Şimdi Ara

Olasılık Kitap Dizme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cevap c Olasılık Kitap Dizme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs_econ18 -- 24 Haziran 2020; 20:12:10 >

• BU SORUYU BİLİYOM BİYERDEN YA BOŞ BIRAKMIŞTIM.APOTEMİMİ?
  • Olasılık Kitap Dizme
  • Tüm dizilişlerden arasında olmadıklarını çıkarırdım görece daha basit bir yol olurdu
  • Ateş Hekimoğlu kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl yapacaksın?
  • cs_econ18 C kullanıcısına yanıt
    Tüm diziliş 6!’den ötürü 720 bu cepte. Öbür üç kitabı boşver sadece soru kökündekilerle ilgilen. 1. Durumda şiir kitabı iki kitabın da sağındadır. İkinci durumda solundadır üçüncü durumda ise arasındadır. Bizden istediği arasında olduğu o yüzden 3’e böleceğim cevap 240 olacak. Tüm uzaydan istenmeyeni çıkarmak gibi bir çözüm olmadı pek :p ama gene pratik bir çözüm
    aslında güzel düşünmüşsün ben bu yöntemi genelde kaç tanesinde 3 ten sonra 5 gelir vb. sorularda kullanıyordum burda aklıma gelmedi 3 lü sistem olduğu için bak sınavda çıkarsa bunu kullanıcam süreden tasarruf için. yakma beni :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap-Deneme tutarsızlığı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kleopatra312 K kullanıcısına yanıt
    Valla ben bu ve bunun gibi taktiklerle çözüyordum denemelerde kaçırmıyordum. 2019 ayt de anahtarlı bir olasılık sorusu vardı onu da hiç tüm durumları tek tek bulmadan [tüm uzay (-) istenmeyen durum] yapmıştım 10 saniyemi almıştı belki. Pkob da tüm olasılıkları tek tek bulmaktansa tüm uzaydan istenen veya istenmeyeni çıkarmak daha basit bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateş Hekimoğlu -- 25 Haziran 2020; 0:40:24 >
    tamamdır başarılar
  • Kleopatra312 K kullanıcısına yanıt
    Sınava girmiyorum ama teşekkürler sana da başarılar
  • Olasılık Kitap Dizme
    Pek anlamadim hocam tekrar anlatır mısınız?
  • ben şöyle düşündüm. Şiir kitabı 2 romanın ya sağında , ya solunda ya da ortasında olucak başka ihtimali yok. Bu yüzden tüm olasılığın üçte biri

Bu arada bu ya - ya bağlacının arasına virgül gelebiliyo muydu
  • suleyman çakır kullanıcısına yanıt
    TDK:Metin içinde ve, veya, yahut, ya … ya bağlaçlarından önce de sonra da virgül konmaz
  • suleyman çakır kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam şimdi anlaşıldı mesele.
  • sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
  • hocam R Ş R
    şeklinde yerleştirdim. kalan boşluklara da diğer kitapları şu şekilde koyarız. 4.5.6
    buna ek romanların da yer değişmesi var yani 4.5.6.2=240
    en basiti bu bence.
  • Teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.