisini de telefonla çağrı oluştuktan sonra yarım saat içinde çözdüler. 15 lira ucuz diye bu gibi firmalara geçsem en az 1 hafta süründürürlerdi beni.
-
bu nasıl iş ya? ekşiye birisi göndersin bu rezaleti. bunlar nasıl şirket böyle inanılır gibi değil. tt'nin halt yemesiyse (ki olmayan işler değil tt harici olmayan port tt'ye geçeceğinde bir anda nasıl oluyorsa) hazırla dosyanı git rekabet kurumuna, btk ya şikayetini yap elinde kanıtların var adamlar incir ağacı dikti ocağıma bana iş yaptırmıyorlar de. gidemiyorsan ki görünen o bu olanlar süpriz değil bunlarda iss cilik oynasınlar olan vatandaşa olsun.
-
Xiaomiciler ne alaka, 1000 liraya aldım telefonu tepe tepe kullandım. 3 yıl önce bir iPhone alsaydım daha fazla para vermiş olucaktım. Şimdiyse kârdayım. Artık xiaomiciler ne yaptıysa size onu da bilemiyorum -
Günde birkaç kez internetim kesiliyordu. Bazen bir iki dakika bazen yarım saat gittiği oluyordu. Attığım destek mesajlarına ise 'Altyapiniz incelendiğinde ... Saattir online olduğunuzu görmekteyiz. Kaydı kapatıyoruz' tarzındaki mesajlar atıyorlardı. Sorunun ana kaynağı nedir niçin bu kesintiler sürekli olmaktadır hiçbir açıklama yoktu.
Bir toplantının ortasında bir saate yakın kesilme yaşayınca kızıp iptal ettirdim.
İptal edip giden herkes yaşadıklarını yazarsa iyi olur arkadaşlar. Bu mağduriyetler kullanıcılar tarafından ne kadar görülürse hizmet kalitesi o kadar artar diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşayan bir tek ben değilmişim.
https://forum.donanimhaber.com/turknet-yine-dalga-geciyor--141926221#141926221
-
Benimde başıma 1 ay önce böyle bir olay geldi yaklaşık 1 ay boyunca internetim kesik kaldı sürekli her gün mesaj attım zar zor düzeldi.
Destek Konusu
İnternet Arıza

Turknet Destek
2 günden beri internetim yok dsl ışığım hiç yanmıyor lütfen kontrol edip dönüş yaparmısınız
Turknet Destek
Arıza bildiriminizle ilgili altyapı kontrollerini gerçekleştirdik ve ilk tespitlerimizi yaptık. Sorunu çözebilmemiz için modeminizi açık bırakmanız ve ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmamanız gerekiyor. Merak etmeyin eğer müdahalemiz ile sorun çözülmezse fiziksel kontrollerin yapılması için saha ekiplerini size yönlendireceğiz. 48 saat içerisinde arızanızı çözeceğiz ya da size problemin ne olduğunu, nasıl çözebileceğimizi, varsa sizin yapmanız gerekenleri Online İşlemler Yardım Merkezinden bildireceğiz.
13.10.2020 12:20

Turknet Destek
12 saat oldu hala düzelen bir şey yok problemin acil düzeltilmesini istiyorum
14.10.2020 01:01

Turknet Destek
Problem nedir dönüş yapar mısınız neden kesik internetim?
15.10.2020 00:51

İbrahim A.
Sistemde kayıtlı numaranızdan sizi 1.kez aradığımda müsait olmadığınızdan daha sonra tekrardan arayacağım bilgisi ilettim ve sizi 2.kez aradım fakat yanıt alamadım.
iletmiş olduğunuz destek kaydınıza istinaden kontrolleri yaptığımda Yapa altyapısına geçiş sağlanırken hata alındığından geçiş yapılamamıştır aktif çalışan bağlantınız bundan kaynaklı olarak kesintiye uğramamıştır ve tekrardan hizmetiniz VAE olarak düzenlendiğini görmekteyim telefon hattınız yapa da geçiş sırasında iptal olduğundan hizmetinizin aktif olması adına tekrardan yeni bir numara tanımlanıp size tahsis edilip gerçekleştirilmesi gerekmektedir fakat satış sırasında numaranızın değişeceğinin bilgisini paylaşmak isterim onayınız dahilinde satış işlemleri gerçekleştirilip numaranız ortalama 5 gün içerisinde yeni hizmetin aktif olacağını ayrıca size paylaşmak isterim. bu sürede sizden dönüş bekliyor olacağım onayınız dahilinde işlem sağlamak adına.
Sağlık Günler Dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro34 -- 26 Kasım 2020; 15:22:15 >
-
Turknet çalışanı tek yorum atıp uzaklaşmış. Üzerine 500 tane post atılmış. Müşterilerini bu kadar önemseyen bir firma görmedim. -
Burada ağa telekom istediğini yapar deyip sonra biz onlardan daha iyiyiz diye reklam yapacaksın. Acaba anlaşmanız mı var? Türk telekom portun dolu olması durumunda, diğer sağlayıcılardan port talep edebilir tarzında. Tam böyle bir maddelik olay. Her yönden sıkıntı ama...
Eba ve salgından dolayı şu an bir çılgınlık var, altyapıların ne kadar leş olduğunu bir kez daha gördük.
Resmen internetimizle sınanıyoruz.
Türk.net'in verdiği cevap ve yok oluşu efsane bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themelinalist -- 26 Kasım 2020; 15:29:28 > -
Türk net mesajını atmış ortalıktan kaybolmuş. Allah tan türknet kullanmıyorum. Kullanmayın kardeşim şu firmaları. Yalancı düzenbaz bunlar. 100mbps vereceğiz diyip 8 mbps verdiler. Evime 2.hat olarak bağlattım güvenmediğim için o yüzden diğer hattım üzerinden sorunsuz devam ettim. Güvenmedim güvenmiyorum güvenmeyeceğim yalancı düzenbaz iş bilmez bir firma -
Bunların hepsi aynı dostum maalesefki en baştan beri Turknetten uzak duruyordum iyide etmişim demekki -
Turknet ile ilgili çok şikayet gördüm ama bunun gibisini görmedim adamın portunu alıp başkasına verip adama hizmet vermiyorlar şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X