Şimdi Ara

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
4
Favori
10.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    23 TL'ye her yöne 400 dakika, 1000 SMS ve 2GB internet

20 TL'ye 400dk 1000SMS 1 GB içeren olay paketin 2GB'lık versiyonu diyebiliriz, kriterler de aynı:
    Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Hazır Kart’a gelenler için...

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/olay-2-gb-paketi?place=autocomplete&q=2gb%20olay#benzerkampanyalar

500dk 2GB 1000SMS 25 TL olanı vardı zaten, "400dk da yeterli olur" diyenlere 23 TL...
    Gerçi yine 25 TL yüklemek lazım ama 2 TL kalcak işte belki bi yerlere harcanabilir o da.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 5aht3 kullanıcısına yanıt
    100kb internet periyodu mu olur.
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Faturasız paketlerin internet ücretlendirmesi 3 ana operatörde de 100kb diye biliyorum, tıpki hepsinde konuşma için 60 sn olduğu gibi.
    Ama kampanyaların çoğunda internet ücretlendirme detayı verilmiyor. Bunda belirtilmiş. Faturalılar için de 1kb oluyor hepsinde.

Genelde bu bilgi paket bitimindeki aşım ücreti alanında yer alıyor.
    örneğin woops içinde paket aşım ücreti alanında da aynı bilgi var:
    "Paket aşım ücreti 2KR/100KB'dir"

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YaptimOlduPaket
  • Buralar değerlenir

Yıldız 500'de yaptığı gibi interneti 293082142. önceliğe koymazsa avea ve vodafone'un çekmediği yerlerde yaşayanlar için iyi kampanya
  • 23 liraya gider woops alırim daha iyi,hem 400 dakika su gibi bitecek,internet 100 kb,oldu canim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

23 liraya gider woops alırim daha iyi,hem 400 dakika su gibi bitecek,internet 100 kb,oldu canim.
    Turkcell dışında hiçbir operatörde 100 kb değil ücretlendirme. Vodafone ve Avea ya dilerseniz sorun. Onlarda bu kadar acımasız ücretlendirme yok. Turkcell faturasızlarda 100 kb , faturalılarda 1 kb olarak ücretlendiriyor. Benim gibi 100 kişi daha BTK ya bunu şikayet etsin bu iş düzelir. En güzelide hem BTK ya hemde Şikayetvar a yazmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turan4646

Turkcell dışında hiçbir operatörde 100 kb değil ücretlendirme. Vodafone ve Avea ya dilerseniz sorun. Onlarda bu kadar acımasız ücretlendirme yok. Turkcell faturasızlarda 100 kb , faturalılarda 1 kb olarak ücretlendiriyor. Benim gibi 100 kişi daha BTK ya bunu şikayet etsin bu iş düzelir. En güzelide hem BTK ya hemde Şikayetvar a yazmak.
    bu başlığa da bir bakın derim..

http://forum.donanimhaber.com/m_106537238/f_//tm.htm#106674459
  • Turkcell çoştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 10 Haziran 2015; 0:16:41 >
  • Güzel paketmiş ama 100 kb olayı güzelliği siliyor
    Peki Genç pakette(25 tl olan) var mı 100 kb olayı?
    O tarifeyi düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Güzel paketmiş ama 100 kb olayı güzelliği siliyor
    Peki Genç pakette(25 tl olan) var mı 100 kb olayı?
    O tarifeyi düşünüyorum da

Bütün faturasızlarda var dostum
  • herkese açık olmadığı için olmamış.
  • SMS i 750 ye düşürüp fiyatı da 20 ye çekseler hemen taşırdım numaramı.
  • Bu 100kb ve 1kb olayı ne oluyor. Yani ben 10 mb harcadığımda paketimden 10 mb dan fazlamı gidiyor yoksa paket bitinceki ücretlendirmedenmi bahsediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Bu 100kb ve 1kb olayı ne oluyor. Yani ben 10 mb harcadığımda paketimden 10 mb dan fazlamı gidiyor yoksa paket bitinceki ücretlendirmedenmi bahsediyorsunuz.
    arkadaşlar paketin internet hız sınırı var mı?
    bir de bir şey sormak istiyorum,
    "Kampanyadan kazanılan faydalar özel servis aramalarında, kısa numaralarda ve 444’lü aramalarda geçerli değildir." demişler ama 1 GB olan pakette 444'lü numaraları aramak ses paketinden harcıyor bu niye böyle ya
  • Yarın kısmetse hat alıp bu paketi kullanmak için lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

Bu 100kb ve 1kb olayı ne oluyor. Yani ben 10 mb harcadığımda paketimden 10 mb dan fazlamı gidiyor yoksa paket bitinceki ücretlendirmedenmi bahsediyorsunuz.

Faturalı Hatlarda,birini aradığınızda ses paketinizden 6 sn ve katları olarak düşüyor
    Faturasız hatlarda bu oran 60 sn olarak düşüyor
    Dolayısıyla Faturasız hatlarda,10 saniye görüşseniz bile,ses paketinizden 60 saniye düşer ve paket daha çabuk biter
    İşte
    100 kb düşme olayında,bu tarz bir kullanım sözkonusu,
    Yani
    faturalıda internet kullanırsanız paket kullanım oranı 1 dk/kb,faturasızda ise 1 dk/100 kb
    Faturasız hatlarda,internet paketinin daha çabuk bitmesi bundan dolayı
    Yanlışım varsa düzeltile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Faturalı Hatlarda,birini aradığınızda ses paketinizden 6 sn ve katları olarak düşüyor
    Dolayısıyla Faturasız hatlarda,10 saniye görüşseniz bile,ses paketinizden 60 saniye düşer ve paket daha çabuk biter
    İşte
    Yani
    faturalıda internet kullanırsanız paket kullanım oranı 1 dk/kb,faturasızda ise 1 dk/100 kb
    Yanlışım varsa düzeltile

Alıntıları Göster
    Bu başlıkta konu açıklanmış

http://forum.donanimhaber.com/m_106537238/f_//tm.htm#106674459

• quote:

quote:

İşte
    Yani
    Yanlışım varsa düzeltile

Doğrudur, detaylandırırsak;

Konuşma ücretlendirmesi:
    Faturalıda 6 sn ve katları, faturasılzarda 60 sn katları ücretlendirme olur.
    Örn. 13 sn görüşme yapıldı.
    Faturalıda paketinizden 18 sn düşer kalan 42 sn bir sonraki görüşmede yine kullanılır (61 sn olunca 1 dk 6 sn düşer).
    Faturasızda ise 13 sn 60 sn olarak hesaplanıp 1 dk düşüş gerçekleşir (61 sn olunca 2 dk düşer).

İnternet ücretlendirmesi:
    Faturalıda 1 KB ve katları, faturasılzarda 100 KB katları ücretlendirme olur.
    Örn. bir internet sitesi ziyaret edildi ve kısa süreli bir kullanım yapıldı 371.2 KB (KiloBayt) kullanım var.
    Bu durumda faturalı hatlarda internetinizden 372 KB , faturasızlarda ise 400 KB harcanmış olur.

Deneme yapmak için abartarak sürekli açıp kapatınca her defasında 100 KB 100 KB gider.
    Normal kullanımda son miktar 100 KB katlarına yuvarlanarak kapanır.

1 MB (1024 KB) içinde 10 adet 100 KB,
    1 GB (1048576 KB) içinde ise yaklaşık 10 500 adet 100 KB olduğunu düşünürsek,

evet faturalı internet daha avantajlı ama faturasız için de çok büyük etki yaratcak kayıplar yaşanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5aht3

quote:

quote:

İşte
    Yani
    Yanlışım varsa düzeltile

Doğrudur, detaylandırırsak;

Konuşma ücretlendirmesi:
    Faturalıda 6 sn ve katları, faturasılzarda 60 sn katları ücretlendirme olur.
    Örn. 13 sn görüşme yapıldı.
    Faturalıda paketinizden 18 sn düşer kalan 42 sn bir sonraki görüşmede yine kullanılır (61 sn olunca 1 dk 6 sn düşer).
    Faturasızda ise 13 sn 60 sn olarak hesaplanıp 1 dk düşüş gerçekleşir (61 sn olunca 2 dk düşer).

İnternet ücretlendirmesi:
    Faturalıda 1 KB ve katları, faturasılzarda 100 KB katları ücretlendirme olur.
    Örn. bir internet sitesi ziyaret edildi ve kısa süreli bir kullanım yapıldı 371.2 KB (KiloBayt) kullanım var.
    Bu durumda faturalı hatlarda internetinizden 372 KB , faturasızlarda ise 400 KB harcanmış olur.

Deneme yapmak için abartarak sürekli açıp kapatınca her defasında 100 KB 100 KB gider.
    Normal kullanımda son miktar 100 KB katlarına yuvarlanarak kapanır.

1 MB (1024 KB) içinde 10 adet 100 KB,
    1 GB (1048576 KB) içinde ise yaklaşık 10 500 adet 100 KB olduğunu düşünürsek,

evet faturalı internet daha avantajlı ama faturasız için de çok büyük etki yaratcak kayıplar yaşanmaz.

Alıntıları Göster
    bugün itibari ile hat alıp bu paketi kullanmaya başladım speed teste oturduğum bölgede 7mbit aldı avea de 3-4 mbit alıyordu. internet kullanımı çok sömürmez ise periyottan benim işimi görür. hayırlısı olsun artık

• quote:

Orijinalden alıntı: EDYGL

bugün itibari ile hat alıp bu paketi kullanmaya başladım speed teste oturduğum bölgede 7mbit aldı avea de 3-4 mbit alıyordu. internet kullanımı çok sömürmez ise periyottan benim işimi görür. hayırlısı olsun artık

Alıntıları Göster
    olmadı şimdi geçmeyi planlıyordum sürekli whatsup kullanıyorum aç kapa aç kapa ben günde en az 30 defa sadece whatsup için açıp kapıyorumdur belki daha fazla
    30*100 kb =3mb*30=100 mb bir yazı yazdın 100 kb kb çok saçma olmuş şuan kullandığım pttcell de int 1 kb, konuşma 1 s bazında bitmiyor üstelik 200 dk 250 mb artı sınırsız 128 kbps internet 250 sms tabii

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.