Şimdi Ara

Olan İnternetimi Kestiler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
17.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
311 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 26 Kasım 2020; 18:21:25 >
  • Yapılan hukuksuluğa, dolandırıcılığa bakar mısınız? Ulan bir internet firması en fazla ne kadar çirkefleşebilir sorusunun cevabı gibi bir şey bu konu. Millenicom'dan Turknet'e geçmeyi düşünüyordum yemin ederim hatta bugün yarın başvuru yapacaktım. İyi ki de bu konuyu gördüm. Artık genel müdür arayıp gel ücretsiz internet vereceğiz dese yine gitmem. Mazallah bir hukuksuzlukla bizim faydalandığımız portu da başkasına verirler. Bence şu konuyu gören insanlarda Turknet'e geçmeyi düşünüyorsa yapmasınlar böyle bir hata.

• FILPRAES F kullanıcısına yanıt

Tekrar selamlar,

Paylaştığınız ekran görüntülerinden abonelik iptali için nüfus cüzdanı fotokopisi istendiğini gördüm.

Bu ekran görüntülerini ve gönderdiğiniz belgelerle ilgili elinizdeki bilgileri ek yapmak suretiyle yazacağınız ;

Kişisel Verileri Koruma Kuruluna hitaben bir dilekçe ile https://sikayet.kvkk.gov.tr/ e başvuruda bulunun.

Kallavi bir idari para cezası bekliyor Turkneti.

Örnek karar ;

https://www.kvkk.gov.tr/Icerik/6556/2019-294

• Konu başlığından türknet olduğunu anlayıp kontrol etmeye geldim, gidiyorum  

• cimere şikayet edin oradan olumsuz yanıt gelince tüketici mahkemesine(hakem heyeti değil) gidin, biraz dava masrafınız olur ama olumlu sonuç çıkar hatta net üzerinden çalışıyorsanız bunu ispatlarsanız zararınızı tanzim edersiniz.

ayrıca çağrı merkezi bile olmayan bir yerden böyle hizmet almak büyük cesaret her an topuklayabilecekmiş hissi var.

• Arkadaşlar türknet pişmanlıktır. Başvurdum ve bir buçuk ay sonra bağlamak için aradılar ama bir buçuk ay da ben bekletmeyi düşünüyorum, dedim ki şimdi bağlatmıcam sonra arayın, arayıp duruyolar açmıyorum.

• üstat boşver bunlardan kurtulduğuna şükret, 3 kuruş fazla ver geç turkcell süperbox ya da vodafone redbox'a daha iyi hizmet alırsın.

• kesin arabın tekine sattılar :))))))))

adamın aktif internetini nasıl çat diye keser iptal edin hattınızı dersiniz siz kimsiniz laaaaaa?

buradaki turknetçide iyi sıvamış

• Yok artık daha neler göreceğiz.

Arkadaş ucuz'dan kullanıyordu herhalde diğer kişiye yüksekten mi sattınız. Bu nasıl bir rezalettir.

• Rezalette çığır açmışlar yok artık dedirten hizmet adamin portunu çalmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek Açıklama Beklemekteyiz?

• Suçlu telekom olsa turknet açıklama yapardı diye düşünüyorum. Bence turknet portu sattı. Ya yayıncı filandi yada kurumsal birine verdiler portu.

• Ne kadar başkasına satmış olursa olsun daha fazla para kazanacağız diye bu konudan dolayı onlarca belki yüzlerce kişi TurkNet talep etmeyeceği kesin gibi duruyor. Sorunumu çözerlerse herkesten artı puan görecek ama yanaşmıyorlar. Daha fazla zarar yaşadılar.

• Hala buradan internet bağlatan var mı cidden?

Bu iş artık kendi düşen ağlamaza döndü

• La olm niye kesiyonuz adamın internetini? Millet evde kafayı mı yesin.

@TurkNetDestek

• 12.12.2020 tarihinde Türk Telekom taahhüt sürem biteceği için TurkNet'e geçmeyi planlıyordum fakat bu haber firmaya olan güvenimi sarstı. Açıkcası kopukluk vs bunlar Tt tarafında da oluyorlar hatta Turk telekom 4-5 ay 2-3 mbps internet kullanmaya mahrum bırakmıştı beni bu sebeple değiştirecektim. Görüyorum ki TurkNet te farklı değil.

• electro34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Sorun yaşamanız durumunda PM üzerinden benimle iletişime geçmeniz durumunda yardımcı olacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

RE-ZA-LET!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.